Shahryar (18-04-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (18-04-10)
سلام
لینک بالا کار نمی کنه
لینک فلاش که کار میکنه
سلام
من این چند روزه دارم از دست این فایر فاکس دیوانه میشم
آدرس ها HTTPS و بعضی از HTTP ها رو باز نمیکنه نمونش هم گوگل و سایت Last Pass
ولی توی مرورگرهای اینترنت اکسپلورر و گوگل کروم به راحتی و سریع باز میشه
نسخه جدید رو هم بدون Add Ones نصب کردم بازم همنیجوری بود
دوستان اگر میتونن کمک کنن
با تشکر امیر
|
سلام. سایت Filehippo برای دانلود شما رو به وب سایت خود شرکت Adobe هدایت می کنه که متاسفانه Adobe هم دانلود هاش رو رو ایران بسته! شما ( از اینجا ) آخرین نسخه Adobe Flash Player رو دانلود کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام خدمت همه
دوستان یه سوءالی دارم که اگر جوابی براش دارید یه لطف بسیار بزگ به من و اشنایان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کردین
هر زمانی که من میخوام ویندوز عوض کنم گریم میگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به عنوان مثال الان 4 5 ماه ویندوز ریختم و کلی page و bookmarks و کلی مخلفات دیگه داره این firefox ما و راهی برای save کردنشون نمیدونم . اگر راه حلی برای backup گیری از کل اطلاعات و استفاده مجدد بعد از تغییر ویندوز میشناسید بگید خیلی بهم لطف کردینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
چند صفحه قبل یک Plugins به نام FEBE معرفی شد که خیلی راحت تمام تنظیمات ، Theme ها و Plugins ها را منتقل میکنه.
اینم لینکش
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2109
Khornaf (27-04-10)
برای اینکه از Book Mark هات پشتیبان بگیری و اون آدرس ها رو داشته باشی می تونی از منوی Bookmarks و بعد Organize bookmarks و بعد از اون در پنجره ای که برات باز میشه از بخش سمت چپ گزینه All Bookmarks رو انتخاب کنی و از بالای صفحه بر روی Import And Backup کلیک کنی و گزینه Export Html رو انتخاب کنی و در مسیری که دوست داری آدرس هات رو ذخیره کنی و برای برگردوندن اونها از همین مسیر گزینه Import Html رو امنتخاب کنی و بعد آدرس فایلی رو که ذخیره کردی بهش بدی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Khornaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اینکه از Book Mark هات پشتیبان بگیری و اون آدرس ها رو داشته باشی می تونی از منوی Bookmarks و بعد Organize bookmarks و بعد از اون در پنجره ای که برات باز میشه از بخش سمت چپ گزینه All Bookmarks رو انتخاب کنی و از بالای صفحه بر روی Import And Backup کلیک کنی و گزینه Export Html رو انتخاب کنی و در مسیری که دوست داری آدرس هات رو ذخیره کنی و برای برگردوندن اونها از همین مسیر گزینه Import Html رو امنتخاب کنی و بعد آدرس فایلی رو که ذخیره کردی بهش بدی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Khornaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مشکلی ندارم ...
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks