هدست رو نگفتی ! :15:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
N73 Music Edition نمیارزه انقدر باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_and_king
N73 هم خیلی عالیه !!
فکر کردی Music Edition چی اضافه داره یه هدست و یه مموری !
هدست رو نگفتی ! :15:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
کاربر شهرسختافزار
ببخشید الآن N73 معمولی چنده ؟
عزیز خیلیییییی بخوای ارزون بگیری 460 هزار تومان !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_and_king
یه چیزی هم بگم N73 معمولی یه ذره با رم 2 گیگ مشکل داره
و نوکیا رم 1 گیگ رو پیشنهاد کرده !
Nokia_My_LiFe
کاربر افتخاری انجمن
با 10 تومان مي توني يه هدست بهتر هم بخري...!:83:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nokia_My_Life
|
|
کاربر افتخاری انجمن
من كه 2 گيگ ندارم...ولي اونايي كه دارن مي گن اصلآ هيچ مشكلي نداره...البته بعضي از مارك ها...مثل گينك استون،اكس بايت و...بعضي ها هم مي گن كه با همه مموري ها كار مي كنه و مشكلي هم نداره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nokia_My_Life
من هم خودم دنبال 2 گيگ ام...اگه خريدم مي يام مي گم كه مشكل داره يا نه...
فکر نکنم 10 تومن بهت هدست اسباب بازی بدن :21:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
من امروز یه EarPhone برای MP3Player خریدم 15 هزار تومن Creative
اونوقت هدست 10 تومن
کاربر شهرسختافزار
من شنیدم n73 یه سری مشکلات نرم افزاری در حین کار کردن باش داره
شماها که دارین میشه بگین چه جوریه ؟
ممنون میشم
یه سری ریز مشکلاتت سرعتی و هنگی و .... داشته که تو مدل موزیک ادیشن به طور کمل حل شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_and_king
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks