پاسخ : پاسخ: پاسخ : پاسخ: جــمــعـــیـــت هــواداران اپرا : Opera (دانلود ورژنهای جدید)
نقل قول:
نسخه 10.5
بله اونجا کوکی این سایت نبود
اینکه میگید با سیستم دیگه ای مشکل نداره کمی عجیبه.
یکبار هم از حالت Mask as Firefox استفاده کنید ببینید درست میشه یا خیر.
یا
کلاً یکبار History و Cache رو پاک کنید و بعد سایت Rapidbaz رو هم Refresh کنید.
یا
در نهایت اگه درست نشد شاید Reinstall کردن اپرا آخرین امید باشه!
سپاس
پاسخ: جــمــعـــیـــت هــواداران اپرا : Opera (دانلود ورژنهای جدید)
جالبه برای منم توی سایت فیس بوک لاگین نمیشه کش را هم پاک کردم ولی درست نشد .
عصبی شدم پاکش کردم رفتم از همون فایرفاکس استفاده کردم
با سلام
اينم خبري كه امروز خودم گفتم اينجا بزارم . زحمت بررسي شو مهراد بكشن
روز گذشته شرکت نرم افزاری Opera Software نفوذ و آسیب پذیری جدی در مرورگر دسکتاپ ویندوز خود را تایید نمود و اعلام کرد که آن برروی یک patch در حال کار می باشد.
سازنده نروژی این مرورگر هیچ زمان مشخصی را برای رفع این باگ اعلام نکرد ولی سخنگوی این شرکت دوشنبه همین هفته از رفع این مشکل در اسرع وقت خبر داد.شدت این آسیب و نفوذپذیری به حدی است که Secunia شرکت دانمارکی بررسی و ردیابی باگ در رده بندی خود این باگ را جزء خطرناکترین ها highly critical قرار داد، نحوه آسیب پذیری باگها در این رده به این صورت است که هکرها با تخریب حافظه بهopera نفوذ و کد حمله را برروی آن اجرا نموده اند.
به گفته محققان این باگ قابلیت نفوذ وآسیب به Opera 10 از جمله جدیدترین ورژن آن Opera 10.50 را دارد.فقط نسخه های ویندوز Opera آسیب پذیر هستند، کاربران می توانند تا زمان انتشار patch با فعال نمودن DEP data execution prevention) ) جلوگیری از اجرای داده ها و ASLR(address space layout randomization) از کامپیوترهای خود در برابر این حملات محافظت نمایند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ : پاسخ: جــمــعـــیـــت هــواداران اپرا : Opera (دانلود ورژنهای جدید)
نقل قول:
با سلام
اينم خبري كه امروز خودم گفتم اينجا بزارم . زحمت بررسي شو مهراد بكشن
روز گذشته شرکت نرم افزاری Opera Software نفوذ و آسیب پذیری جدی در مرورگر دسکتاپ ویندوز خود را تایید نمود و اعلام کرد که آن برروی یک patch در حال کار می باشد.
سازنده نروژی این مرورگر هیچ زمان مشخصی را برای رفع این باگ اعلام نکرد ولی سخنگوی این شرکت دوشنبه همین هفته از رفع این مشکل در اسرع وقت خبر داد.شدت این آسیب و نفوذپذیری به حدی است که Secunia شرکت دانمارکی بررسی و ردیابی باگ در رده بندی خود این باگ را جزء خطرناکترین ها highly critical قرار داد، نحوه آسیب پذیری باگها در این رده به این صورت است که هکرها با تخریب حافظه بهopera نفوذ و کد حمله را برروی آن اجرا نموده اند.
به گفته محققان این باگ قابلیت نفوذ وآسیب به Opera 10 از جمله جدیدترین ورژن آن Opera 10.50 را دارد.فقط نسخه های ویندوز Opera آسیب پذیر هستند، کاربران می توانند تا زمان انتشار patch با فعال نمودن DEP data execution prevention) ) جلوگیری از اجرای داده ها و ASLR(address space layout randomization) از کامپیوترهای خود در برابر این حملات محافظت نمایند.
ممنون از شما.
بله چنین مشکلی وجود داشته اما امکان بروز مشکل امنیتی حاد در این مورد (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) تئوریک هست.
از این موارد در سایت Secunia زیاد دیده میشه. ولی باز اپرا نسبت به این موضوع بی توجه نبوده و در ورژن آینده که 10.51 خواهد بود این مشکل رو برطرف میکنه.
الان هم ورژن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عرضه شده و در اون مشکلات ظاهری برنامه (به خصوص با XP) برطرف شده .
البته چند مورد جزیی دیگه هم بهبود پیدا کرده مثل موتور JS.
سپاس :11():
من یه سوال دارم. اونم اینکه نمیشه برای اپرا دکمه ساخت که یه کار مشخصی انجام بده؟
مثلا چندتا دکمه ساخت که هر کدوم صفحه رو یه جای تعیین شده save کنه!
قبلا یادمه میشد! اما الان یادم نیست!
نقل قول:
من یه سوال دارم. اونم اینکه نمیشه برای اپرا دکمه ساخت که یه کار مشخصی انجام بده؟
مثلا چندتا دکمه ساخت که هر کدوم صفحه رو یه جای تعیین شده save کنه!
قبلا یادمه میشد! اما الان یادم نیست!
سلام و عذرخواهی بابت تاخیر
من یک روشی رو در نظر داشتم برای این کار ولی الان که تست کردم دیدم متاسفانه جواب نمیده.
باز با این حال دنبالش هستم که ببینم آیا میشه دکمه ای رو برای Save کردن درست کرد که محل Save شدنش از پیش تعیین شده باشه یا نـه.
===
Opera 10.51 Final
مشکلات امنیتی + مشکلات Stability برطرف شده.
سپاس
کار بزرگی میکنی!
منم میگردم چون خیلی با save کردن صفحات سر و کار دارم..
پاسخ : جــمــعـــیـــت هــواداران اپرا : Opera (دانلود ورژنهای جدید)
لیست تغییرات اعمال شده در نسخه 10.51 :
مرورگر اپرا 10.51 در تاریخ دوشنبه، دوم فروردین سال 1389 منتشر شده که تغییرات صورت گرفته در این نسخه عبارتند از:<?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
1- حل مشکل در اجرای دستور "Drag and Drop"<O:P></O:P>
2- حل مشکلی (در قسمت Bookmark مرورگر اپرا) که در طی آن حذف کردن یک Bookmark ، موجب بسته شدن و یا از هم پاشیدگی تمام پوشه های آن مسیر می شد<O:P></O:P>
3- هماهنگی بهتر موتور جستجوی گوگل با جستجوگر های یکپارچه مرورگر (قابل دسترسی در مسیر Tools > Preferences > Search)<O:P></O:P>
4- حل مشکلی که در طی آن وقتی مسیر File > Show Menu Bar در حالت فعال قرار گرفته باشد "منوی O" اشتباها نمایش داده می شد (منوی O روش جدیدی در مرورگر اپرا 10.5 است که با فعال نمودن آن منوهای استاندارد و همیشگی اپرا که همیشه در بالای صفحه مرورگر دیده می شدند ناپدید و منوی جدیدی به نام "O menu" یا "منوی O" پدیدار می شود که با استفاده از آن به تمام تنظیمات و ویژگی های مرورگر اپرا دسترسی خواهیم داشت. فعال نمودن منوی O با برداشتن تیک از مسیر File > Show Menu Bar امکانپذیر است)<O:P></O:P>
5- حل مشکلی که در طی آن آی------ اپرا (نماد اپرا) در قسمت System tray ویندوز بعد از بسته شدن مرورگر، باز هم باقی می ماند<O:P></O:P>
6- حل مشکلی که در طی آن برگه های کوچک شده (Minimized tabs) بعد از راه اندازی دوباره مرورگر نمایش داده نمی شدند<O:P></O:P>
7- حل مشکلی که در طی آن فاوی------ها (به آی------ های کوچک نماد یک سایت یا وبلاگ Favicon می گویند) در قسمت Bookmarks مرورگر به سبب اینکه نام فایل آن ها شناسایی نمی شد، ذخیره نمی شدند<O:P></O:P>
8- حل مشکلی که در نسخه قبل این مرورگر کاراکتر های اختصاصی زبان چینی، به صورت پادساعتگرد دوران داشتند<O:P></O:P>
9- حل مشکلی در برنامه Mail این مرورگر، به هنگام راست کلیک کردن در زیر مدخل "All messages" و انتخاب کردن Compose<O:P></O:P>
10- حل مشکلی که در طی آن هشداردهنده چت به هنگام فعال شدن برگه چت، بی دلیل نمایش داده می شد<O:P></O:P>
11- حل مشکل نمایش داده شدن ایمیل های حذف شده در پوشه سطل بازیافت، بعد از عمل خالی کردن سطل و راه اندازی دوباره مرورگر<O:P></O:P>
12- حل مشکلی در برنامه Mail که موجب نمایش داده نشدن پیغام هایی که دوباره انتخاب و احضار شده اند، می شد<O:P></O:P>
13- حل مشکلی که در طی آن وقتی کاربر حالت Fit to Width را برای نمایش Mail خود انتخاب می کرد، Mail خالی از اطلاعات می شد<O:P></O:P>
14- حل مشکلی که در طی آن فایل های ضمیمه شده در Mail ، در صورتی که نامه بلافاصله بعد از ضمیمه کردن فرستاده می شد، ارسال نمی شدند<O:P></O:P>
15- در نسخه قبل این مرورگر پیام های خوشامد e-mail اپرا به زبان های مختلف ترجمه نشده بود<O:P></O:P>
16- حل مشکل نمایش علامت " > " در صفحه HTML رایانامه<O:P></O:P>
17- بهسازی های فراوان در موتور جاوا اسکریپ Carakan<O:P></O:P>
18- حل مشکلی که در طی آن آی------ هایی که در حالت رنگی 16 بیت قرار داشتند در منوها نمایش داده نمی شدند<O:P></O:P>
19- حل مشکل در نمایش Scrolling performance<O:P></O:P>
20- حل مشکل نادرست انتخاب کردن فونت مطابق با استاندارد UTF-8 و بر اساس زبانهای چینی، ژاپنی و کره ای<O:P></O:P>
21- حل مشکل امنیتی در HTTP Content-Length header که یک هکر می توانست با استفاده از این ایراد کدهای دلخواه (و مخرب) خود را در کامپیوتر قربانی اجرا کند<O:P></O:P>
22- حل مشکل امنیتی در XSLT (مخفف Extensible Stylesheet Language Transformations می باشد) ، که یک مهاجم با استفاده از این ایراد امنیتی می توانست اسناد و محتوای نامربوط و تصادفی را بازیابی کند<O:P></O:P>
23- در نسخه قبلی این مرورگر کوکی ها (Cookies) بیش از حد NPAPI دریافت می کردند که بدرستی توسط مرورگر تجزیه و تحلیل نمی شد<O:P></O:P>
24- حل مشکل برگشتن و مسدود شدن قسمت سوم کوکی ها در حالت پیش فرض<O:P></O:P>
25- حل مشکلی که در طی آن گاهی اوقات اپرا یک کوکی (cookie) را فقط برای داشتن نام Domain (حوزه اینترنتی) ذخیره می نمود
تهیه کننده: مجید فوزی فرد
منبع : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
كسي ميدونه اپرا 10.51 هيستوري رو كجاي درايو ذخيره ميكنه؟
يه نسخه قديمي داشتم تو فالدري به اسم كچ4 ذخيره ميكرد ولي تو اين نسخه...
ممنون ميشم
نقل قول:
سلام
كسي ميدونه اپرا 10.51 هيستوري رو كجاي درايو ذخيره ميكنه؟
يه نسخه قديمي داشتم تو فالدري به اسم كچ4 ذخيره ميكرد ولي تو اين نسخه...
ممنون ميشم
سلام
برای من و در ویندوز 7 :
C:\Users\Mahrad\AppData\Local\Opera\Opera\cache
در قسمت opera:config و بخش User Prefs میتونید محل ذخیره سازی رو مشاهده کنید / تغییر بدید.
سپاس