Opera 9.52 Build 10108 - Final
کد:http://ftp.opera.com/pub/opera/win/952/en/Opera_952_10108_en.exe
SSA Super V.I.P
Opera 9.52 Build 10108 - Final
کد:http://ftp.opera.com/pub/opera/win/952/en/Opera_952_10108_en.exe
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Armin-N (22-08-08), M A H R A D (22-08-08)
کاربر شهرسختافزار
من نمیدونم چرا شما از Opera حمایت میکنید من Operaداشتم ولی ازش راضی نبودم الان من با Mozilla Firefox کار
میکنم و به نظر من این برنامه خیلی بهتر از Opera هست به شما هم پیشنهاد میکنم از Mozilla Firefox استفاده
کنید.
Pishro 08 (30-08-08)
کاربر شهرسختافزار
آخه بعضی چیز ها هم صلیغه ای هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Merlin360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی حال میکنه از اپرا استفاده کنه و یکی هم از فایر فاکس و یکی هم Internet Explorer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود من هم از فایر فاکس استفاده میکنم ولی تا 1 ماه پیش از هیچ چیزی به غیر از Internet Explorer خوشم نمیامدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
حرف شما درست من منظورم این بود که اول باید بقیه ی Explorer هارو امتحان کنند بعد از یه نرم افزار حمایت کنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Merlin360 در تاریخ 20-08-08 انجام شده است
Overclocker (20-08-08), Pishro 08 (30-08-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Merlin360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با شما موافقم به نظر من هم Mozilla Firefox بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks