میتونید از سرویس های آپلود عکس استفاده کنید و لینکش رو بذارید
Printable View
میتونید از سرویس های آپلود عکس استفاده کنید و لینکش رو بذارید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
هم تصویر از دمای cpu در پروفایلای مختلف هم عکس از قسمت لیمیت برای اینکه گفتم تا 5 گیگاهرتز بالا نمیره
وقتی برنامه رو تو استارتاپ میذارم موقع روشن شدن سیستم اتوماتیک باز نمیشه و فقط این پنجره میاد و دوتا آیکون زیر سطل آشغال ویندوز هم خودبخود ساخته شدن
البته اینم بگم که عکس دمای هر پروفایل بعد سه بار بنچمارک trottlestop ثبت شده ولی با این حال توی تست پایداری aida دمای هر پروفایل چند درجه بیشتره و نمیدونم که کدومشون باید ملاک قرار بگیره.
خب درسته
لیمیت فقط گزینه ای هست که دما تا 100 نرسه که طبیعیه
چیزی دیگه ای نیست
اون دو تا آیکن برای تنظیمات THROTTLE STOP هستن.
اون دو رو با ایکن خود برنامه ببرید توی درایو سی و فقط SHORT CUT برنامه رو بذارید دسکتاپ
برای اینکه خود برنامه استارت شده اتوماتیک تو TASK SCHEDULER گزینه CREATE BASIC TASK رو زدید
بعد که اسم رو داد گزینه WHEN THE COMPUTERS STARTS رو بزنید بعد هم که آدرس برنامه رو دادید
گزینه OPEN THE PROPERTIES رو هم برنید قبل FINISH
توی PROPERTIES هم تیک RUN WITH HIGHEST PRIVILEGES رو بزنید.
باید درست شروع به کار کنه.
دماها هم که خیلی خوبه الان با وجود اورکلاک 78-79 شده دما
اینکه به 5 گیگاهرتز نمیرسه تو اون پروفایل همه اعداد هسته ها رو 50 گذاشتید؟
۱-پس من ملاکمو دمای این برنامه قرار بدم و همچنین دمای رندر کردن فتوشاپ،چون اینا شبیه هم هستن اما دمای aida چندین درجه بالاتره.دیگه به تست پایداری aida کاری نداشته باشم؟
۲-در مورد ۵ گیگاهرتز مطمئن نیستم چون دیشب بار اول بود انجام میدادم.دوباره چک میکنم و عکس میذارم.
۳-کلا اورکلاک رو تا چه فرکانس و چه دمایی میشه انجام داد که برای سلامت cpu مشکلی پیش نیاد؟
۴-از روشی که گفتین تو استارتاپ گذاشتم اما موقع روشن شدن بالا نیومد.البته آیکون برنامه تو تسکبار نمیاد ولی وقتی میخوام از شورتکاتش که تو دسکتاپه اجراش کنم ارور میده و میگه برنامه قبلا باز شده
1-بله همون دمای THROTTLE STOP درسته، این نرم افزاری هست که شما تمام تنظیمات پردازندتون و حتی مقدار مصرفش رو مدیریت میکنید.
3- اورکلاک رو تا جایی که پردازنده دماش مناسب بمونه میشه انجام داد اما تو اورکلاک سنگین علاوه برا نیتروژن مایع کیفیت ویفر خیلی مهمه، این که چقدر اور ولت بتونید بهش بدید و فرکانس رو بالا ببرید اما همچنان پایدار باشه
مادربرد خیل مهمه، سیستم برق دهیش به پردازنده مثلا داشتن دو تا 8 پین فاز پاور تعداد بالا، کیفیت قطعات VRM و چوگ و ..
اگر مادربردهای مخصوصا اورکلاک رو ببینید با دقت متوحه تفاوتاشون میشین، منظورم اورکلا فقط پردازنده نیست بلکه اورکلاک رم هم هست
میتونید سری DARK از EVGA رو بررسی کنید برای این کار.
اما مطمئنن منظور شما اورکلاک ساده هست. یعنی نهایتا همین 8700 یا 9900 رو با کولینگ بادی
تاجایی که دما خیلی بالا نره میتونید اورکنید اما پیشنهاد میدم با اینکه پردازنده شما 100 عدد نهاییش هست شما داغ ترین هسته تون هم توی بیشترین اورکلاکی که کردید زیر تست زیر 90 بمونه.
البته با توجه به اینکه شما گزینه های مربوط به کاهش بهینه کردن مصرف رو چن تاش رو تیک زدید (حتما گزینه Speed Shift -EPP رو هم تیک بزنید)
فقط وقتی سیستمون نیاز به اون فرکانس بالا داشته باشه بوست میکنه و موافع دیگه فرکانس رو کمتر میکنه.
خوبیش اینه که هم مصرف برق کمتری خواهد داشت. هم دمای کمتری، هم هر وقت کار سینگین ران کنید تو همون نهایت فرکانسی که بهش بدید کار خواهد کرد.
پردازنده شما فک میکنم براش 5 گیگاهرتز برای همه هسته ها با کولینیگ که دارید کافیه که دما هم اوکی بود براش.
بیشتر بالا نبریدش مگر برای مدت کوتاه بخواید تست کنید چیزی رو.
من هنوزم به یه چیزی مشکوکم در مورد اون کولینگ 280 واتی. ممکنه یا خمیر سیلیکون که زدید تاریخش گذشته بوده باشه.
یا کامل سطح IHS رو نیپوشونده، یا چون گفتید دست دوم هست هیت پاپیش مثلا سوراخ شده باشه حتی خیلی زیر که به زور دیده بشه اما باعث میشه مایع (بعضا) گاز داخلی خارج شده باشه و کارایی رو کلی میاره پایین
4- آیکن برنامه تو سیستم تری ولی هست درسته؟
۱-سلام آیکون برنامش توی تسکبار نمیاد ولی وقتی میخوام خودم برنامه رو باز کنم میگه throttlestopاز قبل در حال اجراست و نمیتونم بازش کنم مگه اینکه از تسکمنیجر ببندم و دوباره اجراش کنم.
۲-یه چیزی که متوجه شدم امروز صبح که تست گرفتم دمای پردازنده توی فرکانس بوست از دیشب ۲درجه پایینتر بود یعنی از ۷۱-۷۲ رسید به ۶۹-۷۰.صبح کولر تو خونه روشن بود اما به محض خاموش کردن کولر دمای تست دوباره مثل دیشب شد.فکر کنم یه دلیل مهمش دمای محیط باشه چون الان که یادم میاد دمای پردازنده قبلی که داشتم زمستون و تابستون حدود ۵-۶ درجه اختلاف داشت.در ضمن وقتی دمای محیط کمتر بود بیشتر تونستم آندرولت کنم،نمیدونم این برداشتم درست بوده یا نه
۳-یه سوالم در مورد فنهای کیس دارم.فن خنککننده ۱۴۰ میلیمتریه و فنهای کیس ۱۲۰ هستن.حالا ممکنه به خاطر اینکه فن کولر از فن پشت کیس قویتره، فن پشتی نتونه هوای گرمو تخلیه کنه؟از نظرتون فنهای جلویی کیس باید قویتر باشن یا فن پشتی یا باید قدرتشون مثل هم باشه؟
۴-تونستم تا ۵ گیگاهرتز اورکلاک کنم ظهر دما به ۹۰ رسید اما الان تا ۸۶-۸۷ بالا رفت.در ضمن offset voltage +30 وارد کردم.اشکالی نداره؟
5-اعداد رم درستن؟اگه بخواد کمتر بشه روی چه حسابی باید کم کنم؟
دمای محیط خیلی مهمه!
برای همین سرور ها رو تو اتاق های با دمای پخیلی پایین نگه میدارن.
اگر به 5 گیگاهرتز نرسید به خاطر این بود که پردازنده شما برا رسیدن به 5 گیگاهرتز به ولتاژ بیشتری نیاز داشته باشه.
او وقت تو پروفایلی که برای گیگاهرتز تعیین کردید یکم از عدد آندرولت کم کنید تا وقتی که به 5 گیگاهرتز برسه اگه مهمه خیلی.
اما الان در اصل اور ولتاژ کردید با دادن عدد مثبت.
نیازی نیست که + بدید از اون عدد منفی که قبلا داده بودید اول یه 10 تا کمتر کنید و تست کنید اگر احیانا نشد 10 تا دیگه کم کنید.
اعداد رم درست هستن. اما هر رمی ممکنه مشکل داشته باشه یا پایدار نباشه.
اگر با این اعداد درست کار میکنه میتونید پایین تر هم تست کنید.
فک نمی کنم با با 14-16-16-36 کار کنه اما تست کنید. اگر نکرد 14-17-17-38 بعدش 14-18-18-38 و اگر بازم نکرد 15-17-17-38 رو نست کنید.
بین اینکه فن های جلویی باید قویتر باشن یا فن های انتهایی و اینکه ورود هوای خنک مهم تره یا خروج هوای داغ بیشتر بین علما اختلاف هست.
همچنین فشار هوای مثبت و منفی . بهترین اینه که قدرت ورود و خروج یکی باشه اما نمیشه چون جلوی کیس فن های بیشتری میخوره تو اکثر کیس ها، بالا و پایین هم تو بعضی میخورن ، عقب هم که یه دونه معمولا فقط میخوره.
خود فن پردازنده و گرافیک هم تو فشار هوا اثر دارن.
البته میشه با ابزارها فشار رو اندازه گیری کرد و با تنظیم سرعت فن ها و کافیکشون یه جوری به بهترین حالت رسید اما این کار زمان و زحمت میخواد.
قطعا با فن های بهتر نتیجه بهتری میگیرید اما به صرفه نیست چون اگر قرار باشه خیلی هزینه کنید خب واترکولینگ 360 میگیرید!
۱-پس با شرایطی که توی کامنت قبلی گفتم دمای بین ۶۹تا۷۲ درجه برای فرکانس بوست ۴/۷ در دماهای مختلف محیط برای این پردازنده طبیعیه؟
۲-در مورد قرار دادن برنامه در استارتاپ ویندوز هم اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنید.
۳-تا ۵ گیگاهرتز که که خواستم اورکلاک کنم ولتاژ منفی قبول نمیکرد تا اینکه کمکم مثبتش کردم و تو اون حالت به دمای ۹۰ و مصرف حدود ۱۲۵وات رسید که نمیدونم طبیعیه یا نه.
۴-اعدادی که برای رم وارد کردم مشکلی پیش نیومد این ترتیب جدیدم تست میکنم حتما
1- بله 72 توی فول توربو بوست خوبه
2- خب گفتید که شروع به کار میکنه که، توی تنظیمات تسک بار تیکی که همه ی آیکن های برنامه های باز رو نمابش بده زدید؟
3- قبول نمیکرد؟ یعنی نمی رسید به 5 گیگاهرتز درسته؟ دمای 90 برای خنک کننده ی شما زیاده چون توانش بیش از دو برابر حتی 125 واته!
من هنوز فکر میکنم یک مشکلی هست یا خمیر تاریخش گذشته بوده یا ممکنه هیت پایپ مایع یا گاز داخلش خارج شده باشه.
4- نتیجه اش رو بگذارید
به ۵ گیگاهرتز رسیده اما با دمای بین ۸۷ تا ۹۰ به اون فرکانس رسیده دیگه تو دماهای مختلف محیط اما پایدار بوده.ولتاژ منفی که دادم صفحه آبی میومد تا زمانی که ولتاژ مثبت دادم.
برای رم فقط با ترتیب ۱۵-۱۸-۱۸-۳۸ سیستم بالا اومد.
نه تو تسک منیجر اومد نه تسک بار. باید بعد روشن شدن سیستم دستی بازش کنم