عضو VIP شهرسختافزار
कभी हार
واقعا بهتر شد ! تبریک میگم . فقط در مورد اون متن انجمن و شبکه کامپیوتر ایرانیان در خود لوگو هم داریم تغییرش میدیم اگه بتونید یکی با توضیح " Powered By Our Members یا یک شعار قشنگ دیگه باشه خیلی کاربردی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط p30team برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد خود یوزر بار خیلی خوب هست . منتظر طرح های جدید شما و سایر دوستان هستیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
دوستان عزیزی که به من تو یاهو پیام دادی چرا خودم شرکت نمیکنم ( به دلایل امنیتی نام نمیبرم ) کارهای من اماده است و بزودی براتون میگذارم
شهریار جان صحبت آخر شما رو روی یوز بار های خودم اعمال کردم چیز بدی از کار در نیاند بزودی میزارمشون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم کارهای من اگر بد شده به بزرگی خودتون ببخشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08), PSLover (21-04-08), Ramin_Zero1818 (21-04-08), Shahryar (21-04-08), YALDA_OM (21-04-08)
من که خودم این کاره نیستم ... ولی از این طرح خیلی خوشم اومد ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leili1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا علی
कभी हार
خوب شده امیرجان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط چند تا نکته یکی اینکه Powered By Our Members ( راستی اگه شعار بهتری مد نظر داری که فارسی هم باشه میتونید بگذارید این فقط برای شروع بود ) . 2- طرحتون خیلی شلوغ هست و رنگ بندی هاش شیک نیست و زیادی فانتزیه به خصوص قسمت توضیحات ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
( راستی من گرافیست خوبی نیستم و در گرافیک بیشتر نقادم پس شرمنده اگه فقط نقد میکنم طرح را ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
کار قشنگی شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون.
जीवन एक धोखा है.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط p30team برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خيلي بهتر شده!
آفرين!
كاراي شما هم خيلي خوب شده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كمي شلوغ به نظر ميرسه!
خيلي رنگيش كردي، از رنگ هاي كمتري ميتونستي استفاده كني.
ممنون!
Fusion (21-04-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PSLover برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از همتون ممنون بابت نظراتتون شهریار جان به نظرت با دور مشکلی خوبه ؟ من در اصل برای تست ایها رو گذاشتم
و بیشتر جنبه نظری داره گفتم اگر بد شده ببخشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خودتون راهنمایی کنید چکارش کنم اشنالله بعدا از زحمتتون و خجاللتون در میام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
امیر جان طرحتون زیادی شلوغ هست و رنگ بندیش خیلی قاطی هست . ساده تر درست کنید با ترکیب رنگ ساده تر و طرح ساده تر ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks