با سلام شروین هستم از اهواز خیلی اتفاقی عضو این انجمن شدم..خوشحال می شم اگه بتونم واسه این انجمن مفید باشم..
سلام
من سعيدام من بيشتر به بازي و نرم افزارهاي خاص علاقمند هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام شروین هستم از اهواز خیلی اتفاقی عضو این انجمن شدم..خوشحال می شم اگه بتونم واسه این انجمن مفید باشم..
سلام به همه ی اساتید و دوستان .
من ایمان هستم از ساری .
استقلالیه دو آتیشه ......................................
امیدوارم جمع گرمی داشته باشیم.
D J V A H I D (12-12-08)
عضویتتون را در انجمن های شهر سخت افزار تبریک میگم سعید جان ، امیدوارم بتونید با فعالیت خوب خودتون باعث پیشرفت انجمن بشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid1684 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شروین جان تخصصتون در چه زمینه ای هست ؟ خوشحال میشم اگه در زمینه تخصصتون در انجمن فعالیت داشته باشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sherveen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایمان جان به خانواده بزرگ پی سی نتورک خوش آمدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iman-dardesar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
من هم پوريا 17 ساله از گرمسار
پرسپوليسيه تير/عاشق زيدان
من هم به نوبه خودم ورود کلیه دوستان رو به انجمن پی سی نتورک تبریک میگویم و همچنین سپری کردن بهترین ساعات در این انجمن را برای شما آرزو دارم
موفق باشید ( امیر )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
پوریا جان شما هم عضویتتون را در انجمن ها تبریک میگم و امیدوارم بتونید با فعالیت خوب خودتون باعث پیشرفت انجمن بشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CoD4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضویت تمامی کاربرانیکه تازه به جمع کاربران پی سی نتورک پیوسته از صمیم قلب تبریک عرض میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با عرض سلام خدمت تمام دوستان عزیز .من امیر عباس هستم توی مرکز مخابرات هستم و دانشجوی رشته نرم افزار کامپیوتر خوشحالم از عضو شودنم و در کنار شما هستم .
Shahryar (16-12-08)
با سلام به همه دوستان
من سعید حسینی هستم . به فروشندگی علاقه زیادی دارم . ورزش مورد علاقه من تنیس و ورزشهای رزمی هستش . در هیچ کاری دوست ندارم ادعایی کنم فقط دوست دارم کارمو انجام بدم و دوست هم ندارم توی کار دیگران دخالت کنم . دوست دارم ازم انتقاد بشه تا بیشتر پیشرفت کنم .
خیلی چیزها رو بلد نیستم و تمام سعیمو میکنم تا یاد بگیرم .
رنگ مورد علاقه من قرمز هستش و ربطی هم به پرسپولیس نداره .
اینجا فروم خوبیه و دوست دارم در کنار شما دوستان چیزهای زیادی بیاموزم .
موفقیت رو برای هم آرزو میکنم
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks