پاسخ: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون
اره. تب اخر اگر فارسی نباشه تو برنامه های یونیکد مشکل پیدا میکنه مثل یاهو و... هم
6500 نوکیا چی، خوبه بخرم؟
پاسخ : تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون
سلام.
من وقتی میخوام توی دفتر تلفنk800 روی کسایی که با انگلیسی نوشتم برم یه دفعه گوشی خاموش میشه؟؟؟؟؟کسی میدونه چرا؟؟؟و چه کار باید کنم؟؟؟؟
پاسخ: پاسخ : تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون
نقل قول:
سلام.
من وقتی میخوام توی دفتر تلفنk800 روی کسایی که با انگلیسی نوشتم برم یه دفعه گوشی خاموش میشه؟؟؟؟؟کسی میدونه چرا؟؟؟و چه کار باید کنم؟؟؟؟
1- مموری رو با آنتی ویروس (آپدیدت شده) کامپیوتر اسکن کنید
2- اگر جواب نداد شماره تلفنها رو روی گوشی کپی کنید و بعد مموری رو دربیارید و بعد امتحان کنید
3- اگر دو مورد بالا جواب نداد گوشی رو ریست ستینگ کنید
نتیجه را هم بفرمایید
:1. (23):
پاسخ : پاسخ: پاسخ : تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون
نقل قول:
1- مموری رو با آنتی ویروس (آپدیدت شده) کامپیوتر اسکن کنید
2- اگر جواب نداد شماره تلفنها رو روی گوشی کپی کنید و بعد مموری رو دربیارید و بعد امتحان کنید
3- اگر دو مورد بالا جواب نداد گوشی رو ریست ستینگ کنید
نتیجه را هم بفرمایید
:1. (23):
سلام آقا مهدی
ریست سیتینگ کردم فایده نداشته!!:1. (27):
نظرتون در مورد خرابیه IC یا شکسته شدن جوئستیک چیه؟؟ ممکن یکی از این دوتا باشه؟؟
پاسخ: پاسخ : پاسخ: پاسخ : تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون
نقل قول:
نظرتون در مورد خرابیه IC یا شکسته شدن جوئستیک چیه؟؟ ممکن یکی از این دوتا باشه؟؟
خیر
مموری تون رو اسکن کردید ؟
وقتی لیست کنتاکت تون رو روی گوشی میریزید و بعد از درآوردن مموری روی یکی از کنتاکت تون حرکت میکنید بازم گوشی خاموش میشه ؟
پاسخ : پاسخ: پاسخ : پاسخ: پاسخ : تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون
نقل قول:
خیر
مموری تون رو اسکن کردید ؟
وقتی لیست کنتاکت تون رو روی گوشی میریزید و بعد از درآوردن مموری روی یکی از کنتاکت تون حرکت مکنید بازم گوشی خاموش میشه ؟
اره ، همینجوریه... بازم خاموش میشه:1. (27):
چیز خاصی به نظرم نمیرسه جز اینکه گوشیتون رو اول مستر ریست کنید و اگر جواب نداد گوشی رو بدید براتون فلش کنن
البته قبل از مستر ریست از شماره تلفنها و عکسها و ... بک آپ بگیرید .
یه گوشی w810 هست که موقع فیلمبرداری هر بار فقط 30 ثانیه فیلم میگیره و قطع میشه و save میکنه و دوباره شروع میکنه به فیلم برداری. مموریش هم خالی کردم ولی بازم فرقی نکرده... فکر میکنید مشکل از کجاست؟؟؟
پاسخ: پاسخ : پاسخ: پاسخ : پاسخ: پاسخ : تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون
نقل قول:
اره ، همینجوریه... بازم خاموش میشه:1. (27):
شماره ها روی SIM Card هستند یا روی مموری گوشی ؟ مموری را در بیارید و کلا با گوشی کار کنید اگه گوشی خاموش شد ( فکر کنم بالا همین را گفتید ، درسته ؟ ) اگه روی مموری هستند منتقل کنید به SIM Card ببینید مشکلتون حل میشه .