M A H R A D (01-02-08)
حق آب و گل داره
M A H R A D (01-02-08)
6500 نوکیا چی، خوبه بخرم؟
آخرین ویرایش توسط babak10000 در تاریخ 08-02-08 انجام شده است
|
|
کاربر افتخاری
سلام.
من وقتی میخوام توی دفتر تلفنk800 روی کسایی که با انگلیسی نوشتم برم یه دفعه گوشی خاموش میشه؟؟؟؟؟کسی میدونه چرا؟؟؟و چه کار باید کنم؟؟؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
عضو VIP شهر سختافزار
1- مموری رو با آنتی ویروس (آپدیدت شده) کامپیوتر اسکن کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- اگر جواب نداد شماره تلفنها رو روی گوشی کپی کنید و بعد مموری رو دربیارید و بعد امتحان کنید
3- اگر دو مورد بالا جواب نداد گوشی رو ریست ستینگ کنید
نتیجه را هم بفرمایید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام آقا مهدی
ریست سیتینگ کردم فایده نداشته!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون در مورد خرابیه IC یا شکسته شدن جوئستیک چیه؟؟ ممکن یکی از این دوتا باشه؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
عضو VIP شهر سختافزار
خیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مموری تون رو اسکن کردید ؟
وقتی لیست کنتاکت تون رو روی گوشی میریزید و بعد از درآوردن مموری روی یکی از کنتاکت تون حرکت میکنید بازم گوشی خاموش میشه ؟
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره ، همینجوریه... بازم خاموش میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
عضو VIP شهر سختافزار
چیز خاصی به نظرم نمیرسه جز اینکه گوشیتون رو اول مستر ریست کنید و اگر جواب نداد گوشی رو بدید براتون فلش کنن
البته قبل از مستر ریست از شماره تلفنها و عکسها و ... بک آپ بگیرید .
arven_andomil (15-03-08), Shahryar (30-04-08)
|
|
کاربر افتخاری
یه گوشی w810 هست که موقع فیلمبرداری هر بار فقط 30 ثانیه فیلم میگیره و قطع میشه و save میکنه و دوباره شروع میکنه به فیلم برداری. مموریش هم خالی کردم ولی بازم فرقی نکرده... فکر میکنید مشکل از کجاست؟؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
कभी हार
شماره ها روی SIM Card هستند یا روی مموری گوشی ؟ مموری را در بیارید و کلا با گوشی کار کنید اگه گوشی خاموش شد ( فکر کنم بالا همین را گفتید ، درسته ؟ ) اگه روی مموری هستند منتقل کنید به SIM Card ببینید مشکلتون حل میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks