پاسخ: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون
بازیه بیلیارد رو دانلود و نصب کردم، ولی وقتی که از بازی خارج شدم و دوباره خواستم وارد بشم نتونستم پیداش کنم!!! وارد قسمت بازی گوشی که میشم دوباره کلمه instal( نصب کردن) رو نوشته!!! یعنی هر دفعه که وارد میشم برای بازی باید نصبش کنم؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
(0 گوشی من w950 هست)
نقل قول:
سلام بچه ها. گوشی من w950هست.
ساعت sms درست نیست ، روی honololu( یه چیزی مثل این ) گذاشتم بازم درست نشد. زمان sms رو 8 ساعت عقبتر اعلام کرد!!!
فرمت pic msg رو که به صورت sms ارسال میکنن برام ، اصلا شناسایی نمیکنه!! برنامه خاصی هست برای اینکار هست؟؟؟ بیرون مغازه ها این برنامه رو دارن یا اصلا نیست؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
توی عکس بالایی تم قسمت واکمن گوشی رنگش سبزه یا اینکه کلا عوض شده! چه جوری این کار رو میکنن؟؟؟
خوب مگه با اون 5 تا دایره رنگی که پایین سمت راست ه عوض نمیشه ؟؟ !
نقل قول:
خوب مگه با اون 5 تا دایره رنگی که پایین سمت راست ه عوض نمیشه ؟؟ !
نه ! با اونا رنگ کل صفحه عوض نمیشه:1. (28):، توی زمینه مشکیه واکمن دایره های کوچیک رنگی هست که فقط اونا تغییر میکنن!!!
یه سوال دیگه : با برنامه تم کریتور چه جوری میشه رنگ فونت رو برای sms نوشتن عوض کرد؟؟ همچنین رنگ زمینه اون قسمتی که شماره تماس رو مینویسیم تا تماس بگیریم؟؟( contacts رو نمیگم) :1. (29)::1. (26):
يك مشكل خيلي عجيب !!!:
من يك مدتي هست كه آهنگ هايي كه روي گوشيم ميريزم مشكل پيدا مي كنند به اين صورت كه مثلا من چند تا آهنگ روي گوشيم دارم از طريق بلوتوث يا از كامپيوتر ميريزم روي گوشيم ( روي مموري ) بعد اين آهنگ خود به خود مشكل پيدا مي كنه و ميكس شده از چندين آهنگ ديگه هست كه اصلا توش از آهنگ خبري نيست و از وسط و .... يك آهنگ ديگه توش هست و يا حتي در بعضي از قسمت هاي آهنگ تند يا كند ميشه ...
يك بار هم مموريم را فرمت كردم دوباره همين اتفاق افتاد ميخواستم بدونم مشكل از چي هست ...
اين مشكل در مورد عكس ها هم صدق ميكنه كه قاطي ميشه رنگ ها و ... !!!
ممنون
شهريار:give_rose:
نقل قول:
يك مشكل خيلي عجيب !!!:
من يك مدتي هست كه آهنگ هايي كه روي گوشيم ميريزم مشكل پيدا مي كنند به اين صورت كه مثلا من چند تا آهنگ روي گوشيم دارم از طريق بلوتوث يا از كامپيوتر ميريزم روي گوشيم ( روي مموري ) بعد اين آهنگ خود به خود مشكل پيدا مي كنه و ميكس شده از چندين آهنگ ديگه هست كه اصلا توش از آهنگ خبري نيست و از وسط و .... يك آهنگ ديگه توش هست و يا حتي در بعضي از قسمت هاي آهنگ تند يا كند ميشه ...
يك بار هم مموريم را فرمت كردم دوباره همين اتفاق افتاد ميخواستم بدونم مشكل از چي هست ...
اين مشكل در مورد عكس ها هم صدق ميكنه كه قاطي ميشه رنگ ها و ... !!!
ممنون
شهريار:give_rose:
مموری کارتت چیه؟
همون ارجینال مال خودشه یا بعدا" خریدی؟ این مشکلات فقط به دلیل وجود مموری خراب میتونه باشه
شهریار جان
گوشیهای سونی اریکسون ترتیب آهنگها رو بصورت Title و Artist
میشناسه شما برای اینکه آهنگهاتون بصورت پشت سر هم و بترتیب
توی گوشیتون نشون داده بشه و بهم ریخته نباشه باید آهنگ رو توی
Play ، Winamp کنی و بعدش در قست ال سی دی وینمپ یعنی اونجایی که
نام آهنگ و دقیقه شمار ور نشون میده دوبار کلیک کنی که پنجره Tag editor
باز میشه
در این پنجره قسمت سمت راست اگر نوشته ای در هر پنجره داره با برداشتن
تیک ID3V2 Tag غیر فعال کن
در قسمت راست تمام گزینه ها رو پاک کن و فقط در قسمت Title شماره آهنگ رو بزار
برای مثلا 01-02- و یا ...
در قسمت Artist نام فولدری که توش آهنگ ریختی رو بزار
تمام قسمتهای بعدی رو هم اگر نامی داره پاک کن و این کار رو برای تمامی آهنگها تکرار کن
به این ترتیب دیگه مشکلی برای آهنگها پیش نمیاد
امیدوارم متوجه شده باشی
نقل قول:
مموری کارتت چیه؟
همون ارجینال مال خودشه یا بعدا" خریدی؟ این مشکلات فقط به دلیل وجود مموری خراب میتونه باشه
مموري اصلي اي كه گرفتم San Disk بود جاي سوني !!! :lol: بعد من يك 512 سوني براش گرفتم ...
من حالا فرمتش كردم اما اين مشكل يك دفعه ديگم رخ داد كه بازم وقتي يكم پر شد حافظه قاطي مي كرد ... من حدس ميزنم مموري مشكل اساسي داره ...
ممنون
شهريار:love:
شهریار جان مموری رو با گوشی فرمت میکنی یا کامپیوتر ؟
حتما با گوشی فرمت کن اگه طریقه فرمتش رو هم ندونستی بگو
تا برات بگم
نقل قول:
مموري اصلي اي كه گرفتم San Disk بود جاي سوني !!! :lol: بعد من يك 512 سوني براش گرفتم ...
من حالا فرمتش كردم اما اين مشكل يك دفعه ديگم رخ داد كه بازم وقتي يكم پر شد حافظه قاطي مي كرد ... من حدس ميزنم مموري مشكل اساسي داره ...
ممنون
شهريار:love:
90% مشکل از رمه که با هیچ فرمتی و ... حل نمیشه ):
مموری گارانتی داره؟
ممنون از دو دوست عزيزم ...
دوستان مموري را اين دفعه با گوشي فرمت كردم تا الان مشكلي نداشتم خوشبختانه ...
دفعات پيش البته با كامپيوتر فرمت ميكردم ...
ممنون
شهريار