استابیلیزر دو شرکت فاراتل و پیشرانه عالی هستند ولی قیمت پیشرانه مناسبتره .البته باید ببینید میتونید حدود 200 تومن هزینه کنید یا خیر
گروه صنعتی پیشرانه
استابیلیزر دو شرکت فاراتل و پیشرانه عالی هستند ولی قیمت پیشرانه مناسبتره .البته باید ببینید میتونید حدود 200 تومن هزینه کنید یا خیر
گروه صنعتی پیشرانه
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون از دوستانی که پاسخ دادن. فعلا خیلی بودجه واسه استابیلایزر ندارم.
فعلا یه محافظ خوب کارم رو راه مینداره.چون دوشاخه ی اسپیکر توی این محافظی که دارم لق میزنه و گاهی اوقات یهو برق و قطع میکنه.
مدل 342 یا 343 پیشرانه هم به خوبی مدلی که پیشنهاد دادین(322) هست؟
تهران نیستم.امروز کل شهرمون رو زیر و رو کردم هیچ جا پیشرانه نداشتن. فقط یه جا داشت که 2 تایی مخصوص یخچال بود.
سایتی میشناسین که بتونم از اونجا تهیه کنم؟
از طریق سایتش باهاشون تماس بگیر . راهنمایت میکنند . در زمینه محافظ های دیجیتال بهترین هست تو ایران. من نظرم روی 322 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrp69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون بلاخره بعد از کلی جستجو مدل 322 و 321 رو پیدا کردم با قیمت های 33 و 45. فرقشون هم فقط وجود نمایشگریه که ولتاژ رو نشون میده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارزش داره واسه این نمایش گر 12 تومن بیشتر پول بدم؟ احساس میکنم اونی که نمایشگر نداره محافظ بهتریه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mrp69 در تاریخ 01-07-14 انجام شده است
فرقی ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrp69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان برای محافظت از لوازم آشپزخانه کولرگازی و تلوزیون و... با بودجه ی حداکثر 300 تومن کدام محافظ رو پیشنهاد میکنید ؟
ضمن اینکه دستگاه رو به دلیل مسایل امنیتی نمیتونم بقل کنتر بگذارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
JiMmY.j (21-12-14)
کاربر شهرسختافزار
استابلایزر بدرد کار من نمیخوره ؟
اون هم انتخاب خوبیه ولتاژ رو تثبیت میکندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بهرام خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام مجدد
برای تمام دستگاهها محافظ خریدم تمامشون وقتی برق قطع نوسان داره قطع میکنن بجز محافظ
کولر گازی آیا محافظش مشکلی داره یا ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks