اینکه کاری نداره. جسارت نباشه شاید بلد نیستی و بازی باگ نداشته باشه اینجا باید با کلید های کیبورد W و S بزنی همون عین فلش میمونه یعنی بالا پایین میکنه و انقدر این حرکت میکنی تا تناب ساییده میشه و بعد خودش میگه که کی باید دکمه Q بزنی و بعد دست مرده میشکونه و بقیه ماجرا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید باید سریع اینکارو بکنی شاید چون گرافیکت نمیکشه و فقط 13 فریم میگیری در این بازی و دیر این حرکت رو بازی اجرا میشه و میبازی دیگه.

کاشکی زودتر پست میزاشتی من الان باز این بازی دارم میکنم خیلی از این مرحله دورترم یعنی رد کردم اگه سیو من میخوای برات بزارم ولی تو درخواستت اینکه فقط بعد این مرحله رد کردیم سیو بهت بدیم من خیلی جلوترم...

راستی عکس خودت گرفتی دیگه درسته؟ اگه خودت گرفتی و رو سیستم خودته این بازی انوقط گرمای سی پی یو زده 87 تا انقدر پیش میره و تو خنک کننده نمیبندیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره،با w,s میزنم ولی نمیشه همون افت فریم ش هست که نمیاد البته واسه بعضی از دوستان باگ داشته چند بار رفتن که درست شده ولی من دوبار رفتم باز هم همونه ،و نشد.
کولر نزدم فقط تو همین بازی اینقدر میشه دما 87 میرسه (آخه فقط همین بازی رو دوست دارم).
بعدش اینم هست که بازی بهینه نباشه بیخود از قطعات استفاده میکنه باعث بالا رفتن دما و افت فریم میشه ،البته روی gta v اینجوری نیست مشکل نداره .

شما تا آپدیت چند نصب داری ؟
من تا آپدیت 5 نصب کردم اگه آپدیت بالاتر باشه سیو ها رو نمیشناسه
سیو خود ت رو با آپدیت که نصب کردی برام بفرست و ورژن بازی هم بگو تا به همون ورژن برسونمش .
ممنون.