پاسخ: دعوت همگاني : طراحي Userbar براي پي سي نتورك
الان طرحت قشنگ تر و استاندارد تر شده.
نقل قول:
با سلام
باتشكر از نظرات دوستان و تشكر ويژه به Leili1 عزيز كه نظر كامل و به جا بود
ايشون درست ميگن نباشد زياد يوزربار شلوغ كرد اصل يوزربار همين من خودم مدتي در سايت Userbar.ru عضو بودم و در ان جا فعاليت ميكردم و حدود 1000 عدد يوزربار ساختم و در انجا طراحي شو ياد گرفتم
تمام گفته دوستمون درست
اين هم طرح جديدم ببينيد اين چطور
........................
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
........................
واقعا بهتر شد ! تبریک میگم . فقط در مورد اون متن انجمن و شبکه کامپیوتر ایرانیان در خود لوگو هم داریم تغییرش میدیم اگه بتونید یکی با توضیح " Powered By Our Members یا یک شعار قشنگ دیگه باشه خیلی کاربردی هست .
در مورد خود یوزر بار خیلی خوب هست . منتظر طرح های جدید شما و سایر دوستان هستیم ... :give_rose:
دوستان عزیزی که به من تو یاهو پیام دادی چرا خودم شرکت نمیکنم ( به دلایل امنیتی نام نمیبرم ) کارهای من اماده است و بزودی براتون میگذارم
شهریار جان صحبت آخر شما رو روی یوز بار های خودم اعمال کردم چیز بدی از کار در نیاند بزودی میزارمشون :yes:
این هم کارهای من اگر بد شده به بزرگی خودتون ببخشید :yes:
:wink:
من که خودم این کاره نیستم ... ولی از این طرح خیلی خوشم اومد ...
یا علی
خوب شده امیرجان :give_rose:
فقط چند تا نکته یکی اینکه Powered By Our Members ( راستی اگه شعار بهتری مد نظر داری که فارسی هم باشه میتونید بگذارید این فقط برای شروع بود ) . 2- طرحتون خیلی شلوغ هست و رنگ بندی هاش شیک نیست و زیادی فانتزیه به خصوص قسمت توضیحات ... :1. (40):
( راستی من گرافیست خوبی نیستم و در گرافیک بیشتر نقادم پس شرمنده اگه فقط نقد میکنم طرح را ) :11():
نقل قول:
با سلام
باتشكر از نظرات دوستان و تشكر ويژه به Leili1 عزيز كه نظر كامل و به جا بود
ايشون درست ميگن نباشد زياد يوزربار شلوغ كرد اصل يوزربار همين من خودم مدتي در سايت Userbar.ru عضو بودم و در ان جا فعاليت ميكردم و حدود 1000 عدد يوزربار ساختم و در انجا طراحي شو ياد گرفتم
تمام گفته دوستمون درست
اين هم طرح جديدم ببينيد اين چطور
........................
........................
سلام
خيلي بهتر شده!
آفرين!
كاراي شما هم خيلي خوب شده!
كمي شلوغ به نظر ميرسه!
خيلي رنگيش كردي، از رنگ هاي كمتري ميتونستي استفاده كني.
ممنون!
نقل قول:
خوب شده امیرجان :give_rose:
فقط چند تا نکته یکی اینکه Powered By Our Members ( راستی اگه شعار بهتری مد نظر داری که فارسی هم باشه میتونید بگذارید این فقط برای شروع بود ) . 2- طرحتون خیلی شلوغ هست و رنگ بندی هاش شیک نیست و زیادی فانتزیه به خصوص قسمت توضیحات ... :1. (40):
( راستی من گرافیست خوبی نیستم و در گرافیک بیشتر نقادم پس شرمنده اگه فقط نقد میکنم طرح را ) :11():
نقل قول:
سلام
كاراي شما هم خيلي خوب شده!
كمي شلوغ به نظر ميرسه!
خيلي رنگيش كردي، از رنگ هاي كمتري ميتونستي استفاده كني.
ممنون!
از همتون ممنون بابت نظراتتون شهریار جان به نظرت با دور مشکلی خوبه ؟ من در اصل برای تست ایها رو گذاشتم
و بیشتر جنبه نظری داره گفتم اگر بد شده ببخشید :yes: خودتون راهنمایی کنید چکارش کنم اشنالله بعدا از زحمتتون و خجاللتون در میام :1. (38):
نقل قول:
از همتون ممنون بابت نظراتتون شهریار جان به نظرت با دور مشکلی خوبه ؟ من در اصل برای تست ایها رو گذاشتم
و بیشتر جنبه نظری داره گفتم اگر بد شده ببخشید :yes: خودتون راهنمایی کنید چکارش کنم اشنالله بعدا از زحمتتون و خجاللتون در میام :1. (38):
امیر جان طرحتون زیادی شلوغ هست و رنگ بندیش خیلی قاطی هست . ساده تر درست کنید با ترکیب رنگ ساده تر و طرح ساده تر ...:give_rose: