پاسخ : پاسخ: پاسخ : جــمــعـــیـــت هــواداران اپرا : Opera (دانلود ورژنهای جدید)
نقل قول:
سلام داداش مهراد!
میگم جایی هست که بشه معرفی این WIDGETها رو به فارسی خوند و مناسبهاشون رو دانلود کرد؟
داداش آرمین این چکار میکنه؟ چطور میشه ازش استفاده بهینه کرد؟
سلام
برای گرفتن Widgetها بهترین راه همون استفاده از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]ست.
اونجا در قسمت Categories دسته بندی های مختلفی داره و میتونید برنامه مورد نظر خودتون رو دانلود کنید.
Widgetها چیز خاصی ندارند که توضیح فارسی نیاز داشته باشند. در همون لینک خیلی ساده توضیح داده شدند. :wink:
اما باز بهر حال Google Translator, Google Toolbar, Multi Weather, Twitter از پرکاربردترین Widgetها هستند.
===
با اجازه از آرمین عزیز (:11():) قسمت دوم سوالتون رو هم جواب میدم.
این بخش مربوط به ذخیره سازی فایلهایی هست که در صفحات وب موجود هستند و در واقع توسط مرورگر شما Load شدند.
اینها در پوشه Cache در اپرا ذخیره میشن و شما با opera:cache میتونید اونها رو ببینید و در صورت نیاز اگه فایلی مثل عکس یا ویدئویی قبلا Load شده و نیازش دارید، میتونید اونو مشاهده یا Save کنید.
در این ورژن امکانات خوبی برای دسته بندی فایلها بر اساس فرمت و نام سایت، قرار داده شده.
اگه توضیحات دیگه ای لازم داشتید بفرمائید.
سپاس :1. (23):
پاسخ: جــمــعـــیـــت هــواداران اپرا : Opera (دانلود ورژنهای جدید)
با سلام
ورزن جدید اپرا را نصب کردم ولی در برخی از سایتها با اینکه یوزر و پسورد را درست وارد میکنم لاگین نمیشه و همچنین عکسها را درست لود نمیکند .
با فایرفاکس امتحان کردم همه چیز درست بود!!!!!!!!!
من وارد بعضی سایت ها مثل رپید باز که می شوم بعد از لاگین 2-3 ثانیه بعد خارج می شه اما با فایر فاکس رفتم خارج نشد.
من توی یه فروم هر صفحه ای باز میکنم دوباره باید یوزر پسورد بدم!
البته از قبل هم این مشکلو داشتم!
مشکل لاگین از کوکی هاست .. توی Preferences->Advanced->Cookies روی Accept باشه
و راحتر اینکه بعد از کلیک F12 تیک Enable Cookies رو بزنید
پاسخ : جــمــعـــیـــت هــواداران اپرا : Opera (دانلود ورژنهای جدید)
بله درسته مشکل از Cookies هست.
با هر سایتی که مشکل دارید در قسمت Tools > Advanced > Cookies ، کوکی های مربوط به اون سایت رو پاک کنید.
با این کار اطلاعات مربوط به Login شما پاک میشه و اگه مجددا در اون سایت Login کنید کوکی های جدیدی درست میشه.
گاهی اوقات به دلیل Upgrade از ورژنی به ورژن دیگه این مشکل پیش میاد. البته مشکل میتونه به سایت موردنظر هم برگرده که با اپرا هماهنگ نیست.
پی نوشت: دوستانی که با سایت خاصی مشکل دارند بهتره آدرس اون رو هم بذارن تا موضوع رو بهتر بررسی بکنیم.
سپاس
من widget های اپرا رو خوب درک نکردم .. چرا widget های باید مستقل از اپرا باشند .. چرا مثل Mozilla عمل نمیکنه، extension های فایرفاکس واقعا کاربدریند به نظرمن تنها ضعف اپرا جلوی فایرفاکس همینه
اپرا باید یکم روی دانلود منیجرش کارمیکرد و همین طور روی تورنتش
با این حال اپرا رو به همه ترجیح میدم و عاشقشم
سلام
من وقتی به سایت rapidbaz.net می روم بعد از لا گین اگر روی یک لینک کلیک کنم صفحه که می آید تا خارج شده ام
با اپرا در کامپیوتر دیگه که استفاده کردم این مشکل رو نداشت
پاسخ : پاسخ: جــمــعـــیـــت هــواداران اپرا : Opera (دانلود ورژنهای جدید)
نقل قول:
سلام
من وقتی به سایت rapidbaz.net می روم بعد از لا گین اگر روی یک لینک کلیک کنم صفحه که می آید تا خارج شده ام
با اپرا در کامپیوتر دیگه که استفاده کردم این مشکل رو نداشت
کاری که در پست 396 گفتم انجام دادید؟
+ از چه ورژنی استفاده میکنید؟
پاسخ: پاسخ : پاسخ: جــمــعـــیـــت هــواداران اپرا : Opera (دانلود ورژنهای جدید)
نقل قول:
کاری که در پست 396 گفتم انجام دادید؟
+ از چه ورژنی استفاده میکنید؟
نسخه 10.5
بله اونجا کوکی این سایت نبود