خاهشچطور من این Z555 رو ندیدم ؟
وقتی اومدم تاپیکشو بزنم این گوشی نبود یعنی دقیقا W350 کنار W760 بود
فکر میکنم تازه چند دقیقه هست که معرفی شده
ممنون بهراد جان
ولی یه چیزی
توی صفحه اصلی جی اس ام آرنا که خبری نیست
خاهشچطور من این Z555 رو ندیدم ؟
وقتی اومدم تاپیکشو بزنم این گوشی نبود یعنی دقیقا W350 کنار W760 بود
فکر میکنم تازه چند دقیقه هست که معرفی شده
ممنون بهراد جان
ولی یه چیزی
توی صفحه اصلی جی اس ام آرنا که خبری نیست
Sony Ericsson Is My Life
|
|
راستیW760
این گوشی هم از نوع کشویی ساخته شده و میتونه طرفدارای خاص خودش رو داشته باشه
ابعاد این گوشی 15×48×103 mm هستش با 108 گرم وزن
2.2 اینچ اندازه LCD که یک مقدار خوب محسوب میشه به نسبت سایزهای 1.9 که تولید میشد و در اندازه 320×240 پیکسل
مموری از نوع M2 با ظرفیت 1گیگ بایت به اضافه 40 مگابایت مموری داخلی که مموری خوبی داره
دارای بلوتوث ورژن 2 + اینفرارد + رادیو FM
دوربین 3.1 مگاپیکسل و فاقد فلش
در کل گوشی بدی نیست از بابت مشخصات
مشخصات کامل این گوشی
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w760-2197.php
GPS داخلیشو که اصلی ترین کاربردشه نگفتی ها
Sony Ericsson Is My Life
عضو VIP شهر سختافزار
چیزی از Gps ندیدم بهراد جان اشتباه نمیکنی ؟
کدوم قسمتش نوشته ؟
کاربر شهرسختافزار
مهدی جان اینجا یه چیزایی نوشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما که انگلیسیمون افتضاحه
ببین درسته :d
لینک :The final exciting feature of Sony Ericsson W760 is the built-in GPS with Wayfinder Navigator application. Unluckily a paid subscription will be needed for the program to work. Packed in the relatively small dimensions of 103 x 48 x 15 mm and weighting 103g the Sony Ericsson W760 will also feature Bluetooth with A2DP support and FM radio with RDS.
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...5-news-398.php
Mehdi_Full (08-01-08)
عضو VIP شهر سختافزار
بله کاملا درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دبلیو 760 دارای GPS هست اما تعجب میکنم چرا تا وقتی P1 و یا W960 هست ، GPS رو روی این گوشی ارائه داده شده ؟
نظرتون چیه ؟!
حق آب و گل داره
تروخدا تعصبات برندي رو بزاريد كنار.
راستي شهريار توي صدا بعضي وقتها سوني بهتره و بعضي وقتها نوكيا و درحال حاضر حرفت درسته كه صداش بهتره نوكيا. راستي كاشكي دبليو 800 من رو ميديدي كه صداش با تقويتي كه روي اكوستيك فايلاش كردم دوبرابر شده و ان73 رو قورت ميده :دي
|
|
حق آب و گل داره
راستي طراحي z555 خوشگل بود.
حق آب و گل داره
بّا حرفهاي هردو عزيز موافقم تا حد زيادي.انتخاب تا حد زيادي به سليقه و مصرف طرف هم بستگي داره. (داش مهدي ما چاكريم. خودمم خيلي وقتا روي يك برند تعصب داشتم اما سعيم اينه كه كمش كنيم)
Mehdi_Full (08-01-08)
عضو VIP شهر سختافزار
بله کاملا تایید میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنگهای نوکیا و کندی سیستم عامل نوکیا واقعا به نسبت قبل و از جمله سری 6 واقعا بهتر شده
و کسی نمیتونه منکر این قضیه بشه
البته دوستان عنایت داشته باشند که نوکیا از نظر قدمت و فعالیت بسیار جلوتر از رقیب خودش یعنی سونی
اریکسون هست و به نظر من سونی اریکسون با سابقه کم خودش واقعا تونسته جایگاه خودش رو در بین
4 برند مطرح دنیا بدست بیاره که به نظر من جای تقدیر داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و همچنان نوکیا بر سکوی نخست تلفن همراه دنیا قرار داره و طبیعی هست که تجربه این شرکت بسیار بیشتر
از رقیبانش هست.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام داش شهریاربنده N73 و S500 و گوشي خودم را كنار هم كه ميگذارم كاملا 16 ميليون رنگ مشخصه هم توي منو ها هم توي عكس ها و ... .
قيمت كه نوكيا حق داره قيمت را ببره بالا سيستم عامل مثل Symbian S60 3rd Edition و مثلا همين v9.2 برنامه ها و ... اي كه ميخوره خيلي خيلي بيشتر از سوني اريكسون هست .
كلا من خودم طرفدار سوني اريكسون بودم اما به چندين دليل خداحافظي كردم باهاش :
1- سيستم عامل
2- صفحه نه چندان خوب به خصوص در نور آفتاب ! رنگ هم كه ديگه كمتره .
3- صدا ! من اكثر گوشي هاي سوني اريكسون را ديدم از نظر Volume كمتر از نوكيا هستند ( البته مدل به مدل داره ) براي مثال N73 صداي خيلي بلندي داره كه من با صدا خيلي كار ميكنم .
و ... .
البته قيمت گوشي هاي نوكيا نسبت به سوني اريكسون بيشتره .
راستي سوني اريكسون CPU اي كه استفاده ميكنه حداكثر چه قدره ؟ چند مگاهرتزه ؟
قربانت شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ن73 که 256 هزار رنگه
به نظر من بدترین کیفیت ال سی دی رو تو نوکیا همین ن73 داره
وگرنه کیفیت 6300 یا 5700 یا ن95 فوقالعاده اند
1 . سری 1 که هست داداش
2 . ال سی دی های چند تا از مدلهای قدیمی و البته + پ990 خیلی توی نور آفتاب بد هست که البته توی جدیدا واقعآ خوب شده
3 . صدا رو باهات موافقم و نمیدونم چرا اینجوریه
بالاترین سی پی یو هم 220 مگاهرتزه که توی پ990 و دبلیو 950 و دبلیو 960 و پ1 و ام600 استفاده شده (همشون یکیند)
Sony Ericsson Is My Life
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks