نقل قول:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
نقل قول:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
لینک بالا کار نمی کنه
لینک فلاش که کار میکنه
سلام
من این چند روزه دارم از دست این فایر فاکس دیوانه میشم
آدرس ها HTTPS و بعضی از HTTP ها رو باز نمیکنه نمونش هم گوگل و سایت Last Pass
ولی توی مرورگرهای اینترنت اکسپلورر و گوگل کروم به راحتی و سریع باز میشه
نسخه جدید رو هم بدون Add Ones نصب کردم بازم همنیجوری بود
دوستان اگر میتونن کمک کنن
با تشکر امیر
سلام. سایت Filehippo برای دانلود شما رو به وب سایت خود شرکت Adobe هدایت می کنه که متاسفانه Adobe هم دانلود هاش رو رو ایران بسته! شما ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) آخرین نسخه Adobe Flash Player رو دانلود کنید.نقل قول:
سلام خدمت همه
دوستان یه سوءالی دارم که اگر جوابی براش دارید یه لطف بسیار بزگ به من و اشنایان :lol: کردین
هر زمانی که من میخوام ویندوز عوض کنم گریم میگیره:1041::1. (12): به عنوان مثال الان 4 5 ماه ویندوز ریختم و کلی page و bookmarks و کلی مخلفات دیگه داره این firefox ما و راهی برای save کردنشون نمیدونم . اگر راه حلی برای backup گیری از کل اطلاعات و استفاده مجدد بعد از تغییر ویندوز میشناسید بگید خیلی بهم لطف کردین:ange:.
چند صفحه قبل یک Plugins به نام FEBE معرفی شد که خیلی راحت تمام تنظیمات ، Theme ها و Plugins ها را منتقل میکنه.
اینم لینکش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای اینکه از Book Mark هات پشتیبان بگیری و اون آدرس ها رو داشته باشی می تونی از منوی Bookmarks و بعد Organize bookmarks و بعد از اون در پنجره ای که برات باز میشه از بخش سمت چپ گزینه All Bookmarks رو انتخاب کنی و از بالای صفحه بر روی Import And Backup کلیک کنی و گزینه Export Html رو انتخاب کنی و در مسیری که دوست داری آدرس هات رو ذخیره کنی و برای برگردوندن اونها از همین مسیر گزینه Import Html رو امنتخاب کنی و بعد آدرس فایلی رو که ذخیره کردی بهش بدی.نقل قول:
برای اینکه از Book Mark هات پشتیبان بگیری و اون آدرس ها رو داشته باشی می تونی از منوی Bookmarks و بعد Organize bookmarks و بعد از اون در پنجره ای که برات باز میشه از بخش سمت چپ گزینه All Bookmarks رو انتخاب کنی و از بالای صفحه بر روی Import And Backup کلیک کنی و گزینه Export Html رو انتخاب کنی و در مسیری که دوست داری آدرس هات رو ذخیره کنی و برای برگردوندن اونها از همین مسیر گزینه Import Html رو امنتخاب کنی و بعد آدرس فایلی رو که ذخیره کردی بهش بدی.نقل قول:
نقل قول:
من مشکلی ندارم ...