من به مهدی و سعید جان عزیز تسلیت میگم
مدیر بازنشسته
من به مهدی و سعید جان عزیز تسلیت میگم
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
واقعا" سخته از دست دادن مادر
امیدوارم غم آخرتون باشه مهدی جان و سعید جان
بخدا درد از دست دادن مادر رو به هیشکی نده
خیلی سخته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
من هم تسلیت می گم ایشا اله که غم اخرتون باشه می دونم از دست دادن عزیز چقدر سخته اما چیزی که واسه همه ما هست
New Season
کاربر افتخاری انجمن
منم به مهدی و سعید عزیز تسلیت میگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم. مهدی و سعید از دوستای خیلی خوب من بودن و هستن.امیدوارم بتونن روحیشونو حفظ کنن و ما رو در غمشون شریک بدونن.
کاربر شهرسختافزار
سلام .
من واقعا يكه خوردم از شنيدن اين خبر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .. واقعا متاسف شدم .
خدا بهتون صبر بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...
(دلم حسابي گرفت)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
It just started...way to go
A man's dreams are an index to his greatness...
کاربر شهرسختافزار
بنده هم تصلیت عرض میکنم .
خدا بهتون صبر بده .
|
|
کاربر شهرسختافزار
بنده هم به نوبه خودم اين ضايعه بزرگ را به خانواده داغديده مهدي جان تسليت عرض ميكنم.
کاربر افتخاری
تسلیت میگم دوستان
خدا بهتون صبر بده
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
" آفریدگارا "باز امشب در سرایم سودای توستباز دل منزلگه غوغای توستباز یاد تو شراری برفروختشعله برزد خرمن جانم بسوختسخت نالانم به فریادم برسای تو هر فریاد را فریادرسبر طراز خاک این گردنده گویبرچه کارم آفرید سستی بگویکیستم من هستیم از بهر چیستاین معما را جوابی از چه نیستزندگی خواب است یا افسانه ایدام خوانم عشق را یا دانه ایمرگ اگر راهی بٌوَد بی بازگشتاز چه هر کس رفت زین رَه برنگشتراز هستی اینچنین پنهان زچیسترمز خوان دفتر این راز کیستتو کجایی، کیستی، آنجا کجاستروی تو از چشم ما پنهان چراستگیرد آخر عمر من روزی زوالاز چه عمر توست، امّا لایزالگرکه تقدیر است، پس تدبیر چیستاز چه رو تقدیر را تدبیر نیستهیچ عاقل دُر این معنی نسفتهر کسی آمد حدیثی گفت و خُفتعاقبت هم رازها ناگفته ماندغنچه های بسته لب نشکفته ماندفریدون معمار
تسلیت میگم به این دوستان عزیز(مهدی و سعید عزیز) .خداوند به شما صبردهد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
با نهایت تأسف و تأثر... در گذشت این عزیز از دست رفته رو به شمـا و خانوادۀ محتـرمتون تسلیت عـرض نموده ، از خـداوند متـعال بـرای آن مـرحومه آمرزش و علودرجات و برای بـازماندگان صبـر و شکیبایی مسئلت می نماییم .
فاتحه ای میفرستیم نثار روح آن بزرگوار!
خدا بیامرزدش ...
آخرین ویرایش توسط D J V A H I D در تاریخ 22-10-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks