پاسخ: بررسی دو خنک کننده پردازنده
نقل قول:
آره از ۳۶۰ پشتیبانی میکنه
همون 360 سیلور استون مناسبه . نتیجه تست هایی که در چند وقته این خنک کننده در بازار داخلی داشته و گزارشاتش بهم رسیده عملکرد خوبی داشته نسبت به قیمتش .
نقل قول:
برای 9900 k پیشنهاد میدم AIO 360 تهیه کنید.
مثل مدلی که استاد امید گرفتن از سلیوراستون
یا
thermaltake water 3.0 360 argb
نوتوس 400 جواب میده اما در حالت توربو بوست باز حرارت بالا خواهد بود.
با اضافه کردن فن دوم بهتر میشه اما اصلا به پای AIO 360 نمیرسه.
اما با AIO 360 میتونید پردازنده رو در حالت بوست تو دمای کمتری نگه دارید و
همچنین می تونید به راحتی همه ی هسته ها رو تو 5 گیگاهرتز اورکلاک کنید با دمای منطقی
در مورد AIO ها هم از خریدن برندهایی که توی ساختن کولینگ شهرت ندارن و یا تازه کار هستن خود داری کنید
و به خاطر قیمت ارزونتر سمتشون نرید.
کیفیت پمپ، تیوب ها ، جنس مواد استفاده شده ، کیفیت فن ها و حتی ضخامت رادیاتور مهم هستن.
رادیاتورهای ضخیم کارایی بالاتری رو بهتون میدن
در برابر مدل های ارزون که بعضا اسلیم هستن (یا برای کیس های خاصی دیزاین شدن که اسلیم باشن)
شرکت کورسیر AIO های خوبی داره اما متاسفانه قیمتشون خیلی بالاست.
ایسوس هم ryujin رو داره که خوبه اما باز گرونه
اما سیلوراستون و ترمالتیک قیمت بسیار مناسب تر دارن با کیفیت بالا
فن بادی که هم تو کیس شما جا بشه هم کارایی بالا داشته باشه Be Quiet Dark Rock TF هست که توان دفع 220 وات گرما رو داره
اما متاسفانه الان تو ایران موجود نیست و شرکت هایی هم که از آمازون میارن براتون چیزی حدود 4.5 میلیون تموم میشه.
اما اگر کسی خودش از اون ور بیاره حدود 2 میلیون درمیاد.
سلام آره چک کردم قیمتش از واترکولر ۳۶۰ بیشتر درمیاد با این شرایط بلکه دست دوم گیر بیارم
سلام با تشکر از دوستان من یه اشتباه کردم و ارتفاع macho le grand رو درست نگفتم. ارتفاع ماچو 159 میلیمتره و حداکثر ارتفاع پشتیبانی شده توسط کیس استرایکر ۱۶۰ میلیمتر. با این حساب به نظرتون در کیس و کولر مماس میشن و رو شیشه خش میندازه یا همون ۱ میلیمتر مانع از این اتفاق میشه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یک میلی متر خیلی کم هست و ریسکیه
در ضمن مگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] پیدا میشه تو ایران؟
تا جایی که میدونم نیستش الان
مدل دیگه اش Macho Rev. A هست که اونم 162 هست و باز نمیخوره
که اونم با قیمتش میشه یه AIO حتی 360 گرفت
نقل قول:
یک میلی متر خیلی کم هست و ریسکیه
در ضمن مگه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] پیدا میشه تو ایران؟
تا جایی که میدونم نیستش الان
مدل دیگه اش Macho Rev. A هست که اونم 162 هست و باز نمیخوره
که اونم با قیمتش میشه یه AIO حتی 360 گرفت
نه اگه قرار بود نو بگیرم که همون واترکولر ۳۶۰ میگرفتم.این دست دومه قیمتش مناسبه حیفم میاد که کیسم یکم عمقش بیشتر نیست
نقل قول:
سلام با تشکر از دوستان من یه اشتباه کردم و ارتفاع macho le grand رو درست نگفتم. ارتفاع ماچو 159 میلیمتره و حداکثر ارتفاع پشتیبانی شده توسط کیس استرایکر ۱۶۰ میلیمتر. با این حساب به نظرتون در کیس و کولر مماس میشن و رو شیشه خش میندازه یا همون ۱ میلیمتر مانع از این اتفاق میشه؟
سلام
نصب میشه . همون یک میل فضا مشکلی برای بسته شدن کیس کافیه
البته همانطور که گفتم خنک کننده 360 آینده نگرانه تر است .
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام
نصب میشه . همون یک میل فضا مشکلی برای بسته شدن کیس کافیه
البته همانطور که گفتم خنک کننده 360 آینده نگرانه تر است .
فقط چون قیمتش نسبت به کارایی بصرفه تره میخوام بگیرمش.کولر ۳۶۰ معمولیش ۳تومن به بالاست و برای مارک خوب باید بالای ۴ تومن بدم اما این زیر ۲ تومن درمیاد.
پس ۱ میلیمتر کارمو راه انداخت:lol:.
خیلی ممنون نتیجه رو بعدا اعلام میکنم
نقل قول:
فقط چون قیمتش نسبت به کارایی بصرفه تره میخوام بگیرمش.کولر ۳۶۰ معمولیش ۳تومن به بالاست و برای مارک خوب باید بالای ۴ تومن بدم اما این زیر ۲ تومن درمیاد.
پس ۱ میلیمتر کارمو راه انداخت:lol:.
خیلی ممنون نتیجه رو بعدا اعلام میکنم
اگه گرفتی لطفا اعلام کن چند گرفتی چون من هرچی گشتم قیمت اینترنتی پیدا نکردم
سلام کولر گرفتم نصبش هم کردم.لطفا بگید که دمای 8700k با ماچو لگراند حداکثر و حداقل چند باید باشه که نرمال حساب بشه؟
تو کیس استرایکر جا شد و حدود ۱ میلیمتر از کاور شیشهای فاصله داره
- - - Updated - - -
نقل قول:
اگه گرفتی لطفا اعلام کن چند گرفتی چون من هرچی گشتم قیمت اینترنتی پیدا نکردم
من کارکرده گرفتم حدود ۱/۹۰۰ نمیدونم به قیمت گرفتم یا نه ولی این اندازه گرفتم.البته مدلای دیگه از ماچو هم بود با قیمت خیلی کمتر