با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
alireza.kish (31-08-15), AMD>INTEL (31-08-15), Hessam II (31-08-15), mohammad- (23-06-16)
|
اقا این اقا امید کارش درسته بخدا خواستم دوباره تشکر بکنم که تا 4 صبح پا به پای من بیدار موندن تا مشکل بنده رو حل کنن خواستم تشکر ویژه از ایشون بکنم ممنون سرعت بالای ایشون در پاسخگویی و 24 ساعته ایشون بدون هیچ توقعی جایی بس تشکر دارد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU: intel Core i7 5820K
RAM: G.Skill 16G bass 3000 cl 15
VGA: Msi Gforce GTX580 Lightining
MAIN: Giga x99 ud5 wifi
باید از شرکت گیگابایت و نماینده آن شرکت محترم آواژنگ تشکر کرد که امکانات و زیر ساخت این پشتیبانی آنلاین رو ایجاد نمودند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Avajang (02-09-15), M3RS4D 50062 (19-09-15), mohammad- (23-06-16)
خدایش باید محصولات زیر رو بهمراه گارانتی اواژنگ پرستید تو ایران
گیگابایت - لاجیتک - اینم خوبه گناه داره خیلی خوبه وسترن دیجیتالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU: intel Core i7 5820K
RAM: G.Skill 16G bass 3000 cl 15
VGA: Msi Gforce GTX580 Lightining
MAIN: Giga x99 ud5 wifi
AMD>INTEL (02-09-15), Avajang (02-09-15), M3RS4D 50062 (19-09-15), mohammad- (23-06-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
با سلام
البته این اولین بار نیست که برای رفع مشکل انجمن شهر سخت افزار به کمک من آمده و نیز اولین بار هم نیست که در این دفترچه تجربه ای از e-support ثبت میکنم. ولی برای بار چندم هم که باشه بر خود واجب می دونم از همه مجموعه و بخصوص کاربر محترم AMD>INTEL (استاد امید عزیز) تشکر کنم. دقت ایشون و بعضا سایر اساتید و کیفیت و سرعت پاسخگویی بی نظیر هست.
بدون شک در هیچ انجمنی به شخصه تجربه حل مشکل با این کیفیت و سرعت را نداشته ام.
سپاسگذارم. آرزوی قلبی من توفیق روزافزون است برای همه کسانی که در راهنمایی و مشاوره، امین و دلسوز و آگاه هستند....
AMD>INTEL (19-09-15), Avajang (19-09-15), M A H R A D (20-09-15), M3RS4D 50062 (19-09-15), mohammad- (23-06-16), nima_hl (19-09-15), خبات کریمی (19-09-15)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (20-09-15), M3RS4D 50062 (19-09-15), mohammad- (23-06-16), SMHD (19-09-15), خبات کریمی (19-09-15)
سلام.با کمک آقا امید عزیز من با داشتن مادربرد گیگابایت x99 gaming 7 wifi و برنامه easy tune تونستم به راحتی پردازنده ام رو (5820k) از 3.3 مگاهرتز به 4.2 مگاهرتز اور کنم.تجربه شیرین و راحتی بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (17-10-15), M A H R A D (20-10-15), mohammad- (23-06-16)
با سلام
من خیلی راضی بودم و مخصوصا اقا امید که واقعا نمیدونم ازشون چطوری تشکر کنم ایشون خیلی بزرگوارند و مشکلو منو خیلی خوب و با حوصله حل کردند و همیشه هم خیلی زود جواب رو میدند.از هر جایی(نمی خوام اسمشو بگم) پرسیدم گفتت که IC بوردت ایراد داره باید عوضش کنی ولی اقا امید به راه حل ساده مشکل منو حل کرد و واقعا خیلی از شون ممنونم که طی چندین باری که بهشون زحمت دادم منو تنها نزاشتند.
بازم نمیدونم چطوری از آقا امید گل تشکرکنم
آخرین ویرایش توسط farid220 در تاریخ 19-10-15 انجام شده است
AMD>INTEL (19-10-15), M A H R A D (20-10-15), mohammad- (23-06-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farid220 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا تشکر از دو کاربر محترم به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .موفق و موید باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Avajang در تاریخ 19-10-15 انجام شده است
david-ebi (20-10-15), farid220 (19-10-15), M A H R A D (20-10-15), mohammad- (23-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks