با سلام ؛
دوست عزیز داستانی بسی طولانی بود که موفق به خوندن کلش نشدم ؛ اما در جواب پستتون باید بگم که پایونیر تا چند وقت پیش تو عرصه دی وی دی رایتر پیشرو بود ، اما چون تمامی این اجناس از کارخونه های چینی خارج میشن و بعد از اینکه جای خودشون رو بین مشتری ها باز می کنن ، از حرص طمع ، اجناسشون رو با کیفیت افتضاح وارد بازار می کنن ، چرا ؟ چون دوره ، دوره ی اون مارک هست ( عین همین مشکل رو با برند A4TECH داشتم که تو پست هام هستش http://www.pcnetwork.ir/showthread.p...ghlight=a4tech ) و می خوان تا رقیب دیگری رو دستشون نیومده ، سود کلانی رو به جیب بزنن !
خود من چند ماه پیش یه دی وی دی رایتر پایونیر گرفتم ، یک ماه کار نکرده ، دربش از کار افتاد ، فرستادم واسه گارانتی ( من تبریز هستم ) 15 - 20 روز طول کشید ، وقتی دوباره وصلش کردم انگار نه انگار که این محصول تعمیر شده ، دوباره فرستادم و با کمی تحلیل و تفسیر به واسطه همکارم که نمایندگی این جنس رو در تبریز داره بعد 15 روز دیگه تعویض گرفتم ) یعنی یک ماه معطلی کامل!
حالا کوتاهی شما تو این وسط چی بوده ؟
شما با وجود اینکه دیدین این دی وی دی رایتر مشکل داره ، ورشداشتین ، بستین رو سیستم و بعد ازش کار کشیدین ؛ مسئول گارانتی سریر که سهله ، هر گارانتی دیگه ای هم باشه وقتی این وضعیت رو ببینه شروع میکنه از جنسش دفاع میکنه
شما نباید پیچش می کردین و ازش کار میکشیدین
بلافاصله اگه می برین واسه گارانتی ، از این کمتر الاف می شدین
با سپاس

Bookmarks