اپرا ۱۰ عرضه شد!
جزئیّات بیشتر:
http://pcnetwork.ir/showthread.php?p=159236#post159236
اپرا ۱۰ عرضه شد!
جزئیّات بیشتر:
http://pcnetwork.ir/showthread.php?p=159236#post159236
|
مشکلی با اپرا دارم که میخام قیدشو بزنم!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدیدا راست کلیک که میکنم هنگ میکنه و هیج راهی برام باقی نمیمونه جز اینکه End Process کنم!
تا حالا کلی از پست ها و تاپیک های نازم اینجوری نیست و نابود شدن!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
با چه ورژنی این مشکلو داری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید مشکل از سایت باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10.00برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Beta 2
چیکارش کنم؟
الان ورژن 10.00 نسخه نهاییش اومدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اونو دانلود کن شاید درست بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلش نسخه قبلیو کاملا پاک کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Agne (05-09-09)
سلام دوستان operayi
آخرین ورژن opera چنده ؟ کجا دانلود کنم ؟
|
opera 10برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اینجا:
دانلود
تو این opera 10 beta اون قابلیت turbo که اون پایین هست چیه؟ چه خاصیتی داره ؟ من از وقتی on کردمش عکسا رو شطرنجی نشون میده ! جلوشم زده x2
بعد نوشته های فارسی هم تو تایپ اکثرا میرن تو هم دیگه و قاطی میشن! یه خط قرمزی هم زیرشونه!
آخرین ویرایش توسط moh3n_o631 در تاریخ 10-09-09 انجام شده است
اپرا 10 نسخه نهاییو باید دانلود کنینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
opera turbo واسه افزایش سرعت عکس هارو تو سرور خودش میریزه و از اونجا کم کم عکس ها لود میشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این خاصیت برای کسانی مفیده که ترافیک مصرفی محدودی دارن و نمیخان در صورت باز کردن یک صفحه به طور مکرر عکس ها و فایل ها چند بار لود بشن و به اصطلاح ترافیکشون بخاطر عکس ها و فلش های تبلیغات هدر بره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا جایی که من تجربه کردم کیفیت نمایش عکس ها رو هم برای صرفه جویی پایین میاره!
این یکی از شاهکارهای اپراست!
M A H R A D (22-09-09), sAsAn.K (10-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks