راستش تا حالا انجام ندادم با چه نرم افزاری میشه انجام داد؟نقل قول:
Printable View
راستش تا حالا انجام ندادم با چه نرم افزاری میشه انجام داد؟نقل قول:
طبق مواردی که فرمودید باید فقط تو ستون قرمز کار کنم و بین گزینه های سبز بالایی جابجا شم و غلتک offset voltage رو کم کنم و با منطقه زرد کاری نداشته باشم.درسته یا اشتباه میگم؟نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تو اون ستون سبز که مقدار آندرولت رو مشخص می کنید
توی ستون زرد مقدار فرکانس هسته ها توی اون پروفایل رو
اگر ببینید من تو پروفایلام بسته به نوعش فرکانس ها رو متفاوت گذاشتم.
تایمینگ رم رو از توی بایوس قسمت OC توی ADVANCE RAM CONFIGURATION میتونید تغییر بدید
سلام میخوام ببینم اعدادی که وارد کردم درسته که از سیستم بنچمارک بگیرم؟اگه تو بنچمارک پایدار ب.ود بعدش چیکار باید بکنم و اگه نبود چه کنم و کدوم اعداد باید تغییر کنن؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله درسته
با این اعداد که احتمال خیلی زیاد پایدار هست
اگر یک درصد نبود به جای -50 با -45 تست کنید
اگر هم پایدار بود میتونید به -55 بعد -60 برید
توی TPL حتما SPEED SHIFT رو تیک بزنید و عدد ماکسیمم رو 50 بذارید اگه میخواید تا 5 گیگاهرتز قابلیت بالا رفتن فرکانس داشته باشه
توی پروفایل پاور سیوینگ با -70 شروع کنید و تست کنید که احتمالا تا -90 هم پایدار باشه
مگه میشه 8700k رو تا ۵گیگاهرتز اورکلاک کرد؟!نقل قول:
اگه نخوام فعلا اورکلاک کنم همون پاراگراف اول انجام بدم کافیه؟ یعنی -50 بشه -45
- - - Updated - - -
<br>نقل قول:
مگه میشه 8700k رو تا ۵گیگاهرتز اورکلاک کرد؟!<br>اگه نخوام فعلا اورکلاک کنم همون پاراگراف اول انجام بدم کافیه؟ یعنی -50 بشه -45
اورکلاک که 5 گیگاهرتز چیزی نیست میشه تا 7 گیگاهرتز هم اورکلاکش کرد البته با نیتروژن مایع
با کولینگ شما میشه تا 5 رو اور کرد
اون اعداد منفی هم ربطی به فرکانس ندارن و آفست ولتاژ هستن
اگر روی -50 پایدار بود با اعداد بیشتر جلو برین -55 بعد -60 و همینطور بیشتر
برای فرکانس اون ستون سمت چپ که دورش رو زرد کشیده بودین باید تغییر بدین
اگر میخواید همه هسته روی 4.7 باشن اونجا همه رو 47 قرار بدین.
1-سلام یه سوال اینکه سی پی یوی من فرکانسش 4/7 باید باشه تو حالت عادی اما چرا حتی توی تست aida با فرکانس 4/3 کار میکنه تو فول لود؟(از تسک منیجر چک کردم بدون trottle stop)نقل قول:
2-چون دیدم سی پی یو در حالت عادی روی 4/3 کار میکنه فرکانسشو با trottle تا 4/3 آندرکلاک کردم و offset روی -106 گذاشتم که پایدار بود و ماکزیمم دما ده درجه کمتر شد و نهایتا روی 69 موند بعد چند دقیقه تست aida که خیلی عالی بود قبلا تو حالت عادی با همین تست تا 69 هم میرفت.
3-از منوی tpl گزینه shift speed رو فعال کردم و فرکانس روی 5 گیگاهرتز گذاشتم و offset هم جوری تنظیم کردم که تو قسمت بالا ارور نداد اما فرکانس از 4/7 بالاتر نرفت(حتی توی برنامه trottlestop)البته فقط با تست trottle stop به 4/7 رسید وگرنه با تست aida از تسک منیجر یا trottle stop چک کردم تا 4/5 رسید.کلا من هر فرکانسی بدم حدود 200 مگاهرتز کمتر نشون میده تو تسک منیجر و فقط trottle stop تقریبا درست نشون میده.
یه حالت پرفورمنس هم ایجاد کردم کا با -94 پایدار و بدون ارور موند. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نه فرکانس پردازنده شما باید 3.7 باشه در حالت عادی
در حالت توربو بوست به 4.7 میرسه
اما با throttle stop وقتی تنظیم میکنید میتونید همواره روی فرکانس که میخواید تنظیم کنید حتی اورکلاک کنید.
بعد
خب خودتون گفتید نمیخواید اورکلاک کنید.
اون که SPEED SHIFT رو روی 50 گذاشتید مرحله یک هست.
بعد باید اون 47 هایی هم که به هسته ها دادید روی 50 بذارید که رو 5 گیگاهرتز کار کنه.
در ضمن مصرف پردازنده شما رو تو حداکثر اونم موقع فول توربو و تست 100 وات نشون داده!
دمای 80 هم حتی برای 100 وات با کولینگ 280 واتی زیاده!
باید بین 60 تا 70 میبود دماش.
در موزد تست هم وقتی با THROTTLE STOP به 4.7 میرسه یعنی درسته.
بعضی نرم افزارهای دیگه ممکنه به دلایلی نخوان یا نتونن تو شرایطی از ماکسیمم فرکانس پردازنده استفاده کنن.
یا ممکنه LIMITی جلوش رو بگیره
روی گزینه Limlits کلیک کنید و چیزایی که نشون میده رو اینجا بذارید.
من نمیتونم عکس بذارم اخطار میده که تعدادش از حد مجاز گذشته.