دوستان کسی سیو بعد از مرحله
kill tommy marcano رو داره؟
Printable View
دوستان کسی سیو بعد از مرحله
kill tommy marcano رو داره؟
من این بازی 8 بار تا اخر رفتم و تموم کردم و باز هم دارم میرم. چون واقعا این بازی دوست دارم. اما این مرحله به انگلیسی نوشتی دقیق بگو کجا هست که اگه اون مرحله رسیدم یا ردش کردم بهت بدم. عکسی فیلمی یه تیکه بگیر بزار من متوجه بشم.
اگه هم دوستان متوجه شدن خوب اونا برات سیو بزارن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این قسمت
طناب ساییده نمیشه و واسم باگ داره
اینکه کاری نداره. جسارت نباشه شاید بلد نیستی و بازی باگ نداشته باشه اینجا باید با کلید های کیبورد W و S بزنی همون عین فلش میمونه یعنی بالا پایین میکنه و انقدر این حرکت میکنی تا تناب ساییده میشه و بعد خودش میگه که کی باید دکمه Q بزنی و بعد دست مرده میشکونه و بقیه ماجرا :wink: باید سریع اینکارو بکنی شاید چون گرافیکت نمیکشه و فقط 13 فریم میگیری در این بازی و دیر این حرکت رو بازی اجرا میشه و میبازی دیگه.
کاشکی زودتر پست میزاشتی من الان باز این بازی دارم میکنم خیلی از این مرحله دورترم یعنی رد کردم اگه سیو من میخوای برات بزارم ولی تو درخواستت اینکه فقط بعد این مرحله رد کردیم سیو بهت بدیم من خیلی جلوترم...
راستی عکس خودت گرفتی دیگه درسته؟ اگه خودت گرفتی و رو سیستم خودته این بازی انوقط گرمای سی پی یو زده 87 تا انقدر پیش میره و تو خنک کننده نمیبندی:1. (27):
آره،با w,s میزنم ولی نمیشه همون افت فریم ش هست که نمیاد البته واسه بعضی از دوستان باگ داشته چند بار رفتن که درست شده ولی من دوبار رفتم باز هم همونه ،و نشد.نقل قول:
کولر نزدم فقط تو همین بازی اینقدر میشه دما 87 میرسه (آخه فقط همین بازی رو دوست دارم).
بعدش اینم هست که بازی بهینه نباشه بیخود از قطعات استفاده میکنه باعث بالا رفتن دما و افت فریم میشه ،البته روی gta v اینجوری نیست مشکل نداره .
شما تا آپدیت چند نصب داری ؟
من تا آپدیت 5 نصب کردم اگه آپدیت بالاتر باشه سیو ها رو نمیشناسه
سیو خود ت رو با آپدیت که نصب کردی برام بفرست و ورژن بازی هم بگو تا به همون ورژن برسونمش .
ممنون.
اره میدونم. منم خیلی این بازی دوست دارم. اره اینم میشه گفت :11():
1.7 و اسم بازی Mafia III Faster Baby است که باز هم نسخه جدیدتر امده به اسم Mafia III Stones Unturned که اونم نزدیک 49 گیگ هست دارم دانلود میکنم دیگه اخرای دانلوده و فکر کنم میشه نسخه 1.8 دیگه.
ابدیت 5 که خیلی پایینه راستی بعد ابدیت 2 تو تنضیمات فریم خودکار از 30 میره به 60 بنظر من شما با این مشخصات سیستم باز فریم بزار رو 30 اینطوری سی پی یو یکم ازادتر میشه باور کن. خودتم خبر داری که قبلا همین مشخصات گرافیک داشتم اینکارو بکن بازی یکم بهتر میشه ها از من گفتن. سی پی یو که مشکلی نیس فقط گرافیک دیگه بازی رو 30 فریم بزاریم یکم فکر کنم بازی رونتر بشه. اینم بگم ابدیت جدا دانلود نکن انقدر من اینکارو کردم رو بازی اعمال نشد که نشد باید از اول بازی دانلود کنی. همین دو نسخه که اسمش اوردم هم همینطوریه. بازی اولی اسمش نوشتم دارم نزدیک 47 گیگ دومی ابدیت سوا دادن ولی رو بازی اصلا اعمال نمیشه باید از اول اسم بازی دومی نوشتم دانلود کرد. اصلا این بازی گند زده هر موقعه ابدیت میده بیرون باید کل بازی از اول دانلود کنیم.
بازم تکرار میکنم من خیلی جلوترم بعد نگی این سیو من
البته من مرحله های تکراری نمیرم و نرفتم فقط میرم به جلو تا به مرحله اخر برسم الان باید بری تو کشتی بعد میرسه به مرحله اخر سریع تموم میشه این بازی برام :1. (26):
بخاطرت تنضیمات رو low گذاشتم ولی رزولیشن چون مانیتورم 900 . 1440 میده رو همین هست و دیگه این دست نزدم و مانیتور تو 768 . 1366 باید اینطوری بکنی البته فکر کنم بازی خودش خودکار متوجه میشه و رو همین رزولیشن تنضیم میکنه.
همنطور که بالا پیام گذاشتم و حدث زدم ببین اخر شده 1.8
امروز دانلودش تموم شد و از اول برم ببینم چه مرحله های اضافه شده در این بازی:1. (31):
این دانلود کن
نسخه جدید این بازی هست. از سایت دانلودها گرفتم:wink:
ورژن بازی که من دارم پایین تره و سیو ها رو نمیخونه باید همون نسخه جدید رو دانلودش کنم .(متاسفانه سرعت دانلود رو میارن پایین)نقل قول:
بروز رسانیسلام دوستان
بازی به همراه DLC جدید Sign of the Times توسط دو گروه Reloaded و Codex منتشر شده.
ای بابا.
باز باید این بازی از اول دانلود کرد.
چرا همچین میکنن اخه.
ایندفعه فکر کنم بشه ابدیت 1.9
چقدر ابدیت میده این بازی.
کو از 1 شده 2.3.4.5.6.7.8 حالا هم 9 اوف:1. (27):