من از دو کاربر ساسان و امید (amd>intel) به خاطر ارسالهای خوبشان تشکر میکنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من از دو کاربر ساسان و امید (amd>intel) به خاطر ارسالهای خوبشان تشکر میکنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
|
هر چه زودتر برداشته بشه چون از ايجاد بحث در تاپيک ها جلوگيری ميکنه
SSA Super V.I.P
البته دوستان خدا وکیلی یه کم به حرف Mahdi Hero جان دقت کنید .
برداشتن دکمه ی تشکر میتونه از بوجود اومدن بحث های بیهوده در تاپیک ها جلوگیری کنه .
حالا که فکرشو می کنم میبینم که اشتباها به باشد رای دادم ! آقا رای من هم نباشد هست .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
من دوباره از ارسال مفید ساسان تشکر میکنم!
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
دقیقا بحث درباره ی همین توی انجمن مدیران بود ساسان عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم موافقم به اینکه با فشار دادن دکمه ی تشکر همه چیز تموم میشه.
درسته در صورت نبودن تشکر ، اسپم زیاد میشه واما بحث و گفتگو هم که هدف اصلی انجمن هستش از بین میره.
لطفا اسپم ندید دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون.
کاربر شهرسختافزار
من هدفم ایه که به شما نشون بدم چطور اسپم زیاد میشه.
شما بحثهای سخت افزاری را در نظر بگیرید مثلا:
شما مشکلی با یک قطعه دارید و سوالی را مطرح میکنید. من برای پاسخ به سوال شما راه حلی در ذهنم دارم وقتی میخوام مطرح کنم میبینم کسه دیگه ای مطرح کرده پس من با تشکر از کاربری که جواب داده نشون میدم که با جواب موافقم پس کسی که سوال را مطرح کرده میتونه بهتر راهنمایی بشه و به اون راه حل جدی تر عمل کنه. یا مثلا بعضی وقتا در قسمتهای مختلف اخباری گذاشته میشه که خیلی جالبن و باید از اون کاربر تشکر بشه بخاطر زحمتی که کشیده.
شما خودتون چه کاری را بجای این نوع از تشکر در انجمن پیشنهاد میکنید؟
من قصدم فقط کمک به ارتقاء انجمن هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر و همچنین عذرخواهی اگه مزاحم شما شدم (با نوع تشکر کردنم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
|
کاملا میدونم منظور شما چیه.کاربرا باید بدونن که نباید برای افزایش پست اسپم بزنند.اونم به سبک شما. اسپم هم در هر انجمنی اجتناب پذیر هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم به من بگید که اگه شما در تایید مثلا جواب داده شده مطلبی رو هم اضافه کنید.زمینه ی گفتگو و بحث بیشتر هم فراهم میشه.ولی با فشار دادن دکمه ی تشکر همه چیز تموم میشه.شما مشکلی با یک قطعه دارید و سوالی را مطرح میکنید. من برای پاسخ به سوال شما راه حلی در ذهنم دارم وقتی میخوام مطرح کنم میبینم کسه دیگه ای مطرح کرده پس من با تشکر از کاربری که جواب داده نشون میدم که با جواب موافقم پس کسی که سوال را مطرح کرده میتونه بهتر راهنمایی بشه و به اون راه حل جدی تر عمل کنه. یا مثلا بعضی وقتا در قسمتهای مختلف اخباری گذاشته میشه که خیلی جالبن و باید از اون کاربر تشکر بشه بخاطر زحمتی که کشیده.
آخرین ویرایش توسط aMiR HosSeiN در تاریخ 06-02-08 انجام شده است
چه حرف هایی میزنید !
خوب اگه تاپیکی واقعا جای بحث داشته باشه هر شخص میتونه اعلام نظر کنه و به تبادل بپردازه ، دکمه تشکر هم مال موقعی هست که حرفی باقی نمیمونه جز یه تشکر از نویسنده پست و یا تاپیک .من هنوز در نبود این دکمه از سوی بعضی دوستان توجیح نشدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانستن گذشته نه برای افسوس و آه، که برای انگیزش برون رفت از تیره روزی کنونی مان بایسته است
....::::نیکوسگال::::....>>> www.Nikoosegal.blogspot.com
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks