تسلیت میگم دوستان
خدا بهتون صبر بده
Printable View
تسلیت میگم دوستان
خدا بهتون صبر بده
" آفریدگارا "باز امشب در سرایم سودای توستباز دل منزلگه غوغای توستباز یاد تو شراری برفروختشعله برزد خرمن جانم بسوختسخت نالانم به فریادم برسای تو هر فریاد را فریادرسبر طراز خاک این گردنده گویبرچه کارم آفرید سستی بگویکیستم من هستیم از بهر چیستاین معما را جوابی از چه نیستزندگی خواب است یا افسانه ایدام خوانم عشق را یا دانه ایمرگ اگر راهی بٌوَد بی بازگشتاز چه هر کس رفت زین رَه برنگشتراز هستی اینچنین پنهان زچیسترمز خوان دفتر این راز کیستتو کجایی، کیستی، آنجا کجاستروی تو از چشم ما پنهان چراستگیرد آخر عمر من روزی زوالاز چه عمر توست، امّا لایزالگرکه تقدیر است، پس تدبیر چیستاز چه رو تقدیر را تدبیر نیستهیچ عاقل دُر این معنی نسفتهر کسی آمد حدیثی گفت و خُفتعاقبت هم رازها ناگفته ماندغنچه های بسته لب نشکفته ماندفریدون معمار
تسلیت میگم به این دوستان عزیز(مهدی و سعید عزیز) .خداوند به شما صبردهد.:1. (28):
با نهایت تأسف و تأثر... در گذشت این عزیز از دست رفته رو به شمـا و خانوادۀ محتـرمتون تسلیت عـرض نموده ، از خـداوند متـعال بـرای آن مـرحومه آمرزش و علودرجات و برای بـازماندگان صبـر و شکیبایی مسئلت می نماییم .
فاتحه ای میفرستیم نثار روح آن بزرگوار!
خدا بیامرزدش ...
من هم به آقا مهدی و سعید عزیز تسلیت میگم و از خدا برای ایشون طلب آمرزش میکنم و برای بازماندگان این بزرگوار طلب صبر می کنم .
:give_rose: بازم تسلیت میگم به آقا مهدی و سعید عزیز :give_rose:
امیر
با شنیدن این خبر ، بسیار متاثر شدم ! :1. (28):
می دونم خیلی خیلی سخته ... بنده هم به هر دو نفرتون تسلیت می گم . انشاالله غم آخرتون باشه .
:1. (28):
شاید اینجا همه چی مجازی اما بعضی چیزا انگار فراتر از هر دیتایی...دوستان بهتون تسلیت می گم خدا بهتون صبر بده
من به مهدی و سعید جان عزیز تسلیت میگم
واقعا" تسلیت میگم مهدی جان و سعید جان :1. (28):
واقعا" سخته از دست دادن مادر
امیدوارم غم آخرتون باشه مهدی جان و سعید جان
بخدا درد از دست دادن مادر رو به هیشکی نده
خیلی سخته :1. (28):
من هم تسلیت می گم ایشا اله که غم اخرتون باشه می دونم از دست دادن عزیز چقدر سخته اما چیزی که واسه همه ما هست
دوستان عزیزم تسلیت میگم. روحشون شاد. یه فاتحه براشون میفرستیم. خدا صبر بده بهتون.