سلام خدمت تمتمي عزيزان عضو.
بنده محمد هستم كه ساليان متمادي و از روي علاقه ، در زمينه سخت افزار PC فعاليت ميكنم و البته اطلاعات مناسبي هم در مورد دوربينهاي عكاسي ديجيتال دارم.
ساكن كرج و مشتاق كسب اطلاعات جديد از بقيه اساتيد
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت تمتمي عزيزان عضو.
بنده محمد هستم كه ساليان متمادي و از روي علاقه ، در زمينه سخت افزار PC فعاليت ميكنم و البته اطلاعات مناسبي هم در مورد دوربينهاي عكاسي ديجيتال دارم.
ساكن كرج و مشتاق كسب اطلاعات جديد از بقيه اساتيد
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
وفا از بوشهر هستم، گرایش نرم افزار میخونم امیدوارم بتونم فعالیت خوبی داشته باشم
ravegoat (11-08-11)
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت همه دوستان
صادق مقدس هستم از بهبهان. توی زمینه پنهان نگاری اطلاعات و همچنین سوالات درسی می تونم کمکتون کنم
امیدوارم ساعات خوبی رو با هم داشته بشیم
ravegoat (18-09-11)
کاربر شهرسختافزار
salam
samane sharafi
tehran
khabarnegar
P A R H A M (07-10-11), Shahryar (11-10-11), ViViD (07-10-11)
کاربر شهرسختافزار
من رضا 18 ساله از تهران هستم تجربه برنامه سازی کامپیوتر رو دارم
اگه تو این انجمن نیازی به من شد امیدوارم کمکی کرده باشم
در ضمن بنده طرفدار تراختور هم هستم
P A R H A M (07-10-11), Shahryar (11-10-11), ViViD (07-10-11)
سلام من امین نظری هستم.نمیدونم چرا نمیتونم تاپیک بزنم؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (31-12-11), P A R H A M (05-12-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت همه من هم آرش هستم از تهران تو سخت افزار یه 2.2تا یی بلدیم دوست دارم به همه کمک کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (16-09-12), mehrdad_ab (21-09-12), mohamad70 (21-09-12), P A R H A M (18-09-12), ravegoat (08-02-13)
کاربر شهرسختافزار
امیر هستم در زمینه بر نامه نویسی بامطلب و فرترن و طراحی وب
اینم وبلا گ خصوصیم
http://amiramini.page.tl/برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (02-06-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من امیر هستم امید وارم که انجمنمون جز بهترین ها باشه همگی موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت همه دوستان و آقا SHAHRYAR عزیز بنده لیسانس برق قدرت دارم اما تجربه کاری من در زمینه طراحی ،نصب، اجرا، تعمیر و نگهداری آسانسور هست باعث افتخار بنده هست اگه بتونم در این زمینه برای دوستان مفید باشم. مخلص همتون هم هستم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks