سلام من هم موافقم و نمایشگاه بیخود ترین نمایشگاه اصفهان طی این چند ساله بود . دوستان از نمایشگاه تهران اطلاعی ندارن ؟ نریم اونجا هم ضایع شیم !!!
سلام من هم موافقم و نمایشگاه بیخود ترین نمایشگاه اصفهان طی این چند ساله بود . دوستان از نمایشگاه تهران اطلاعی ندارن ؟ نریم اونجا هم ضایع شیم !!!
कभी हार
اینکه نمایشگاه در مجموع بی خود بود را کاملاً موافق هستم چراکه در کل نمایشگاهی که بنده گشتم شاید چند تا غرفه مرتبط با سخت افزار درست و حسابی پیدا شد .
اما نظرتون در مورد غرفه آینده سیما ( گرین ) چی بود ؟ به نظرم
به اندازه الکامپ روش کار نکردیم و صرفاً یک برنامه اورکلاکینگ ساده بود ولی با توجه به سطح بازدید کنندگان و سایر غرفه های نمایشگاه میشه گفت گرین واقعاً خوب بود و باید از جناب عمرانی و سایر دوستان عزیزمون در شرکت آینده سیما تشکر کرد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
البته شهریار جان خداییش غرفه دریا کامپیوتر هم خوب بود.یه کم بی انصافی کردی گفتی فقط گیرین خوب بود!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (03-11-09)
कभी हार
بهروز جان شما از کجای صحبت های بنده برداشت کردید که من گفتم عرفه دریا کامپیوتر خوب نبود ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکبار دیگه پست من را بخونید من جایی در صحبت هام نگفتم فقط غرفه گرین خوب بود عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من غرفه دریا کامپیوتر طراحی خیلی خوبی داشت و قوی شرکت کرده بود . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی به نظرم باید از امیر علی عزیز و مخصوصاً معین عزیز یک تشکر وِیژه کرد که خیلی توی این مدت زحمت کشیدند . من اونجا فقط مهمان بودم و کار اصلی به عهده معین عزیز بود .
معین جان خسته نباشی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
بله شهریار جان حق با شماست.شاید من درست متن را نخونده بودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از زحمات تمام دوستان به خصوص اقای عمرانی و معین عزیز و سایر دوستان.
در پایان هم یه تشکر ویژه از شهاریار عزیز میکنم.
به امید انکه و ایران و ایرانی بهترین باشید.
مخلصم
بهروز
Shahryar (04-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks