اگه خواستم بخرم همون UPS 120000 تومنی رو میخرم---تشکر----
Printable View
اگه خواستم بخرم همون UPS 120000 تومنی رو میخرم---تشکر----
سلام
راستش من فکر نمی کنم بتونم بیشتر از 50 هزار تومان برای محافظ بدم
پاورم هم Green GP535B EPS هست که نمی خوام به محافظ بزنم !
برای پرینتر و مانیتور ال سی دی و اسکنر و اسپیکر محافظ های زیر 10 هزار تومان می تونن مفید باشن یا ممکنه برای دستگاه ها مشکل درست کنن ؟
متشکرم :love:
خوب شما اگه واقعا میخواهسد یک چیز که تاثیر داشته باشد بگیرید بودجه خود را دوبرابر کرده و یکی از اینها را تهیه کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خیلی متشکرم...
آخرش یک محافظ میکرو خریدم که ولتاژ برق رو هم نشون میده
حالا فهمیدم خیلی از اوقات ولتاژ خونه ما بالای 240 ولته ! بیشتر مواقع هم دور و بر 230 - 240
حتی پاور گرین EPS هم ولتاژ مجازش تا 240 ولت هست
آیا ممکنه این ولتاژ برای پاور و بقیه وسایل خونه مشکل درست کنه ؟! اگه اینطوره برم یک استابلایزر برای کل خونه بخرم !
آیا استابلایزر ها بدون سیم اتصال به زمین خوب می تونن کار کنن ؟
متشکرم
با درود به دوستان.خواستم ببینم آیا لبتاپ هم زمانی که باتریشو درآورده ام و از برق شهری استفاده میکنم نیاز به استابلایزر یا ups داره؟ آداپتور خودش به عنوان یک محافظ و تثبیت کننده جریان عمل نمیکنه؟ چون روی آداپتو نوشته: input:100-240v output:19v
در صورتی که برق قطع بشه آیا به لبتاپ آسیب وارد میشه؟(در صورتی که باتری داخلش نباشه تا سوییچ کنه روش).ممنون میشم دوستان باتجربه راهنمایی کنند.
اگر برق قطع بشه شما اطلاعات خود را از دست خواهید داد.نقل قول:
در ضمن آداپتور نمیتواند مانند Power در نقش یک Stabilizer
عمل کند ولی باز هم من به شما محافظهای معمولی را توصیه
نمیکنم زیرا تنها کاری که این محافظ ها انجام میدهند قطع برق
است و هیچگونه تثبیت برق انجام نمیدهند .
ممنون.از کجا بفهمم مال من مثل power هستش و قابلیت استابلایزر رو داره؟مگه بین این دو تا تفاوت وجود داره؟ منظورم پاور و آداپتوره.مال من روش نوشته AC/DC ADAPTER.لبتاپمو یه هفته هست که گرفتمش.نقل قول:
منظورم از آسیب رسیدن به لبتاپ در صورت قطع برق آسیب سخت افزاری بود و الا این یه چیز بدیهیه که اطلاعات RAM در صورت قطع برق از بین میروند.با این وجود آیا شما و یا دوستان خرید ups و یا استابلایزر را به من توصیه میکنید؟ در صورت مثبت بودن جواب خواستم ببینم یه ups آفلاین که واسه 5 دقیقه برق رو برام ذخیره کنه چقدر قیمتشه؟اگه دوستان بیشتر راهنمایی کنند ممنون میشم.مر30:1. (23):
سلام دوستان.من که یدونه استابلایزر خوب خریدم از اینجا که لینکش رو گذاشتم ( تو لاله زار) . مارک زیاد داشت ولی این Goldstar یا همون LG رو خریدم. گفتم شاید بقیه هم نیاز داشته باشن.البته UPS هم داشت ولی به نظرم استابلایزر برای نوسان برق بهتره
خوب شد من اینجا رو دیدم ! :wink:
ببینید من اول یه توضیح بدم که یه سری از مسائل روشن بشه ، البته با اجازه
- نکته اول اینکه خیلی از پاورهای کامپیوتر بخاطر ساختارشون (معمولا پاورهای جدید) میتونن توی محدوده 100-240 ولت ولتاژ خروجی ثابتی رو ارائه کنند.همچنین محدوده ای رو شما روی منبع تغذیه نوت بوک - پشت تلوزیونهای LCD و.. - پشت DVD ,.. میبینید.این محدوده وسیع بخاطر استفاده از فیدبک منفی در کنترل ولتاژ منابع تغذیه سوئیچینگ + یه سری مدارات دیگه ایجاد شده است و بنابرین اگر ولتاژ پریز برق خونتون در یک مدوده زمانی مشخص بین این محدوده کم و زیاد بشه ، مشکلی پیش نمیاد.
پاور گرین 885 :
منبع تغذیه داخل یک تلوزیون LCD :
منبع تغذیه داخل DVD :
منبع تغذیه Laptop :
این تا اینجا ؛
پاور ما قابلیت بالا رو نداره و راه حل ها :
- استفاده از استابلایزر ولتاژ (اگر از لحاظ مالی مشکل نداشته باشید ، خوبه)
- استفاده از محافظ برای اینکه اگر ولتاژ از محدوده مجاز کمتر یا بیشتر شد ، پاور اسیب نبینه(برق قطع میشود).
- استفاده از UPS + استابلایزر برای جلوگیری از قطع شدن و همچنین تثبیت ولتاژ در زمان کم و زیاد شدن در محدوده مجاز UPS(استفاده از UPS دردسرهای خودش رو داره - مثل تعویض به موقع باتری ، هذینه نسبتا بالا برای کاربر خونگی)
* این رو اضافه کنم که استابلایزر همون کار AVR یا Automatic Voltage Regulator رو انجام میده که در قدیم کاملا به شکل ترانسفورمر بودن ، بعد ترانسفورمرهایی اومدن با تپ چنجر الکترونیکی(این رو از نزدیک تستشو دیدم) و العان من دقیقا نمیدونم این شرکتهای ایرانی از چه روشی استفاده میکنند ، اما در توان بالا و در سطح شهری در خارج از کشور از مبدلهای AC به AC استفاده میشود که خوب جاش اینجا نیست.
شکل زیر یک استابلایزر رو نشون میده ، همونطور که میبینید در داخل اون از ترانسفورماتور با تپ چنجر متغیر الکترونیکی استفاده شده است.(به نظر من که اینها ساختار های مسخره ای هستند و مبدلهای AC به AC باید جای اینها رو بگیرند).
** حالا شما میرید و یک محافظ برق برای کامپیوتر یا LCD و.. میخرید و با کمال تعجب میبینید که خدایی نکرده پاورتون به فنا رفت ! :1. (27):
* علت این حادثه نوسانات با مدت زمان بسیار کم (طوری که محافظ ها اون رو حس نمیکنند و یا تایم قطع کردنشون دیر هست) است که توسط سوئیچینگ روی شبکه High Voltage ایجاد میشود و یا رعد و برق !!
علتش میتونه به 2 روش حل بشه :
- استفاده از محافظ های الکترونیکی با پاسخ زمانی کوتاه - که من هنوز موفق به پیدا کردنش نشدم !
- استفاده از Surge Protector که در برابر اضافه ولتاژهای بسیار زیاد میتونه وسیله مورد نظر رو محافظت کنه ولی یکی از شرایط عملکردش این هست که باید شبکه برق خونه شما دارای ارت باشه (نه لوله اب ، چاه ارت با مقاومت مخصوص و..)
البته این یه مورد رو من خودم دارم و بعد از خرید متوجه شدم که برای تخلیه جریانهای خیلی زیاد نیاز به ارت داره.
این عکس داخل محافظهای الکترونیکی ساده تلوزیون و..(برای یخچال و فریزر ضروری هست - به علت ایجاد تاخییر در وصل) :
این هم Surge Protector - قیمت حدود 23 تومن :
و این هم داخلش :
در نهایت این بودجه و اهمیت قضیه است که انتخواب شما رو مشخص میکنه. :1. (29):
فکر کنم برا خودش یه پا مقاله شد ! البته شاید بعدا کامل ترش رو تو وبلاگم زدم.
سلام دوستان
بنده مدتی هست که برای ست لوازم صوتی و تصویری منزل از همین برند MGE استفاده میکنم که محصول مشترک فرانسه و آمریکا هست و مدل 5 خروجس را 50 تومن گرفتم .
یکی از مزیت های این دستگاه مانیتورینگ کامل دو شاخه ی فاز و نول بصورت جداگانه هست و کوچکترین تغییر در فرکانس باعث عکس العمل نشان دادن دستگاه میشود .
این دستگاه یک محافظ معمولی نیست که فقط برق را قطع کند , بازه ی عکس العمل نشان دادن این دستگاه زیر 1 نانو ثانیه هست .