نا محدود می تونید فیلم بگیرید؟
کاربر شهرسختافزار
نا محدود می تونید فیلم بگیرید؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
منظور ایشون از نامحدود اینه که یعنی تا وقتی مموری فول نشدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtaba_n87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون تنظیمات گوشی تغییر کرده بوده برای ارسال mms بیشتر از 22 ثانیه فیلم نمی گرفته.
کاربر شهرسختافزار
آره.منظور من همون به اندازه مموریه!
من الآن متوجه مشکل ایشون شدم و چقدر دیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری
میشه توی گوشیهای سونی اریکسون توی قسمت contacts اسامی رو توی پوشه های جداگانه قرار داد( همون درست کردن group ) به صورتی که همونجا( contact ) پوشه های گروه بندی شده رو نمایش بده ؟؟
توی حالت عادی فقط از طریق option میشه گروه بندی کرد ولی توی contact نمایش داده نمیشن.
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه این امکان وجود نداره!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه حس می گه به اون روز نزدیکم نزدیک نزدیکتر...
arven_andomil (02-05-08), mojtaba_n87 (03-05-08)
کاربر افتخاری
بازم من اومدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه گوشی k800 هست که تازگی وقتی باهاش تماس گرفته میشه و می خوان جواب بدن. همین که دکمه answer رو میزنن این پیغام رو میده : رمزنگاری از طریق شبکه انجام نمیشود. انتقال ممکن نیست !!! بعدش میتونی به تماس جواب بدی!!!
کسی میدونه این یعنی چه؟؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
|
Administrator
مشکل از همراه اوله.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم این مشکل رو روی Z530 دیدم. البته متن این پیام دقیقاً اینه :
رمزنگاری از طریق شبکه انجام نمیشود. انتقال مطمئن نیست
سپاس
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد متنش مطمئن نیستم ولی یه چیز همون جوری بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . خوب اگه از همراه اوله منم که همراه اول دارم !! با گوشی سونی اریکسون ،ولی این مشکل رو ندارم!!
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Administrator
شاید واسه کدهای خاصی باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هر صورت اگه تنظیمات گوشی دستکاری نشده باشه و این پیام یه دفعه ظاهر شده باشه، میشه گفت مشکل از همراه اوله.
سپاس
arven_andomil (11-05-08)
کاربر شهرسختافزار
مشکل مربوطه به سونی اریکسون نمیشه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیم کارت اعتباریه؟؟؟
اگه جواب مثبته ایشون از خدمات تخفیف آشنایان استفاده کردند(همون که یه مدت اس ام اسها مجانی شده بود!!)؟
آخه اکثر افراد منجمله خود من دچار مشکل شدیم و سیم هامون سوخت. شاید مشکل از اینجا باشه...
به هر حال بهتره که با سیمکارتتون با این شماره تماس بگیرید و مشکلتونو بگید اونا بهتر راهنمایی میکنن(جونه عمشون)
09990
یه حس می گه به اون روز نزدیکم نزدیک نزدیکتر...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks