سلام دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر من باشید اگه مشکلی پیش نیاد فردا عصر اونجام + عکاسی که جای خود دارد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
سلام دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر من باشید اگه مشکلی پیش نیاد فردا عصر اونجام + عکاسی که جای خود دارد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
با سلام.این عکس ها توسط دوست گلم جناب nightmare تهیه شده.
سلام دوستان
همانطور که می دونید از دیروز 6 آبان ماه نمایشگاه اتوکام در اصفهان افتتاح شده...منم به همین مناسبت دیروز در اولین ساعات رفتم به نمایشگاه و یک سری عکس تهیه کردم که در ادامه می بینید.....
ساعت 11 نمایشگاه شروع به کار کرده ساعت 12:30 هنوز تشریف نیاوردن افتتاح کنند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرکز مشاوره شغلی هر کس از جلوی این غرفه رد میشد دستش رو می گرفتن و کلی براش داستان تعریف میکردند
من که اصلا حاضر نیستم این کار رو انجام بدم
غرفه شهرداری و همون آقای کامپیوتر
مسولین محترم در حال سخرانی ساعت 1 بعد از ظهر
غرفه آسان دانلود و فروش فوق العاده ویندوز 7 به قیمت 3000 تومان بیچاره مایکروسافتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
غرفه همون جایی که فرمودند اینترنت 128 برای کاربران خانگی کافیه
یکی از بهترین غرف های نمایشگاه...نمایندگی لپ تاپهای ایسر
ادامه دارد
-غرفه جونبپر اولین نوت بوک ایرانی...البته من که چیزی تو این غرفه ندیدم
2-بدون شرحبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3-غرفه تبیان و فروش مجموعه سخرانی های دکتر احمدی نژادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4-ایران گیت و اولین رستوران الکترونیکی
5-ویندوز 7 و مکینتاش در انواع و اقسام بسته بندی ها
6-فروش آنتی ویروسهای کسپر و نود 32 با قیمت 45000 هزار تومان
7-تمامی محصولات پلانت در یک نگاه
8-بدون شرح عكس ضميمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-غرفه شاتل بدون مسوول غرفه
2-گرانترین گارانتی موجود محصولات دل
3-رنگبندی مختلف سری اینسپرون
4-ترجمه شده انواع بازیها به زبان فارسی
5-مفیدترین اختراع قرن....کیف موبایل برای جلوگیری از تششعات موبایل...کاشف به عمل اومد که هیچ تاثیری نداره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یک فرد کاملا خیر با آزمایش به اونها ثابت کرد...
6-باز هم سری اینسپیرون
7-ساعت حدود 1 بعد از ظهر و هنوز مشغول آماده سازی غرفه.....
8-میکرونت
ادامه دارد
عكس ضميمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بسیار نمایشگاه بد بود فقط از گرین خوب بود البته من رفته بودم آقای عمرانی را ببینم که ایشون هم رفته بودند تهران پس در کل نمایشگاه هیچی نداشت
سلام من هم موافقم و نمایشگاه بیخود ترین نمایشگاه اصفهان طی این چند ساله بود . دوستان از نمایشگاه تهران اطلاعی ندارن ؟ نریم اونجا هم ضایع شیم !!!
|
|
कभी हार
اینکه نمایشگاه در مجموع بی خود بود را کاملاً موافق هستم چراکه در کل نمایشگاهی که بنده گشتم شاید چند تا غرفه مرتبط با سخت افزار درست و حسابی پیدا شد .
اما نظرتون در مورد غرفه آینده سیما ( گرین ) چی بود ؟ به نظرم
به اندازه الکامپ روش کار نکردیم و صرفاً یک برنامه اورکلاکینگ ساده بود ولی با توجه به سطح بازدید کنندگان و سایر غرفه های نمایشگاه میشه گفت گرین واقعاً خوب بود و باید از جناب عمرانی و سایر دوستان عزیزمون در شرکت آینده سیما تشکر کرد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
البته شهریار جان خداییش غرفه دریا کامپیوتر هم خوب بود.یه کم بی انصافی کردی گفتی فقط گیرین خوب بود!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (03-11-09)
कभी हार
بهروز جان شما از کجای صحبت های بنده برداشت کردید که من گفتم عرفه دریا کامپیوتر خوب نبود ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکبار دیگه پست من را بخونید من جایی در صحبت هام نگفتم فقط غرفه گرین خوب بود عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من غرفه دریا کامپیوتر طراحی خیلی خوبی داشت و قوی شرکت کرده بود . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی به نظرم باید از امیر علی عزیز و مخصوصاً معین عزیز یک تشکر وِیژه کرد که خیلی توی این مدت زحمت کشیدند . من اونجا فقط مهمان بودم و کار اصلی به عهده معین عزیز بود .
معین جان خسته نباشی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
بله شهریار جان حق با شماست.شاید من درست متن را نخونده بودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از زحمات تمام دوستان به خصوص اقای عمرانی و معین عزیز و سایر دوستان.
در پایان هم یه تشکر ویژه از شهاریار عزیز میکنم.
به امید انکه و ایران و ایرانی بهترین باشید.
مخلصم
بهروز
Shahryar (04-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks