arven_andomil (30-09-08), KING (13-09-08), M A H R A D (11-09-08), Majid OC (10-09-08), murizaki_2000 (10-09-08), Shahryar (10-09-08), Trance (10-09-08)
سلام به همگی دوستان من مجید ذبیحی
27 ساله
ازتهران
دیپلم کامپیوتر
شغلم من موبایل فروشی و لوازم جانبی گوشی و کافی نت هست
هر اطلاعاتی درباره تلفن همراه داشته باشید اگر بتونم کمک می کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ودوست خوبم آقا majid oc هست که این سایت رو به من معرفی کرد
من عاشق و از طرفداران پرسپولیس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هستم
افشین قطبی رو هم دوست دارم به خاطر همه خدمتی که به پرسپولیس کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و تیم رو از منجلاب نجات داد وقهرمان شد .
فیلم های اکشن و رزمی هم زیاد نگاه می کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Arian.Z در تاریخ 10-09-08 انجام شده است
arven_andomil (30-09-08), KING (13-09-08), M A H R A D (11-09-08), Majid OC (10-09-08), murizaki_2000 (10-09-08), Shahryar (10-09-08), Trance (10-09-08)
خوش امدی اقای ذبیحی .حتما از اطلاعات مفید شما کمال استفاده رو می بریم.
موفق باشی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Arian.Z (10-09-08)
|
به به آقا مجید گل خوش آومدی عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا مجید در زمینه موبایل کارشون درسته!ایشالا از اطلاعا تشون استفاده کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه اینجا مجیدان که ؟!خدا ز یادشون کنه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Arian.Z (10-09-08)
با سلام.
بنده داریوش س 17 سالمه از کانادا هستم.
من هم اکنون سال سوم دبیرستان هستم.
این هم آی دی و وبسایتهای بنده هستند.
arven_andomil (30-09-08), D J V A H I D (12-09-08)
در ضمن بنده در زمینه ی برنامه نویسی و هک یه چیزایی بلدم.
اینم چند تا وبسایتی که اخیرا مورد نفوذ بنده قرار گرفته اند.
در صورت لزوم بگید عکساشونو آپلود کنم.
arven_andomil (30-09-08), D J V A H I D (12-09-08)
سلام میخواستم درموردکوچکترین لب تاب یه اطلاعاتی بگیرم
خوش آمدید دوست گلم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ، خوش اومدید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbas_mmmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در انجمن مریوط به لپ تاپ میتونید مطرح کنید :
http://pcnetwork.ir/forumdisplay.php?f=21
سپاس
|
خوش آمدی عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام منم جعفر هستم خيلی دوست داشتم زودتر اينجا سر بزنم که نشد
من آرشيوه خوبی باسه فروش دارم اگه عمری بود و دوستان استقبال کردن
تو قسمته بازارچه تاپيک هاشو ميزنم
?! Why So Serious
arven_andomil (30-09-08), D J V A H I D (14-09-08), Shahryar (14-09-08)
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks