M A H R A D (15-01-08)
پس منتظر Kestrel میشیم. الان 9.5 بتا رو دانلود کردم. خوشمان آمد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
M A H R A D (15-01-08)
سلام خوبيد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا دارم تست ميگيرم با ADSL براي لود صفحه اصلي انجمن شهر سخت افزار با قالب دوم .
روي چند نسخه آپرا ميخوام تست كنم :
Opera 9.20 : بيست و پنچ ثانيه و 4 ثانيه .
فايرفاكس 2.0.0.11 : 14 و 958 صدم ثانيه .
نسخه ديگر آپرا را هم الان تست ميكنم ميگم .
----------------------------------------------------
اما در مورد مشكلات فعلا كه خيلي غير استاندارد هست هر وقت خوب شد ميشه تازه روش بحث كرد .
آپرا اما ديشب كه تست كردم سريعتر از فايرفاكس در حالت عادي كار كرد كه حدود 3 ثانيه سريعتر بود فكر كنم با تمام كار هايي كه ميشه انجام داد باز هم كمي آپرا در نسخه جديد سريعتر باشه ولي در كل باز هم آپرا خيلي ضعيف تر هست چرا ؟ هم بيشترين دليلم يكي استاندارد بودن هست و ديگري هم با اجازتون اكستنشن ها .
يك سوالي دارم آپرا باگ تركر نداره كسي گزارش بده اين مشكلات را بهش ؟ اگه داره بهش گزارش بديد .
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
با توجه به اینکه دوستان خیلی به غیر استاندارد بودن Opera اهتمام می ورزند ( مثل سپهر عزیز و پست بالا )
بزودی یک تاپیک در این مورد میزنم تا مرورگرهای مختلفمون رو با تستهای استاندارد مورد وثوق تست کنیم
Coming Soon
سپاس
Emperatour (15-01-08), Stream (15-01-08)
اين بخش را قبول ندارم . چون متود هاي تست سايت هاي مختلف به درد خودشون ميخوره من و شما بايد با قسمت هايي باهاش كار ميكنيم ، سايت هايي كه ميرم و ... تست كنيم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
آقا نتيجه تست با :
Opera 9.25 :سرعت لود صفحه ياد شده 13.45 ثانيه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته 90 درصد به سرعت اینترنت بستگی داره .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
خب بعد از کمی کار کردن با نسخه 9.50 ...
Mouse Gestures خیلی بهتر از قبل شده. Shortcut ها فوق العاده اند. فقط سیستم Voice اش رو هم نصب کنم ببینم Speech Recognition نسبت به قبل چه فرقی کرده ...
با مشکلی از نظر ناسازگاری و غیر استاندارد بودن هنوز مواجه نشدم. سرعتش نسبت به Flock و Firefox به نظر میاد بیشتر باشه + مقدار کمی از حافظه سیستم رو میگیره.
قبلا گفته بودم :
حالا میگم :خوشمان آمد !
خیلی خوشمان آمد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Emperatour (15-01-08), M A H R A D (15-01-08)
نصب می کنیم ببینیم چی میشه ، البته همچنان Ff انتخاب اول من ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
یه مشکلی که همیشه با همه ی ورژن های Opera روی سیستم های مختلف داشتم ، اینه که بعضی وقت ها اسم سایت رو که بنویسی و Enter بزنی ، تا 1 روزم که وایسی سایتو نمیاره ! ولی گه دوباره روش Enter کنی همون موقع میره ! و خیلی اعصاب خورد کنه این مشکل .
این مشکل رو با هیچ کدوم از ورژن های Firefox نداشتم .
این اسمش مشکل نیست فقط عادت کردن به اون حالته !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks