من نمیدونم چرا شما از Opera حمایت میکنید من Operaداشتم ولی ازش راضی نبودم الان من با Mozilla Firefox کار
میکنم و به نظر من این برنامه خیلی بهتر از Opera هست به شما هم پیشنهاد میکنم از Mozilla Firefox استفاده
کنید.
کاربر شهرسختافزار
من نمیدونم چرا شما از Opera حمایت میکنید من Operaداشتم ولی ازش راضی نبودم الان من با Mozilla Firefox کار
میکنم و به نظر من این برنامه خیلی بهتر از Opera هست به شما هم پیشنهاد میکنم از Mozilla Firefox استفاده
کنید.
Pishro 08 (30-08-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آخه بعضی چیز ها هم صلیغه ای هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Merlin360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی حال میکنه از اپرا استفاده کنه و یکی هم از فایر فاکس و یکی هم Internet Explorer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود من هم از فایر فاکس استفاده میکنم ولی تا 1 ماه پیش از هیچ چیزی به غیر از Internet Explorer خوشم نمیامدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
حرف شما درست من منظورم این بود که اول باید بقیه ی Explorer هارو امتحان کنند بعد از یه نرم افزار حمایت کنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Merlin360 در تاریخ 20-08-08 انجام شده است
Overclocker (20-08-08), Pishro 08 (30-08-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Merlin360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با شما موافقم به نظر من هم Mozilla Firefox بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks