دستی هم وارد کردم طبق معمول در سیستم خودم اجرا میشه اما در سیستمهای دیگه از دیتا سورس ارور میگیره!!!
کاربر شهرسختافزار
دستی هم وارد کردم طبق معمول در سیستم خودم اجرا میشه اما در سیستمهای دیگه از دیتا سورس ارور میگیره!!!
|
|
کاربر شهرسختافزار
خب شکر خدا مشکلم با این دو خط کد حل شد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rsreport.Open "select * from Treport", dbname, adOpenDynamic, adLockPessimisticالبته من DataEnvironment رو حذف کردم و فقط با data report کار کردم!!
Set DR.DataSource = rsreport
کاربر شهرسختافزار
خب من یه سوالی هم داشتم و اونم اینه که آیا میشه روی یکی از ستونهای datagrid یک چک باکس گذاشت به طوریکه برای هر رکوردی که در datagird میاد یک چک باکس داشته باشه؟
اگه شدنیه کدش چطوری نوشته میشه؟!!
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر بازنشسته
شیء دیتاگرید خود ویژوال بیسیک قابلیت افزودن دکمه ، چکباکس و ... رو به سلول هاش نداره .. از کامپوننت های آماده باید استفاده کنید . من کامپوننتی نمیشناسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jafari5259 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
خیلی ممنونم.
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
دوست عزيز لطفا" به لينك زير مراجعه كنيد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m2011kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.developerfusion.com/artic...s-programming/
موفق باشيد
آرمين
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
|
|
کاربر شهرسختافزار
من می خواهم وقتی یک commond buttun که کلیل میکنم یک Commond buttun دیگر مخفی شود.
لطفا کمک کنید.
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
شما بايد تو رويداد كليك يه دكمه اي كد زير رو قرار بديد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m2011kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:Command1.Visible=Falseتوجه كنيد كه Command1 نام دكمه هستش كه مي خواهيد اون رو مخفي كنيد.
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
کاربر شهرسختافزار
سلام من می خواستم یک فایل اجرایی را در داخل خود فرمم باز کنم نه در پنجره ای جدا باید چکار کنم آیا دستور load file برای این کار است اگر هست چگونه بابد بنویسیم
کاربر شهرسختافزار
درود
میخواستم بدونم چیجوری میشه رنگ یک تصویر در picbox را گرفت و اونو در جای درست در یک picbox دیگه قرار داد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks