فایر فاکس با سرعت دو برابر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دانلود Fire Fox 3.5.7
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست من لینک پلاگین رو می زاشتی عالی بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایر فاکس با سرعت دو برابر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دانلود Fire Fox 3.5.7
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Saeed-Milan (15-02-10)
فکر میکردم تا حالا گذاشتنشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2109
Saeed-Milan (15-02-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست من پیدا کردنش کار سختی نبود من با یه سرچ ساده تو گوگل مستقیم به افزونه دست پیدا کردم من گفتم کلاً همه چیز کامل انجام بشه بهتره شاید یه تاز کاری مثل ما نتونست پیدا کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هر صورت ممنون برای لینکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi-_-maker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من اگه خواستی از این دوتا فایل نصبت به نحوه استفادت از اینترنت استفاده کن علاوه بر سرعت حدوداً 30 کار که باعث بهبود کار مرورگر میشه در اون قرار داره و می تونی برای همیشه از اینها استفاده کنی فقط کافی در مسیر گفته شده کپیشون کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر بازنشسته
اگر اینطوریه موزیلا هم عقلش میرسید که این کارو کنه تا سرعتش بالاتر بره . این کلید هایی که در تنظیماتش هستن همینطور بیخودی مقداری درشون نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi-_-maker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
کاربر شهرسختافزار
مبین جان عزیز ،چرا تاثیر داره دوست من مثلاً خود فایر فاکس برای خطوط دایال آپ بهینه شده و با چند تا تغییر در مقدار های اون میشه این امر رو برای ADSL بهینه کرد و یا در خود کارایی فایر فاکس سرعت ایجاد کرد همونطوری که در ویندوز خیلی کار ها برای بهبود کار سیستم عامل وجود داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته با کلیت حرف شما موافقم چون تا 2 برابر غیر ممکنه که بشه این مرورگر رو بهینه کرد اون هم با این ترفند ها
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 15-02-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
حذف آثار وبگردي در سه سوت
مرورگرهاي مدرن امروزي گزينهاي بهنام Private Browsing Mode دارند و اگر در اين حالت باشيد، آثار وبگردي شما پس از بسته شدن مرورگر از بين خواهد رفت. اما اگر اين نکته را فراموش کرده باشيد، بههرحال ردپايي از وبسايتهايي که ديدهايد را بهجاي ميگذاريد. در حالت پيشفرض، بهترين کار اين است که از طريق نوار کناري تاريخچه يکييکي وبسايتهايي که مشاهده کردهايد را حذف کنيد. اما راهحل سريعتر چيست؟
ابتدا به مسير زير برويد و افزونه زير را دريافت کنيد:
بعد از اينکه يک بار فايرفاکس را راهاندازي کرديد، در منوي History گزينه جديدي ميبينيد که قبلا وجود نداشت. يعني ميتوانيد با فشردن يک کليد تمام تاريخچه مرورگر خود را تميز کنيد. حتي براي اين مرورگر يک کليد ميانبر نيز در نظر گرفته شده است که ميتوانيد با فشردن کليدهاي ترکيبي Meta+Alt+C تمام تاريخچه مرورگرتان را پاک کنيد.
منبع
کاربر شهرسختافزار
اگر می خواهید یک نرم افزار قدرتمند داشته باشید که دانلود های شما را مدیریت کند یکی از بهترین گزینه ها نرم Down them All است که افزونه آن هم برای فایر فاکس موجود می باشد کار این افزونه بسیار عالی است شما هم می توانید امتحان کنید.
لینک افزونه
کاربر شهرسختافزار
افزونه هفته
جا باز كن از نوع فايرفاكس
احساس ميكنيد جاي كافي براي مرور صفحههاي وب نداريد؟ منوها، نوارابزارها، بوكماركها و... همگي فضاي خواندن متون را از شما گرفتهاند؟ افزونه Hide GUI Bars كمك ميكند بههر تعداد آيتم كه ميخواهيد از فايرفاكس خود حذف كنيد.
اگر به تايپ كردن خود اعتماد داريد، حتي Address Bar را هم ميتوانيد برداريد و يك فضاي باز براي خواندن متون وب داشته باشيد. اين افزونه را از لينك زير دريافت كنيد:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/57805
منبع
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks