پاسخ: جــمــعـــیـــت هــواداران اپرا : Opera (دانلود ورژنهای جدید)
تو win xp به مسيري مشابه اين رفتم ولي يا پر از پوشه هاي خالي بود يا فايلاي خود اپرا بود!!
هر چي گشتم opera:config و user pref رو پيدا نكردم
ميشه بيشتر راهنمايي كنيد
ممنون
نقل قول:
تو win xp به مسيري مشابه اين رفتم ولي يا پر از پوشه هاي خالي بود يا فايلاي خود اپرا بود!!
هر چي گشتم opera:config و user pref رو پيدا نكردم
ميشه بيشتر راهنمايي كنيد
ممنون
در Address Bar تایپ کنید opera:config و بعد Enter کنید.
حالا در اواخر صفحه گزینه User Prefs رو انتخاب کنید.
حالا در قسمت Cache Directory4 میتونید آدرس مورد نظرتون رو ببینید.
سپاس :11():
اونجا رفتم ولي نميدونم چرا عكس ها رو ذخيره نميكنه؟
شما در Address Bar اپرا opera:config تایپ کردید؟
اگه در اپرا این رو تایپ کنید می یاد
با سلام
يه سوال ؟
چطور مي تونم قابليت auto update رو غير فعال كنم كه با اجراي مرورگر در صورت وجود ورژن جديد خودش شروع به ابديت نكنه ؟
با تشكر
پاسخ : پاسخ: جــمــعـــیـــت هــواداران اپرا : Opera (دانلود ورژنهای جدید)
نقل قول:
با سلام
يه سوال ؟
چطور مي تونم قابليت auto update رو غير فعال كنم كه با اجراي مرورگر در صورت وجود ورژن جديد خودش شروع به ابديت نكنه ؟
با تشكر
سلام.(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ). با این کار وارد صفحه ای می شوید که باید در آن قسمت Check fo New Opera رو پیدا کنید ( به رنگ آبی از بقیه متمایز شده ) و مقدار عددی رو به روی آنرا از 1 به 0 تغییر داده و در پایین روی دکمه ی Save کلیک کنید.
نقل قول:
اونجا رفتم ولي نميدونم چرا عكس ها رو ذخيره نميكنه؟
خب از یه روش دیگه استفاده میکنیم!
در Address Bar این بار تایپ کنید opera:cache
حالا با استفاده از نام سایت مورد نظر یا سیستم جستجو، به فایل مورد نظرتون دسترسی پیدا کنید.
نقل قول:
با سلام
يه سوال ؟
با تشكر
سلام
Preferences > Advanced > Security > Auto-Update
در این قسمت میتونید تنظیم کنید.
ویرایش: پست من با پست حسین عزیز همزمان شد. به هر حال از هر دو روش میتونید استفاده کنید.
سپاس
با سلام
چرا من در اپرا در بعضي از سايتها وقتي فايلي رو دانلود مي كنم با دانلود منيجر شروع به دانلود ميكنه اما در بعضي سايتها به اين صورت نيست و با خود مرورگر شروع به دانلود ميكنه البته اين ربيطي به اجازه ندادن سايتها به استفاده از دانلود منيجرها نداره . مثلا من از سافت گذر با اپرا نمي تونم دانلود كنم يعني دانلود منيجر فعال نميشه . البته فكر مي كنم فايلهاي كم حجم مثل pdf رو كه با اپرا دانلود مي كنم در اين زمان idm شروع به دانلود ميكنه .
با تشكر
نقل قول:
با سلام
چرا من در اپرا در بعضي از سايتها وقتي فايلي رو دانلود مي كنم با دانلود منيجر شروع به دانلود ميكنه اما در بعضي سايتها به اين صورت نيست و با خود مرورگر شروع به دانلود ميكنه البته اين ربيطي به اجازه ندادن سايتها به استفاده از دانلود منيجرها نداره . مثلا من از سافت گذر با اپرا نمي تونم دانلود كنم يعني دانلود منيجر فعال نميشه . البته فكر مي كنم فايلهاي كم حجم مثل pdf رو كه با اپرا دانلود مي كنم در اين زمان idm شروع به دانلود ميكنه .
با تشكر
سلام
فکر میکنم بستگی به فرمت فایلی داره که دانلود میکنید.
Ctrl + F12
Advanced > Downloads
تیک ...Hide File types رو بردارید و با استفاده از قسمت Quick Find ، فرمت اون فایل مورد نظر رو پیدا کنید
حالا دکمه Edit رو بزنید و در پائین پنجره، گزینه Use Plugin رو انتخاب کنید. (که طبیعتا باید این پلاگین IDMan باشه)
از این به بعد فایلهای دانلودی با اون فرمت، بوسیله IDM دانلود میشه.
سپاس
پاسخ : جــمــعـــیـــت هــواداران اپرا : Opera (دانلود ورژنهای جدید)
با اجازه ی مهراد عزیز ، دانلود ورژن جدید:
Opera 10.52 Final
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]