Bahador (29-07-09), reza76622201 (28-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
اینم عکسی از دوران جوانی و جاهلیت ... یه زمانی واسه خودمون رکورددار بودیم ... هنوزم البته حریف میطلبیم ... تو شب نشینی قبلی برقمون رفت ... نشد که رکورد رو تثبیت کنیم ... ایشالله این سری میتر****م ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (29-07-09), reza76622201 (28-07-09)
کاربر شهرسختافزار
عزيز مواظب باش با توپولف نري. واگرنه ممکنه خداي ناکرده به دليل امنبت اين هواپيماها ديگه هيچ وقت هيچ انجمني رو نبيني.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (29-07-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهراد خوبه!
مخصوصا بعد از روزایه سخت و پر تنش کنکور
راستی بچه ها شب دهم تیر هم میان؟
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
Bahador (29-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
این سری بازی اگر کسی ترفندهای غیر قانونی نزنه ایشالله کسی بالا نمیره یعنی بالاتر از من نمیره :دی از الان کل کل کنم :دی
Bahador (29-07-09)
مدیر سابق انجمن
واقعا که وحید خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این حرفت حیثیت چندین ساله منو زیر سوال بردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (29-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
اردلان عزیزم دوست قدیمی خودت که در جریان هستی دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یک سری باگها بازیها داره که خودشون یک دفعه امتیاز میدن به آدم گفتم اگر کسی ترفند بزنه ما هم بیکار نشینیم دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما استادی یادم هست که رکوردداری بودی یک زمانیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی الان دیگه دوره جوانهاست مثل من!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
این بازیها فلشه !!! فکر نکنم بشه از چیت یا ترینری استفاده کرد !!! مگه اینکه بعضیا دست کنند تو سیستم Arcade ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ن.ق شیرازی :
نـــیــگــــــــا مـامـان مـی مـن نـگـفـتـم دســـت نـــــکـن تـو ایـــــنـا !!!!
عضو VIP شهرسختافزار
دوستان منتظر همتون هستم!
من کل کل میذارم ببینم کی تا ساعت 4 شب آنلاین باقی می مونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (29-07-09), D J V A H I D (29-07-09)
فقط 4؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من که پایه هستم در حد مرگ.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
™Ali (29-07-09), D J V A H I D (29-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن که امسال اینترنت درست و حسابی ندارم ... ADSl که قطعه فعلا ... با دایل آپ میام به اندازه ای که دور هم باشیم ... این سری بیخیالش میشم ... البته همچین معلوم هم نیستا ... شاید یهو زد به سرمون و اومدیم وسط ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (29-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks