™Ali (29-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
™Ali (29-07-09)
مدیر سابق انجمن
راست میگه
من که میگم 4 تازه شروع کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (29-07-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
ه ه من یادمه شب نشینی قبلی ئیگه آفتاب زده بود من رفتم ! دیگه هیچکی نبود فکر کنم اگه درست یادم باشه برادر 2SIB مونده بود فقط برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (دایال آپ هم شب نشینی قبلی هم این یکی) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
कभी हार
طبق آمار آخرین افرادی که شب نشینی گذشته بودند بنده و Pooya007 بودند که بر میگرده به ساعت 7:15 صبح برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایشالله این سری رکورد را بچه ها میشکونند .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
™Ali (29-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
اون شب نشینی من تا ساعت 3.5 بودم! ولی خیلی از برو بچ! همگی ساعت 3 رفتند! :)
تازه اکثرا رفته بودند به صرف Arcade یا تو یاهو مسنجر آنلاین بودند !
این شب نشینی رو فکر نکنم تا ساعت 12 بیش تر بتونم باشم! کلا به دلیل مشکلاتی فاز نمیده شرکت کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
حالا ببینیم و تعریف کنیم اگر ADSL ما قطع نشود و جلوی شب زنده داران کم نیاریم میریم واسه رکورد زنی فقط من تخمه آجیل این چیزا فردا بعدازظهر بخرم که سرگرم بشوم :دی
Going To Change New HardWare Soon
D J V A H I D (29-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
اعلام آمادگی میکنم برای طراحی بنر های شب نشینی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
به این میگن شب نشینی تابستانی
هیچکس نیست
خب خوبی agne?
امروز کرج خیلی گرم بود
شاید من دیر اومدم!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
|
|
कभी हार
شب نشینی امشب هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
™Ali (30-07-09), D J V A H I D (30-07-09), ViViD (30-07-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام . من همین الان اومدم به این انجمن داشتم راجع به بازیه جنرال سرچ میکردم بعد دیدم اینجام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینم آخرین موضوع انجمن بود . حالا باید چیکار کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks