دوست عزیز با سلام
در موردی که در اینجا مطرح کردید لازم هست که یک موضوع رو مطرح کنم تا اونجایی که من از گارانتی اواژنگ خبر دارم کلیه محصولات گیگابایت در 6 ماه اول تولید با قطعه نوتعویض می شوند ( مادربرد های سری X99 در یک سال اول تولید با قطعه نو تعویض می شند ) در سایر سال ها خدمات گارانتی فقط تعمیر عرضه میشه
در موردی که دوست عزیزمون در تاپیک مطرح کردند که یک مشکل نرم افزاری هست شما به هر شرکت گارانتی در ایران مراجعه می کردید حتی اسم قبول گارانتی رو هم نمی شنیدید حال با اینکه تعویض قطعه برای ایشون انجام شده ضمن اینکه یک نکته خیلی مهم شرکت برد اکبند از Z87 که نزدیک به 3 نسل از اون می گذره رو موجود داشته باشه باید به گارانتی اون شرکت تبریک گفت که قطعه ای رو در انبار خودش نگه داشته باز دوست عزیز خرید محصول یک انتخاب کاملا شخصی محسوب میشه و خوب شما هم مثل من می تونید سایر گارانتی ها رو امتحان کنید و خوب بعد به یک مقایسه می رسید امیدوارم نتیجه ای که به دست میارید به ضرر شما نباشه و بتونید عاقلانه ترین تصمیم رو گرفته باشید
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks