پاسخ: بهترین محافظ برق برای کامپیوتر خانگی چیست !؟
نقل قول:
سلام دوستان
بنده مدتی هست که برای ست لوازم صوتی و تصویری منزل از همین برند MGE استفاده میکنم که محصول مشترک فرانسه و آمریکا هست و مدل 5 خروجس را 50 تومن گرفتم .
یکی از مزیت های این دستگاه مانیتورینگ کامل دو شاخه ی فاز و نول بصورت جداگانه هست و کوچکترین تغییر در فرکانس باعث عکس العمل نشان دادن دستگاه میشود .
این دستگاه یک محافظ معمولی نیست که فقط برق را قطع کند , بازه ی عکس العمل نشان دادن این دستگاه زیر 1 نانو ثانیه هست .
سلام دوست عزیز
دستگاه شما Protection Box 5 هست ؟
ایا این دستگاه به صورت الکترونیکی کنترل میکنه قطع و وصل رو ؟ (اگر ممکنه از روش یدونه عکس قرار بدین که بشه حالتهاش رو دید).
یا مثل این دستگاهی که من بازش کردم فقط یه سری قطعه پسیو داره که اضافه ولتاژهای شدید رو کنترل میکنه ؟
ممنون
سلام بچه ها همونطوری که گفتم من استابلایزر LG گرفتم ولی تازه دیدم همونجا که تو لاله زار استابلایزر و UPS فروشی داره یه محافظ خیلی جالب آورده هم ارزونه هم با کیفیت برق رو رو 220 ولت ثابت میکنه محافظ تلفن و کارت شبکه هم داره!!!!! .عملکردش با ترانسه و رله (مثل فاراتل که بیخوده ) البته نه سروو موتور که به ازای کم یا زیاد شدن یک ولت ولتاژ رو تصحیح کنه ولی برای کامپیوتر خوبه . اگه پول استابلایزر نداشتم اینو میدیدم میخریدم . خیلی خوشگلم هست . و مشخصات و سایتش رو میذارم:
مطالب رو عینا کپی میکنم. اگه کسی اطلاعات بیشتر خواست بره تو سایتشون : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم سایت اصلیشونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ولی قبلی بهتر نوشته
"
گاهی اوقات در صورتی که بودجه شما جهت خرید یک دستگاه استابلایزر کافی نمی باشد جهت محافظت دستگاه های کم توان نظیر کامپیوتر و یخچال فریزر در برابر نوسانات از محافظ های ولتاژ گلداستار یا ال.جی که دارای ترانس مبدل اتوماتیک به 220 ولت می باشند استفاده می شود. لازم به ذکر است این محصولات مانند دستگاه های استابلایزر مجهز به سروو موتور نبوده و به جای آن از ترانسفورماتور استفاده می کنند و عملکرد آنها برعکس استابیلایزر ها که به صورت پیوسته عمل می کنند به صورت پله ای ولتاژ را تنظیم میکنند. این محافظ ها به هیچ عنوان برای دستگاه های بسیار حساس مناسب نیست و بیشتر به عنوان محافظ کامپیوترهای شخصی ، محافظ لپ تاپ ، محافظ تلفن ، محافظ فاکس ، کارت شبکه و محافظ یخچال فریزر تا 40 فوت استفاده می گردد. در صورتی که دنبال استابلایزر های گلداستار ، فاراتل ، دلتا ، امرسان و… خانگی و صنعتی تک فاز و سه فاز مجهز به سروو موتور می گردید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و در صورتی که به دنبال استابلایزر های Matsushita Stavol توان بالای سه فاز می گردید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
الکترو گستر تهران مرکز پخش انواع محافظ ولتاژ ( ترانس انوماتیک ) در ایران می باشد.در این قسمت محافظ های گلد استار کره توضیح داده می شوند. جهت اطلاع از قیمت ها با ما تماس بگیرید.
دلایل استفاده از ترانس های اتو ماتیک (محافظ ولتاژ) مارک گلداستار کره:
امروزه لوازم برقی و دستگاه های الکترونیکی خانگی و اداری نقش بسیار مهمی در زندگی مردم ایفا می کنند.لذا خرابی یا بروز هر گونه نقص در کارایی آنها می تواند مدت آسایش انسان را مختل سازد. تحقیقات انجام شده روی لوازم برقی و دستگاه های الکترونیکی نشان می دهد که ضعف و نوسانات برق شهر ( حتی نوساناتی که با چشم دیده نمی شود) عامل اصلی خرابی و از کار افتادگی دستگاه ها می باشد.
ترانس های اتو ماتیک ( محافظ ولتاژ ) قابل استفاده برای:
یخچال و فریزر تا 40 فوت ، سیستم های کامپیوتری ، دستگاه های صوتی تصویری ، تجهیزات مخابراتی و …
ویژگی های ترانس های اتوماتیک ( محافظ ولتاژ ) :
- مجهز به هشدار دهنده صوتی جهت اعلام اضافه بار
- تثبیت ولتاژ خروجی در برابر تغییرات و نوسانات ولتاژ برق شهر
- حفاظت از دستگاه های مصرف کننده در مقابل رعد و برق و دو فاز شدن برق شهر
- مجهز به فیلتر جهت حفاظت از دستگاه های مصرفی در مقابل نویز ها و اختلالات برق شهر
- مجهز به نشان دهنده مراحل کارکرد و میزان ولتاژ ورودی و خروجی به صورت دیجیتال و آنالوگ
- مجهز به مدار تاخیر قابل تنظیم ، جهت حفاظت از دستگاه های مصرف کننده هنگام قطع و وصل برق شهر
- مجهز به سیستم هوشمند میکروپروسسوری برای کنترل بدون وقفه تمامی بخشهای داخلی سیستم و تشخیص خطاها
- دارای سیستم حفاظت خط تلفن مرتبط با اینترنت و یا کابل شبکه جهت حفاظت کارت مودم و یا کارت شبکه کامپیوتر
جهت اطلاع از مدلها کاتالوگ زیر را دانلود نمایید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]دانلود کاتالوگ
"
امیدوارم به دردتون بخوره مطلب بالا
لینک مربوط به دانلود کاتالوگ برای من ارور داد
قیمتشون چنده ؟ و چند وات توان خروجی دارن ؟ مثلاً برای 10 تا سیستم یک گیم نت و یک دستگاه فتوکپی چی پیشنهاد می کنید ؟
1 :تعداد فایل پیوست
انتخاب محافظ برای وسایل الکتریکی : استابلایزر و یو پی اس ups و محافظ ترانس دار
نقل قول:
لینک مربوط به دانلود کاتالوگ برای من ارور داد
قیمتشون چنده ؟ و چند وات توان خروجی دارن ؟ مثلاً برای 10 تا سیستم یک گیم نت و یک دستگاه فتوکپی چی پیشنهاد می کنید ؟
قیمتش دقیقا یادم نیست ولی بین 35 تا 50 باید باشه که می ارزه واقعا. مخصوصا با اون ترانسفورماتور سنگین و قویش . توان دو جور داره تو کاتالوگش ببینین 1000 وات و 2000 وات . برای اون گیم نت و کپی حتما باید استابلایزر بگیرین اونم از نوع سروو موتوریش که یک ولت رو هم جبران کنه و یا اگه زیاد شد هم کم کنه . نمیدونم چرا این فاراتل ایرونی که فقط گرونه و پله ای عمل میکنه الکی معروف شده یکی از دوستام داشت ولتاژ زیاد شده بود نتونسته بود تنظیم کنه دقیق دستگاه سوخته بود :1. (27): برای کافی نت و کپی باید آمپر ها رو حدودا جمع کنی و ببینی تو کاتالوگ استابلایزرا کدوم به دردت میخوره یا اینکه زنگ بزنی خودشون راهنماییت کنن. اگه یو پی اس بخوای بگیری خیلی گرون در میاد باطریش هم بعد یه مدت باید عوض کنی مثل موبایل ضعیف میشه . استابلایزر بهتر از همس. کاتالوگ محافظ ترانس دار رو یه جا آپ کردم که بگیرین بالایی هم مشکلی نداره امتحان کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم کاتالوگ استابلایزر سروو موتور دار:
وعکس استابلایزر LG گلداستار که من یدونه ازش دارم وکاتالوگش این بالاییه:
مشکلی بود بگین اگه بلد بودم
خونه ما نوسان برق داره وقتی برق حال رو روشن میکنم مانیتورم خاموش میشه بعد روشن میشه مدل مانیتور: l AOC 22میخواست بپرسم اگه استبلایزر بخرم مشکلم حل میشه ؟
با درود
من کل این تاپیک رو خوندم.
من به محافظی احتیاج دارم که خروجی آن 220 ولت تمام باشه دیگه حد اقل مثبت منفی 2 ولت و توان آن 2000 باشه. آیا چنین استابیلایزری در بازار موجوده؟
فعلا فاراتل 2000 دارم که خروجی آن مثبت منفی 13 ولت هست و چنگی به دل نمیزنه و می خوام یکی دیگه اگه با مشخصاتی که در بالا گفتم باشه بگیرم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام
من یک UPS فاراتل مدل SM-1250 دارم که الان مدتی هست که وقتی برق قطع میشود آن هم قطع میشود و بک آپ نمیکند ولی قبلا مدت 20 دقیقه اتوماتیک وار بر روی باطری ذخیره میکرد.
در ضمن مدت 2 سال میشود که کار میکند. آیا باطری آن خراب شده است؟
با تشکر
نقل قول:
با درود
من کل این تاپیک رو خوندم.
من به محافظی احتیاج دارم که خروجی آن 220 ولت تمام باشه دیگه حد اقل مثبت منفی 2 ولت و توان آن 2000 باشه. آیا چنین استابیلایزری در بازار موجوده؟
فعلا فاراتل 2000 دارم که خروجی آن مثبت منفی 13 ولت هست و چنگی به دل نمیزنه و می خوام یکی دیگه اگه با مشخصاتی که در بالا گفتم باشه بگیرم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام. من مهندس حسين هستم. من هم دقيقا يه همچين استابلايزري را مي خوام كه خروجي اون تحت هر شرايط نوسان برق در سمت ورودي ، +/- 2 ولت باشد. آيا همچين محصولي در ايران موجود است؟ لطفا با قيمت؟ ممنون از همتون.