پاسخ : جــمــعـــیـــت هــواداران اپرا : Opera (دانلود ورژنهای جدید)
باز هم با اجازه ی دوستان ، دانلود ورژن جدید:
Opera 10.53 Final
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پاسخ: جــمــعـــیـــت هــواداران اپرا : Opera (دانلود ورژنهای جدید)
با کمی تاخیر...
Opera برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چند مشکل امنیتی برطرف شده.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس
پاسخ : جــمــعـــیـــت هــواداران اپرا : Opera (دانلود ورژنهای جدید)
با سلام:
Opera 10.60 Final
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
New in Opera 10.60
موتور جاوا اسکریپت بهینه سازی شده با 50 درصد سرعت بیشتر در Opera 10.60
اضافه شدن پشتیبانی پیشرفته برای استانداردهای پیشرفته وب مانند HTML 5 و WebM Video
اپرا به سرعت می تواند محل شما را به اشتراک بگذارد که وب سایت هایی که از موقعیت جغرافیایی پشتیبانی می کنند را مفید تر کرده
پیشنهادات جستجو از طرف موتور جستجو انتخاب شده شما را در پیدا کردن بهتر نتایج یاری می دهد
ورژن جدید / رفع چند مشکل امنیتی و پایداری
Opera 10.61
Opera 10.61 is a recommended security and stability upgrade.
Opera highly recommends all users to upgrade to this version to take advantage of these improvements
پی نوشت: ورژن 10.70 بزودی..!
با سلام
دوستان بالاخره راهي براي فعال كردن opera turbo نيست ؟
اين speed كه پايين صفحه است چه سرعتي رو نشون ميده سرعت اينترنت رو ؟ الن براي من به صورت 3.7kb/s است
با تشكر
نقل قول:
با سلام
دوستان بالاخره راهي براي فعال كردن opera turbo نيست ؟
اين speed كه پايين صفحه است چه سرعتي رو نشون ميده سرعت اينترنت رو ؟ الن براي من به صورت 3.7kb/s است
با تشكر
با فــ.ــلتـر شدن سرورهای Opera Turbo به نظر میرسه راهی نباشه!
مگر اینکه از راه های دور زدن فیــ.ـلتـرینگ استفاده کنید (مثل V P N) که اونم هزینه در بر داره.
اون سرعت هم بله، سرعت انتقال اطلاعات هست.
سپاس
نقل قول:
با فــ.ــلتـر شدن سرورهای Opera Turbo به نظر میرسه راهی نباشه!
مگر اینکه از راه های دور زدن فیــ.ـلتـرینگ استفاده کنید (مثل V P N) که اونم هزینه در بر داره.
اون سرعت هم بله، سرعت انتقال اطلاعات هست.
سپاس
جالبه ! واسه من فعال شده Opera Turbo ! :wink:
نقل قول:
جالبه ! واسه من فعال شده Opera Turbo ! :wink:
جداً ؟
من دوباره تست کردم الان همچنان برای من بسته است.
اگر واسه شما فعال شده باشه باید بتونی سایتهای فــ.ـیلـتـر شده رو هم بدون مشکل ببینی.
همینطوره ؟
سپاس
با این که الان روی Opera Turbo روی 4X هست ولی این امکان توش نیست که بتونم سایت های مسدود رو ببنیم !
نقل قول:
با این که الان روی Opera Turbo روی 4X هست ولی این امکان توش نیست که بتونم سایت های مسدود رو ببنیم !
اون 4x مهم نیست!
با اپرا توربو در واقع شما به سرورهای خود اپرا متصل میشید و از اونجا به سایت های مختلف دسترسی پیدا میکنید.
که حالا با فــ.ــیلـتر شدن این سرورها، اپرا توربو هم غیرفعال شده:
سپاس