مشکلی نیستش نیازی به پاک نیست.این بحث ها پیش میاد و بعدا هم زیر پست های دیگر موسیقی پنهان میشه مزه ی فروم ها به همیناست البته زیاده رویش هم جالب نیست.اما اگه خیلی طولانی تر شد شاید پاک کنم نگران نباشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزیزم با وارکرفت اشتباه نگرفتم منم مثل شما Zero Hour رو خیلی سال بازی کردم مساله اینجاست شما هی تک نفره رو میگی من مولتی رو میگم.بازی رو وقتی Single-player بزنی با Multi-player استراتژی هاش فرق می کنند.بازی با دستگاه با بازی با انسان استراتژی هاش فرق می کنند.من فیلم های Leang توی یوتوب رو نگفتم فیلم های رقابت بازی انسان با انسان رو گفتم.من میدونم که شما هم وقت زیادی برای این بازی گذاشتید حالا یا تفاوت نظر هست یا دچار سوتفاهم شدیم اما لازم نیست درک همدیگرو زیر سوال ببریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (وارکرفت و Starcraft ام Rush توشون هست گفتم که بازی های استراتژی مختلفی اینطوری هم هستن).Air Force ام اگه اینقدر بد بود کسی توی مولتی هیچ وقت سراغش نمی رفت و اگه GLA برترین بود کسی سراغ بقیه نمی رفت.من خودم همونطور که گفتم بیش تر Toxic (یکی از GLA ها)می زدم اما دلیل نمیشه بقیه داغون باشن.اگه بازی انقدر بالانسش مشکل داشت اصلا ازش برای مولتی به این اندازه استقبال نمی شد.گفتم که اگه خیلی علاقه مندی می تونی بازی های افراد مختلف در مقابل هم رو ببینی و خودت برای خودت نتیجه گیری کنی.
Bookmarks