من می گم نباشه چون
وقتی من پست می زنم و مثلا آقای x می خونه
توقع دارم ازم تشکر هم می کرد و ..
کاربر شهرسختافزار
من می گم نباشه چون
وقتی من پست می زنم و مثلا آقای x می خونه
توقع دارم ازم تشکر هم می کرد و ..
خب شما دلایل رو برای نبود دکمه تشکر عنوان کنید شاید ما هم با شما هم عقیده شدیم چون این رای گیری تا الان مشخص کرده که تعداد اندکی از کاربران با نبودش موافقن . بخاطر همین از نظر من به تعلیق در آوردن چند روزه اون هم اصلا درست نبود .
دانستن گذشته نه برای افسوس و آه، که برای انگیزش برون رفت از تیره روزی کنونی مان بایسته است
....::::نیکوسگال::::....>>> www.Nikoosegal.blogspot.com
کاربر شهرسختافزار
به نظر منم باشه بهتره البته بود نبودش انچنانم تاثیر نداره
من هم موافق هستم چون باعث تشويق هر چه بيشتر كاربران ميشه
|
|
Administrator
ممنون ار دوستانی که تا به حال نظر دادندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا تا کی نظر خواهی میکنین بس نیست؟
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Administrator
کامینگ سون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
خوب وارد بحث ميشيم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببينيد دكمه تشكر را ميشه از چند بعد بررسي كرد كه هر كدام داراي معايب و مزايا هست اما بايد ديد ارزش كدوم حسن بيشتر هست .
بودن سيستم تشكر باعث كم شدن بحث بي خود و بالا رفتن كيفيت در پست دهي ميشه .
2- باعث تشويق كاربران براي نوشتن مطلب و پست ميشه ( به دليل اينكه وقتي مياد ميبينه چهار نفر ازش تشكر كردن خوشحال ميشه اما وقتي مياد ميبينه هيچ پستي نيست تشكر هم كه نيست خوب دلسرد ميشه !
3- در خيلي از موارد شما مي خواين با يك پست موافقت كنيد بايد پست بزنيد كه آقا موافقم مثلا با اين حرف برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید كمي زشت هست و بيشتر بدرد جاهايي ميخوره كه فقط ميخواند آمار پستشون بره بالا .
اما معايب :
1- در بعضي از موارد شما وقتي پست تشكري را ميديد نظرتون يا سوالي هم مطرح مي كنيد كه باعث ايجاد بحث در همون تاپيك ميشه .
حسن ديگه در نظرم نيست .
براي همين من بهترين پيشنهادي كه به ذهنم خورد اين هست كه سيستم تشكر باشه اما نه به صورت اجباري يعني كاربر خواست تشكر كنه خواست هم پست تشكر و سوال و بحث بزنه .
نظر شما دوستان چيه ؟
موفق باشيد
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks