بله استراتژی ای هست که بعضی ها استفاده می کنن اما گفتم که دو تا فیلم ببین بعد شاید نظرت عوض بشه معمولا تو بازی های سرعتی کار به اونجا نمی رسه که بخوای شما موشک بزنی و تونل بزنی در کل هم تو بازی های حرفه ای یارو به این راحتیا به یه تونل وا نمیده.الان من و شما ام بازی کنیم چه من ببرم چه شما ببری چیزی اثبات نمیشه چون در نهایت نتیجه بازی دو نفر مشخص نمی کنه که جلوی بقیه چه می کنن.اما وقتی تو بازی های حرفه ای با افراد مختلف ببینی که از این خبرا هست یا نیست این باز مدرک بهتریه.ارزش اینم که بخوام وقتش رو بزارم بگیرمش دوباره یادم بیاد بزنمش هم نداره.(باز اگه الان هنوز علاقه ای داشتم یه چیزی...)اگه میخوای بازی ای با هم بزنیم دور هم باشیم مثلا L4D2 ای چیزی بگیر بیا بیش تر خوش می گذره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amigames در تاریخ 22-12-13 انجام شده است
این بازی سه مرحله داره جنگ سه گانه که حالت عادیش هست بعد جنگ رقابتی که عادلانه هست و یه جنگ جنرال که نامردی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون جنرال طرف مقابلت با سپر دفاعی و تمامی ساختمانهای نظامیش و سلاح اتمیش اونم 2تا در حالت 5 دقیقه شلیک طرف مقابلت هست
در صورتیکه ما باید تازه شروع به ساخت کنیم این مرحله سختترین حالت ممکن هست هم با نیروهای اماده طرفی هم با بمب اتم
من در چنین حالتهایی قرار گرفتم نکتش پیداکردن ضعف جنرال مقابل هست والا حالت عادی همون اول شکست میخوری
نقطه ضعف جنرال رو فهمیدی بازی سخت برات راحت میشه من بعده دوسال بازی و باخت تازه فهمیدم چجوری حمله کنم
جنرال لی که شاهکاره هر سه بمب رو تحت اختیار داره شکست دادنش مهارت زیادی میخواد
بازی اعصاب خوردکنی میشه اگه ندونی چکارباید بکنی
لی؟منظورتون شاید Leang باشه.اینا که میگید Challenge mode های بازی هست احتمالا که من نه زیاد اون رو یادمه نه زیاد Campaign اش رو یادم هست اما استراتژی های مختلفی هست خلاصه آسون هم نیستش چندان اما حرف من اینا نبود...این ها رو قبل از این که multiplayer شروع کنیم احتمالا زدم که دیگه زیاد یادم نیست چون بعدش دیگه همش مولتی می زدیم اما Challenge و Campaign و اینا همه تک نفره با دستگاه هست احتمالا اگه درست یادم باشه من حریف انسانی رو میگم.جنگ نامردی و غیر نامردی شرمنده من این اصطلاح هارو نشنیدم که بدونم راجع به کدوم بخش صحبت می کنید.من مسابقه معمولی رو دارم می گم با حریف انسانی!.با بازیکن انسانی بازی کنی معمولا وقتی سرعتی بازی کنن و Rush کنن بازی معمولا به اونجاها نمی کشه که موشک بسازی و از این کارا یا اگه بازی طولانی بشه با یه تونل ممکنه وا نده.مثلا من خودم با Toxic زیاد راش می دادم با Quad بازی اصلا به تونل زدن نمی کشید.یا دوستم که Air Force دوست داشت اونم اهل راش بود (گرچه باهاش تک به تک نزدم که ببینم نتیجه چی میشه).من که گفتم شما چندتا ویدئو ببین حداقل از مسابقه ها این بحثا بی فایده است.اگرم قبول نداری که هرطور راحتی خودتو ناراحت نکن نیازی نیست چیزی رو بهم ثابت کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونی چیه واقعا" این بحث بی فایدست تایپیک هم از مسیر خارج شده بهتره پستای اضافیش پاک بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بازی رو باید درک کرد تا بازی کرد اونیکه شما میگی وارکرافت هست که 60 نفر برداری بری جلو کار به جای دیگه نمی کشه
من فکر کنم شما زیرو رو با یه چیزه دیگه اشتباه گرفتی یا یه چیزی شنیدی راجع بهش
جنرال ایر فورس از همه ضعیفتره اسمش قشنگه ولی در عمل زیر 10 دقیقه نابوده
بله جنگ جنرال تکنفره هست منظورم از نامردیش اینه که ما هنوز هیچی نساختیم با یه ارتش آماده با سلاحهای اصلیش طرفیم
اینجا باید مهارتت رو نشون بدی که منم بعده کلی رقابت فهمیدم چی به چی هست فیلماشو تو چیزتوب میبینم خندم میگیره
چه کارایی میکنن لقمه رو دور سرشون میچرخونن چون درک نکردن بازی رو چکار باید کرد
حالا بیخیال من که شکست نمیخورم
ما پیروز هستیم
|
مشکلی نیستش نیازی به پاک نیست.این بحث ها پیش میاد و بعدا هم زیر پست های دیگر موسیقی پنهان میشه مزه ی فروم ها به همیناست البته زیاده رویش هم جالب نیست.اما اگه خیلی طولانی تر شد شاید پاک کنم نگران نباشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزیزم با وارکرفت اشتباه نگرفتم منم مثل شما Zero Hour رو خیلی سال بازی کردم مساله اینجاست شما هی تک نفره رو میگی من مولتی رو میگم.بازی رو وقتی Single-player بزنی با Multi-player استراتژی هاش فرق می کنند.بازی با دستگاه با بازی با انسان استراتژی هاش فرق می کنند.من فیلم های Leang توی یوتوب رو نگفتم فیلم های رقابت بازی انسان با انسان رو گفتم.من میدونم که شما هم وقت زیادی برای این بازی گذاشتید حالا یا تفاوت نظر هست یا دچار سوتفاهم شدیم اما لازم نیست درک همدیگرو زیر سوال ببریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (وارکرفت و Starcraft ام Rush توشون هست گفتم که بازی های استراتژی مختلفی اینطوری هم هستن).Air Force ام اگه اینقدر بد بود کسی توی مولتی هیچ وقت سراغش نمی رفت و اگه GLA برترین بود کسی سراغ بقیه نمی رفت.من خودم همونطور که گفتم بیش تر Toxic (یکی از GLA ها)می زدم اما دلیل نمیشه بقیه داغون باشن.اگه بازی انقدر بالانسش مشکل داشت اصلا ازش برای مولتی به این اندازه استقبال نمی شد.گفتم که اگه خیلی علاقه مندی می تونی بازی های افراد مختلف در مقابل هم رو ببینی و خودت برای خودت نتیجه گیری کنی.
میشه یه نفر آهنگای بازی Metal Gear Rising رو آپ کنه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (19-01-14)
از سایت P30Day میتونی دانلود کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون گذاشتم دان شه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه سوال:چرا Track Listingش با نسخه ی رسمی متفاوت هست؟!
Metal Gear Rising: Revengeance - Vocal Tracks - Wikipedia, the free encyclopedia
*MoJtAbA* (20-01-14)
تو سایت پی سی دی اسم ها مربوط به مراحل بازی هست ولی ویکیپدیا نام اهنگ و سازنده رو نوشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mahdi1995 (22-01-14), mohsen7077 (20-01-14)
آهان.فقط یه چیز دیگه: چرا اینا همشون بی کلام هستن؟! آهنگای بازی خیلی هاشون لیریکس داشتن!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (22-01-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks