با سلام خدمت دوستان عزیز.
من سورس برنامه ای رو میخوام که قطع یا وصل بودن به اینترنت رو مشخص کنه .
با تشکر.
کاربر شهرسختافزار
خوب اونا داخل فرم یه تکست دارن که باید سرور رو اونجا بنویسم.ولی نمیدونم باید چی بنویسم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه نمونه دیدم که داخل فرمش سروری نداست.در ضمن اینا پسورد ایمیل خودم رو هم نمی خوان.!!!
این رو اینجا آپلود میکنم.ببینید سورسشو دارید:
لینک دانلود: http://persiandrive.net/649721
با تشکر.
|
|
مدیر بازنشسته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vpn3vpn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز این نمونه ای که شما گذاشتین هم میل سرور داره و اونم برنامه نویس داخل کد های برنامه میل سرور گوگل ( جیمیل ) رو وارد کرده .. در ضمن این برنامه پسوورد هم میخواد .... برای وارد کردن میل سرور میتونین از میل سرور های یاهو و جیمیل هم استفاده کنید ... متاسفانه من میل سرور یاهو و جیمیل رو نمیدونم ولی اگر شما و یا از آشناهاتون سایت شخصی داشته باشن میتونین از میل سرور سایت طرف مقابل به این صورت mail.YourDomainName.com استفاده کنید ... اگر بخواید میتونم این برنامه ای که دادید رو دیس اسمبل کنم شاید بتونم اسم میل سرورشو در بیارم ...
با تشکر.
دوست عزیز "rd kopol" اینم نمونه کد برای اطلاع از وضعیت کانکت و عدم کانکت به اینترنت :
Public Declare Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long
Public Function ConnectState() As boolean
If InternetGetConnectedState(&H1, 0) = 1 Then
ConnectState = True
Else
ConnectState = False
End If
End Function
این کد های بالا رو در ماژول قرار بدید و تابع ConnectState رو فراخونی کنید میتونید وضعیت اتصال رو مشخص کنید .. اگر خروجی True بود اتصال برقراره و اگر False بود اتصال برقرار نیست .
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
تو این انجمن همون پستای اول بود ولی نمیدونم کدومش به کار من میخوره و کار میکنه.اگر لینک این چیزی که من میخوام رو بزارید خیلی خیلی ممون می شم!
مدیر بازنشسته
دوست عزیز سورس کامل ارسال ایمیل رو براتون نوشتم .. توی این سورس از میل سرور جیمیل استفاده میکنه و شما نیاز به وارد کردن چیز اضافی نمیباشید ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vpn3vpn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تابع بالا برای ارسال میل و برای استفاده از این تابع :کد:Sub SendMail(Sender, Subject, Reciever, Text, Password, AttachFile) If Sender <> "" Or Password <> "" Then Dim iMsg, iConf, Flds, schema, SendEmailGmail Set iMsg = CreateObject("CDO.Message") Set iConf = CreateObject("CDO.Configuration") Set Flds = iConf.Fields ' send one copy with Google SMTP server (with autentication) schema = "http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/" Flds.Item(schema & "sendusing") = 2 Flds.Item(schema & "smtpserver") = "smtp.gmail.com" Flds.Item(schema & "smtpserverport") = 465 Flds.Item(schema & "smtpauthenticate") = 1 Flds.Item(schema & "sendusername") = Sender Flds.Item(schema & "sendpassword") = Password Flds.Item(schema & "smtpusessl") = 1 Flds.Update With iMsg DoEvents .To = Reciever .From = Sender .Subject = Subject .HTMLBody = Text .Sender = Sender .Organization = "SendMail Project" .ReplyTo = Sender If AttachFile <> "" Then .AddAttachment (AttachFile) End If Set .Configuration = iConf SendEmailGmail = .Send End With Set iMsg = Nothing Set iConf = Nothing Set Flds = Nothing Else MsgBox "Please, Fill the Sender Mail Address or Sender Mail Password", vbCritical, "Connection Error" End If End Sub
کد:SendMail "YourGmailAddress","Subject","Reciver","Text","YourGMailPassword","AttachFile"
آخرین ویرایش توسط MoBiN.R در تاریخ 14-04-09 انجام شده است
Mobin Ranjbar
واسه دکمه send و Attach چی بنویسم.اطلاعات آدرس جیمیل و پسورد و گیرنده و... رو از کجا بهش بدم.یه توضیح کاملتر اگر بدید خیلی خیلی ممنون میشم.
یه ارور هم موقع اجرا تو این سطر: .AddAttachment (AttachFile) میگیره که فکر کنم اشکال از منه که نمی دونم چه کار باید کنم.اگر تونستید یه پروژه باهاش بسازید که فقط gmail.pass.resiver,attach و متن رو بخواد و بهم بدید.
مرسی!
مدیر بازنشسته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vpn3vpn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام .. سورس مورد نظر رو براتون نوشتم و اینجا آپلود کردم
Mobin Ranjbar
آقا دمت گرم.خیلی با حالی.من اول فقط به خاطر این برنامه عضو شدم. ولی حالا که میبینم اینجا شما چقدر تحویل میگیرید کسی رو که نمی شناسید از این به بعد تو همین انجمن فعالیت میکنم و سورس های ویژوال رو می زارم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط vpn3vpn در تاریخ 14-04-09 انجام شده است
MoBiN.R (14-04-09)
|
|
مدیر بازنشسته
خواهش میکنم دوست عزیز .. مهم شناختن نیست .. مهم کمک کردنه .. این که ما فقط به کسایی که میشناسیم کمک کنیم خوب نیست و از انسانیت فاصله داره ...ممنونم که برای فعالیت این فروم رو انتخاب کردید .. ورود به این انجمن رو به شما تبریک میگم و امیدوارد در کنار شما و دوستان دیگر فعالیت مفیدی داشته باشیم .. باتشکر
Mobin Ranjbar
با تشکر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks