پاسخ: بهترین محافظ برق برای کامپیوتر خانگی چیست !؟
نقل قول:
بسیار ممنونم دوست عزیزم بابت همه راهنمایهاتون کمال تشکر رو دارم .
فرق بین این دو محصول چییست ؟
ترانس اتوماتیک (AVR)
پس از سالها مطالعه و تحقیق بر روی ویژگیها و نقاط ضعف شبکه برق ایران، شرکت فاراتل محصولات خود را جهت سازگاری با این شبکه و پوشش نقاط ضعف آن طراحی و بهینهسازی نموده است.
AVRهای فاراتل، نویز موجود در برق شهر را که باعث اختلال در عملکرد دستگاههای مصرفکننده میشود حذف کرده و برقی عاری از هر گونه پارازیت، جهت استفاده دستگاههای مصرفی در خروجی ایجاد مینماید. بنابراین این دستگاهها به بهترین نحو میتوانند از تجهیزات و لوازم برقی شما در مقابل نوسانات و اختلالات برق شهر، خطرات ناشی از رعد و برق، دو فاز شدن برق شهر و... محافظت نمایند
استابلایزر (STB)
استابیلایزرهای فاراتل جهت حفاظت از سیستمهای کامپیوتری، دستگاههای دقیق آزمایشگاهی، وسایل حساس اندازهگیری، سیستمهای مخابراتی و... در مقابل نوسانات و اختلالات برق شهر طراحی شدهاند. علاوه بر این، این استابیلایزرها دقت عمل دستگاههای مصرفی را به طور قابل ملاحظهای بالا برده و در نتیجه باعث طولانی شدن عمر و صحت عملکرد آنها گردیده و مانع از بوجود آمدن هزینههای بالای تعمیراتی و اتلاف وقت میشوند.
===============
اینم مارک ساراست که از قدیمی های این صنعت نظرتون در مورد این محصول یا برند چیه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پس عکسی که دادم محصول مور دتایید شماست برای خرید . دوست گرامی چند تا سوال کوتاه داشتم از حضرتعالی امکانش هست پیام خصوصی بدم در مورد سخت افزار هستش
سارا رو پیشنهاد نمیدم . همون استلابیزر بگیرید با برند فاراتل .
مشکلی نیست در خدمتم :11():
بزرگوار بهتون پیام خصوصی دادم محبت می کنید پاسخ بدید ممنونممممم
سلام دوستان
یه محافظ برای کامپیوتر میخوام که کیفیت خوبی داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه.
الان یه محافظ ارزون قیمت دارم که به خاطر همون بیشتر فن های کیس سوخته.
اگه یکی دو مدل با قیمت حدودیش معرفی کنید ممنون میشم:give_rose:
نقل قول:
سلام دوستان
این محصول مناسبه
نقل قول:
سلام دوستان
سلام
محافط برق تقریبا به هیچ دردی نمیخوره
برای کامپیوتر باید فکر استابلازر باشید که بتونه نواسانات برق را بگیره و برق یکنواخت به سیستم برسونه
600 وات باید حدود 100 تومن باشه
استابیلیزر دو شرکت فاراتل و پیشرانه عالی هستند ولی قیمت پیشرانه مناسبتره .البته باید ببینید میتونید حدود 200 تومن هزینه کنید یا خیر
ممنون از دوستانی که پاسخ دادن. فعلا خیلی بودجه واسه استابیلایزر ندارم.
فعلا یه محافظ خوب کارم رو راه مینداره.چون دوشاخه ی اسپیکر توی این محافظی که دارم لق میزنه و گاهی اوقات یهو برق و قطع میکنه.
مدل 342 یا 343 پیشرانه هم به خوبی مدلی که پیشنهاد دادین(322) هست؟
تهران نیستم.امروز کل شهرمون رو زیر و رو کردم هیچ جا پیشرانه نداشتن. فقط یه جا داشت که 2 تایی مخصوص یخچال بود.
سایتی میشناسین که بتونم از اونجا تهیه کنم؟
نقل قول:
ممنون از دوستانی که پاسخ دادن. فعلا خیلی بودجه واسه استابیلایزر ندارم.
فعلا یه محافظ خوب کارم رو راه مینداره.چون دوشاخه ی اسپیکر توی این محافظی که دارم لق میزنه و گاهی اوقات یهو برق و قطع میکنه.
مدل 342 یا 343 پیشرانه هم به خوبی مدلی که پیشنهاد دادین(322) هست؟
تهران نیستم.امروز کل شهرمون رو زیر و رو کردم هیچ جا پیشرانه نداشتن. فقط یه جا داشت که 2 تایی مخصوص یخچال بود.
سایتی میشناسین که بتونم از اونجا تهیه کنم؟
از طریق سایتش باهاشون تماس بگیر . راهنمایت میکنند . در زمینه محافظ های دیجیتال بهترین هست تو ایران. من نظرم روی 322 هست .
نقل قول:
از طریق سایتش باهاشون تماس بگیر . راهنمایت میکنند . در زمینه محافظ های دیجیتال بهترین هست تو ایران. من نظرم روی 322 هست .
ممنون بلاخره بعد از کلی جستجو مدل 322 و 321 رو پیدا کردم با قیمت های 33 و 45. فرقشون هم فقط وجود نمایشگریه که ولتاژ رو نشون میده.
ارزش داره واسه این نمایش گر 12 تومن بیشتر پول بدم؟ احساس میکنم اونی که نمایشگر نداره محافظ بهتریه :lol:
نقل قول:
ممنون بلاخره بعد از کلی جستجو مدل 322 و 321 رو پیدا کردم با قیمت های 33 و 45. فرقشون هم فقط وجود نمایشگریه که ولتاژ رو نشون میده.
ارزش داره واسه این نمایش گر 12 تومن بیشتر پول بدم؟ احساس میکنم اونی که نمایشگر نداره محافظ بهتریه :lol:
فرقی ندارند .