کامپیوتر خودش شماره پورت را تشخیص نمیدهد اما به محض نصب دستگاه و درایور مناسب به صورت خودکار سیستم به آن شماره ای از پورتارو میده که توی Device Manager قابل دسترسه و تنها میتونین با دادن شماره پورت به آن دسترسی داشته باشین
مدیر بازنشسته
کامپیوتر خودش شماره پورت را تشخیص نمیدهد اما به محض نصب دستگاه و درایور مناسب به صورت خودکار سیستم به آن شماره ای از پورتارو میده که توی Device Manager قابل دسترسه و تنها میتونین با دادن شماره پورت به آن دسترسی داشته باشین
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
کاربر شهرسختافزار
windriver نمی تونه نامی براش تعریف بکنه که vb بر اساس آن خود به خود شناسایی بکند ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرض بکنیم که COM مجازی می دانیم کدام است چگونه می توان ارتباط بر قرار کرد و داده ها را خواند ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام خسته نباشید
من سورس برنامه ای را می خواهم که فرمول ریاضی و همچنین xرا از کاربر دریافت کند ÷ ار محاسبه نمایش بدهد .
به طور مثال
2x+sinx
?:x را کاربر وارد می کند
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
با سلام!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امیر حسین ترکی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز عضویت شما را در PCN تبریک می گم!
شاید این سورس بتونه شما رو کمک کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
صفحه ی دانلود کد
موفق باشید
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
MoBiN.R (28-12-08)
مدیر بازنشسته
سلام .. دوست عزیز ورود شمارو به این انجمن تبریک میشم ... دوست عزیز شما برای برنامتون باید فرمول خاصی داشته باشین و اگر ندارین باید تمامی فرمول هارو توی برنامه تعریف کنید .. در ضمن اگرم بخواین مثلا این فرمولی که خودتون دادینو برنامه حل کنه باید تعریف کنین که مثلا Sin(X) چطوری حساب میشه و ... . اگر به همین راحتی میشد فرمول رو از کاربر گرفت و عدد های ورودی رو که از این راحت تر نمیشد
Mobin Ranjbar
میتونه اما بعد از نصب درایور .. بعد از نصب شدن درایور نامی به آن اختصاص داده میشه که کاربر باید حتما خودش انتخاب کنه چون از بین 16 تا پورت COM نمیشه تشخیص داد کدوم برای دستگاه مورد نظر ما هستwindriver نمی تونه نامی براش تعریف بکنه که vb بر اساس آن خود به خود شناسایی بکند ؟
بعد از انجام شدن تمامی این مراحل ( البته به درستی ) با دادن شماره پورت به کامپوننت MSCOMM و فراخوانی متد Open آن پورت باز میشود و برای ارسال الاطعات از متد Send و برای خوندن اطلاعات از رویداد این کامپوننت به نام DataArrivial میتونید استفاده کنیدفرض بکنیم که COM مجازی می دانیم کدام است چگونه می توان ارتباط بر قرار کرد و داده ها را خواند ؟
Mobin Ranjbar
کاربر شهرسختافزار
کامپوننت MSCOMM بطور پیش فرض موجود هست ؟
برای کار با USB به نظر شما از vb استفاده کنم یا vc# ؟
فعلا می خواهم برای شروع با vb کار کنم تقریبا هم باهاش آشنا هستم ولی کلا از برنامه نویسی بیسیک بیس زیاد حال نمی کنم
مدیر بازنشسته
کامپوننت MSCOMM بصورت پیش فرض برروی ویژوال بیسیک موجوده و میتونید ازش استفاده کنیدکامپوننت MSCOMM بطور پیش فرض موجود هست ؟
برای کار با پورت ها من پیشنهاد میکنم از زبان های .Net مثل C# و ... استفاده کنید چون در این مجموعه کامپوننتی به نام SerialPort وجود داره که کار باهاش رو نسبت به MSCOMM بیسیک ، راحت تر و حرفه ای تر کرده ...برای کار با USB به نظر شما از vb استفاده کنم یا vc# ؟
فعلا می خواهم برای شروع با vb کار کنم تقریبا هم باهاش آشنا هستم ولی کلا از برنامه نویسی بیسیک بیس زیاد حال نمی کنم
Mobin Ranjbar
ميشه يه با ويژوال برام ارسال كنيد كه خصوصيات زير را داشته باشه:
1-داده هاي عكسي و متني 2-قابليت مرور كردن داده ها 3-قابليت مرتب سازي 4-قابليت حذف و اضافه 5-قابليت جستجو
(يه چيزي تو مايه هاي برنامه نمايش عكس تو ويندوز)ممنون از لطفتون
مدیر بازنشسته
دوست عزیز mmmmmmmmmmmmmmm ورود شما رو به این انجمن تبریک میگم .. منظور شما رو متوجه نشدم .. لطفا بیشتر توضیح بدید .. در ضمن برنامه نمایش عکس در ویندوز که جستجو نداره
Mobin Ranjbar