اره میدونم. منم خیلی این بازی دوست دارم. اره اینم میشه گفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.7 و اسم بازی Mafia III Faster Baby است که باز هم نسخه جدیدتر امده به اسم Mafia III Stones Unturned که اونم نزدیک 49 گیگ هست دارم دانلود میکنم دیگه اخرای دانلوده و فکر کنم میشه نسخه 1.8 دیگه.
ابدیت 5 که خیلی پایینه راستی بعد ابدیت 2 تو تنضیمات فریم خودکار از 30 میره به 60 بنظر من شما با این مشخصات سیستم باز فریم بزار رو 30 اینطوری سی پی یو یکم ازادتر میشه باور کن. خودتم خبر داری که قبلا همین مشخصات گرافیک داشتم اینکارو بکن بازی یکم بهتر میشه ها از من گفتن. سی پی یو که مشکلی نیس فقط گرافیک دیگه بازی رو 30 فریم بزاریم یکم فکر کنم بازی رونتر بشه. اینم بگم ابدیت جدا دانلود نکن انقدر من اینکارو کردم رو بازی اعمال نشد که نشد باید از اول بازی دانلود کنی. همین دو نسخه که اسمش اوردم هم همینطوریه. بازی اولی اسمش نوشتم دارم نزدیک 47 گیگ دومی ابدیت سوا دادن ولی رو بازی اصلا اعمال نمیشه باید از اول اسم بازی دومی نوشتم دانلود کرد. اصلا این بازی گند زده هر موقعه ابدیت میده بیرون باید کل بازی از اول دانلود کنیم.
بازم تکرار میکنم من خیلی جلوترم بعد نگی این سیو من
2K Games
البته من مرحله های تکراری نمیرم و نرفتم فقط میرم به جلو تا به مرحله اخر برسم الان باید بری تو کشتی بعد میرسه به مرحله اخر سریع تموم میشه این بازی برام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بخاطرت تنضیمات رو low گذاشتم ولی رزولیشن چون مانیتورم 900 . 1440 میده رو همین هست و دیگه این دست نزدم و مانیتور تو 768 . 1366 باید اینطوری بکنی البته فکر کنم بازی خودش خودکار متوجه میشه و رو همین رزولیشن تنضیم میکنه.

Bookmarks