arven_andomil (02-05-08), Feoris (18-09-08), Fusion (23-04-08), Galaxy (24-04-08), Keih@n.G (02-05-08), leili1 (23-04-08), M A H R A D (23-04-08), Ramin_Zero1818 (23-04-08), Shahryar (24-04-08)
با توجه به حرف شهریار و دوستان طرح رو کاملا تغییر دادم و این شد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و این طرح هم برای قرار دادن توی سایت های خارجی درست کردم که اگر توجه کنید نماد ایرانه ( رنگ نوشته ها رو نگاه کنید )
فعلا اینها رو داشته باشید تا بعدا دوباره درست میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر یادتون نره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (02-05-08), Feoris (18-09-08), Fusion (23-04-08), Galaxy (24-04-08), Keih@n.G (02-05-08), leili1 (23-04-08), M A H R A D (23-04-08), Ramin_Zero1818 (23-04-08), Shahryar (24-04-08)
عضو VIP شهرسختافزار
قشنگ شده ولی بنظرم یکم فانتزی شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
जीवन एक धोखा है.
PSLover (03-05-08)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من موندم چیه این فانتزیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید والا یک افکت نوشته اصلا یک موضوع رو فانتزی نمیکنه + این اگر ایم افکت رو هم نداشته باشه که میشه ... چون خیلی راحت میشه با نرم افزار ساختش
حرفهای عجیبی میشونم اگر هم منظورت دومیه قراره =رچم رو تشکیل بده پس فانتزی نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم استفاده از رنگ های روشن بیشتر طرح رو فانتزی میکنه تا افکت روی متن همین و بس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08)
ایول به شما امیر جان ... خوشم اومد ازتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میدونید چرا ؟ چون حداقل میشینید و یوزربار درست میکنید . رامین جان ، سعید جان و ... چرا شما ها چرا دست به کار نمیشید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم با اینکه وقتم وحشتناک تنگه اما درست میکنم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون پی سی نتورک را نباید بگذاریم از اون چیزی که بوده بره عقب ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
همکار سابق انجمن
دست بزنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دوباره اومدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم عکس چپر چلاق ما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلیک نکنیدا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چپرچلاق چیه من توی نگاه اول ازش خوشم آمد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کارت عالی است کیهان جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I<3!(-)@N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همکار سابق انجمن
خیلی ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اشکال هاش رو بگین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PSLover (03-05-08)
کیهان خوشگل شده
فقط یا جای لوگو رو عوض کن یا حذفش کن
بقیش خیلی خوب شده
کاش ! قلبم درد تنهايي نداشت سينه ام هرگز پريشاني نداشت
کاش! برگهاي آخر تقويم عشق حرفي از يک روز باراني نداشت
کاش! مي شد راه سخت عشق را بي خط پيمود و قرباني نداشت
my weblog
PSLover (03-05-08)
|
|
همکار سابق انجمن
نه
من خودم کلآ لوگو داشتن رو دوست دارم
به نظرتون کجا بزارم لوگو رو ؟
PSLover (03-05-08)
همکار سابق انجمن
دوباره به ترتیب میزارم شاید اولی ها رو ندیده باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks