هواداران فایر فاکس اگر دوست دارید لذت کار با اسکرول موس رو درک کنید این افزونه رو که میشه گفت حجمی هم نداره رو نصب کنید.
آدرس
کاربر شهرسختافزار
هواداران فایر فاکس اگر دوست دارید لذت کار با اسکرول موس رو درک کنید این افزونه رو که میشه گفت حجمی هم نداره رو نصب کنید.
آدرس
|
|
کاربر شهرسختافزار
افزونه هفته
غلط املايي موقوف
با کمک افزونه تصحيح آدرس، ديگر فکر و ذکرتان از بابت اشتباهات تايپي و باز شدن سايتهاي اشتباهي راحت است.
اين افزونه حتي اگر آدرس يک سايت را بهغلط هم وارد کنيد، شما را بهجاي صحيح راهنمايي ميکند.
براي دريافت اين افزونه مفيد به آدرس زير برويد:
منبع
کاربر شهرسختافزار
سلام. سایت Filehippo برای دانلود شما رو به وب سایت خود شرکت Adobe هدایت می کنه که متاسفانه Adobe هم دانلود هاش رو رو ایران بسته! شما ( از اینجا ) آخرین نسخه Adobe Flash Player رو دانلود کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام خدمت همه
دوستان یه سوءالی دارم که اگر جوابی براش دارید یه لطف بسیار بزگ به من و اشنایان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کردین
هر زمانی که من میخوام ویندوز عوض کنم گریم میگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به عنوان مثال الان 4 5 ماه ویندوز ریختم و کلی page و bookmarks و کلی مخلفات دیگه داره این firefox ما و راهی برای save کردنشون نمیدونم . اگر راه حلی برای backup گیری از کل اطلاعات و استفاده مجدد بعد از تغییر ویندوز میشناسید بگید خیلی بهم لطف کردینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
کاربر شهرسختافزار
برای اینکه از Book Mark هات پشتیبان بگیری و اون آدرس ها رو داشته باشی می تونی از منوی Bookmarks و بعد Organize bookmarks و بعد از اون در پنجره ای که برات باز میشه از بخش سمت چپ گزینه All Bookmarks رو انتخاب کنی و از بالای صفحه بر روی Import And Backup کلیک کنی و گزینه Export Html رو انتخاب کنی و در مسیری که دوست داری آدرس هات رو ذخیره کنی و برای برگردوندن اونها از همین مسیر گزینه Import Html رو امنتخاب کنی و بعد آدرس فایلی رو که ذخیره کردی بهش بدی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Khornaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای اینکه از Book Mark هات پشتیبان بگیری و اون آدرس ها رو داشته باشی می تونی از منوی Bookmarks و بعد Organize bookmarks و بعد از اون در پنجره ای که برات باز میشه از بخش سمت چپ گزینه All Bookmarks رو انتخاب کنی و از بالای صفحه بر روی Import And Backup کلیک کنی و گزینه Export Html رو انتخاب کنی و در مسیری که دوست داری آدرس هات رو ذخیره کنی و برای برگردوندن اونها از همین مسیر گزینه Import Html رو امنتخاب کنی و بعد آدرس فایلی رو که ذخیره کردی بهش بدی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Khornaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
چند صفحه قبل یک Plugins به نام FEBE معرفی شد که خیلی راحت تمام تنظیمات ، Theme ها و Plugins ها را منتقل میکنه.
اینم لینکش
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2109
Khornaf (27-04-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
اينم هم مطلبي كه امروز خوندم
بنیاد غیرانتفاعی موزیلا در حال کار بر روی سیستم جدید مدیریت افزونهها در مرورگر متن باز فایرفاکس خود است.
این سیستم مدیریت جدید که قرار است با فایر فاکس ۳٫۷ عرضه شود به جای اینکه برای هر افزونه پنجره کوچک و جداگانهای بازکند، تمامی افزونهها را در یک پنجره واحد باز کرده و مدیریت میکند و شما به جای رفتن به منوی ابزار یا همان Tools برای مدیریت افزونه می توانید با تایپ عبارت “about:addons” در آدرس بار به راحتی به این منو دسترسی داشته باشید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی “تک اسپوت”، شما همچنین می توانید شورتکات یا همان میان بر جدیدی با این عنوان ساخته و در BookMark قرار دهید تا تنها با یک کلیک به این گزینه دسترسی پیدا کنید.
این مدیریت جدید دارای دو پنل است که یکی از پنلها به مدیریت افزونه، قالبها و پلاگین، اکستنشنها و سایر موارد پرداخته و پنل دوم نیز به عنوان یک مرورگر عمل کرده که شما می توانید با آن به راحتی به جستجوی افزونه مورد نظر خود در دنیای وب بپردازید.
البته این سیستم مدیریت افزونه قطعی نبوده و شاید در نسخه نهایی تغییرات بسیاری در آن صورت گیرد اما شما می توانید نسخه آزمایشی آن را از اینجا بارگذاری و نصب کنید.
گفتنی است با توجه به اینکه فایرفاکس در قابلیت مدیریت افزونه ها از کدهای جاوا اسکریپت استفاده میکند، شما برای استفاده از آن باید گزینه اجرای جاوا اسکریپت را همیشه فعال نگاه دارید.
منبع : http://www.winbeta.net/%D9%81%D8%A7%...%D8%A7-%D8%A7/
Comodo Internet Security
Saeed-Milan (25-06-10)
عضو VIP شهرسختافزار
فایرفاکس 4 رو می تونید از اینجا دانلود کنید
لینک
موفق باشید
New Season
PUMAOC (24-07-10)
عضو VIP شهرسختافزار
جدیدا من یه رابطه معنی دار بین ورژن های مختلف مرورگر ها (و حتی ورژن های آتی ! ) کشف کردم که الان رسما اعلام می کنم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدجالبه که اثبات های این معادله از قضیه فیثاغورث (که حدود 280 تاست ) هم بیش تره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad1985 (27-11-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks